Nyhet - Bransje - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 24 Januar 2017 - 10:29

    Lager fingersalt med rødvin og chili. Bedre krydder får du knapt

    Ørjan Dahl Olafsen lager «gull av gråstein» på Kvarøy Saltsyderi. Av så å si helt gratis råvarer dukket ideen om Polarsalt opp, og resultatet er et fingersalt i verdensklasse. Kritthvitt og et uttrykk for det rene vannet i havet her ved Polarsirkelen.
    24. januar 2017
  • 23 Januar 2017 - 12:29

    Thon-hotell på norgestoppen

    Thon Hotel Rosenkrantz Oslo er Norges beste hotell ifølge TripAdvisor-brukerne.
    23. januar 2017
  • 19 Januar 2017 - 16:14

    Ung norsk kokk blant verdens fremste

    Det er det ledende businessmagasinet Forbes som har valgt ut 27 år gamle Christian A. Pettersen fra Bodø som en av de viktigste unge stemmene innen kunstfeltet i Europa.
    19. januar 2017
  • 18 Januar 2017 - 14:45

    Få en ny favoritt fra Australia

    Margaret River har fått langt bedre representasjon på polet denne måneden. Dette er min favoritt.
    18. januar 2017
  • 13 Januar 2017 - 14:00

    Slik lager du en av The Thiefs mest populære drinker

    Alle husker vel pistasjiskremen? Den er inspirasjonen til ukens drink som du lager enkelt selv.
    13. januar 2017
  • 12 Januar 2017 - 14:01

    Kanskje kommer disse kyrne til å bidra til Bådins neste ølsuksess

    Bodø-bryggeriet Bådin er kjent for sine kreative innspill på den stadig større norske ølbanen. Det neste kan bli øl brygget med brunostmyse fra Kjerringøy.
    12. januar 2017
  • 12 Januar 2017 - 13:44

    Myken er landets (og verdens) mest spennende destinasjon for whisky

    Den helt spesielle energien på forblåste og nærmest fraflyttete Myken langt uti havet rett nord for polarsirkelen har gitt næring til nytt liv og røre - og styrke i form av brennevin. I første omgang gin med lokale ingredienser, men snart også whisky.
    12. januar 2017
  • 11 Januar 2017 - 14:45

    Knallgod Rhône-vin for kjeller eller karaffel

    Dette er cornasen som gir mest for pengene akkurat nå.
    11. januar 2017
  • 10 Januar 2017 - 14:45

    Seks år gammel rødvin til knallpris

    Denne portugisiske rødvinen er ferdigmodnet, men langt fra ferdig, og koster bare 140 kroner.
    10. januar 2017
  • 06 Januar 2017 - 14:00

    Drinker med mindre alkohol er årets bartrend

    I den populære The Thief-drinken Vikings er det surøl som gjør den til et lettere alternativ.
    06. januar 2017
  • 04 Januar 2017 - 14:45

    Ikke akkurat januarsalg, men nesten

    Når du trenger litt ekstra rødvinsvarme, er denne spanjolen som skapt for deg. Få viner gir så mye for pengene.
    04. januar 2017
  • 03 Januar 2017 - 10:18

    Slik finner du den aller beste fisken

    Krokfanget fisk har best kvalitet og er også best for miljøet. Her får du den fulle sannhet om hvorfor du skal unngå trål- og garnfangst.
    03. januar 2017
  • 02 Januar 2017 - 11:04

    Denne gjengen tar øl og mat til nye høyder

    Bak bryggeripuben Brus og restaurant Spontan i København står superlaget fra To Øl, Tore Gynther, Tobias Emil Jensen og Morten Bruun, som er toppet med stjernekokk Christian Gadient. Snart åpner en avlegger i Oslo.
    02. januar 2017
  • 01 Januar 2017 - 22:29

    Slik finner du riktig temperatur på vinen

    At vinen serveres ved riktig temperatur, har mye å si for smaksopplevelsen. Her har du guiden du trenger.
    01. januar 2017
  • 01 Januar 2017 - 02:20

    Pepperrot blir det nye store i 2017

    Her kan du lese om alle de andre heteste mattrendene i det nye året.
    01. januar 2017
  • 01 Januar 2017 - 02:14

    Her går absolutt ikke noe til spille

    Silo i den populære kystbyen Brighton er Storbritannias første avfallsfrie restaurant. Og med anerkjennende nikk fra landets fremste restaurantkritikere, står gjestene i kø. Hjernen bak konseptet, Douglas McMaster, har flere revolusjonære planer.
    01. januar 2017
  • 01 Januar 2017 - 02:05

    Her lages maten av plankton, fiskeøyne og avfallsfisk

    Dette er framtidens meny ifølge Angel Leon på Aponiente ved den spanske Atlanterhavskysten. Hans mål er å erstatte alle råvarer som dyrkes på land med det som kommer fra havet. Det har gitt ham to Michelin-stjerner så langt.
    01. januar 2017
  • 31 Desember 2016 - 14:00

    Jo større bobler, jo mer smak

    Ny forskning viser at størrelsen på boblene påvirker hvordan vi opplever smaken, og at jo større, jo bedre.
    31. desember 2016
  • 14 Desember 2016 - 12:49

    Slik er nye Grand Cafe

    Det er litt av en oppgave Fursetgruppen har tatt på seg med å snu Grand Cafe tilbake til dens fordums prakt og rolle som storstue. Med på laget er en ekspert på omstilling, noen av landets dyktigste kokker og en vinkjeller av et kaliber som i dag er sjeld
    14. desember 2016
  • 01 Desember 2016 - 11:07

    Endelig grønt gjennomslag for Bocuse?

    For første gang i Bocuse-historien skal det konkurreres med en helgrønn rett.
    01. desember 2016
  • 01 Desember 2016 - 09:55

    New York inntar Løkka

    Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge åpner i dag og bygger på det historiske Løkkas og New Yorks cocktailrenessanse.
    01. desember 2016
  • 01 Desember 2016 - 01:05

    Dette er årets beste kokebøker

    Disse fem kokebøkene er best av i alt 35 nye norske kokebøker denne høsten.
    01. desember 2016
  • 30 November 2016 - 14:45

    Sjeldent godt kjøp og sjeldent lagringsdyktig vin

    Chinon bør finnes i enhver seriøs vinkjeller, men er likevel et av de dårligst representerte vinområdene i Norge. Heldigvis er en av de aller beste produsentene å få tak i.
    30. november 2016
  • 29 November 2016 - 18:40

    Fortvil ikke: Norske Kraftkar-elskere prioriteres

    Selv om ysterne bak Kraftkar blir bombardert med forespørsler fra Europa og Nord-Amerika, kommer det norske markedet først. Produksjonen er allerede svært begrenset.
    29. november 2016
  • 29 November 2016 - 14:45

    Med disse vinene er jula i boks

    Disse vinene egner seg også godt til sesongens meny.
    29. november 2016