"Saltimbocca - hva er det?" spør du deg kanskje. Svaret får du her, sammen med en velsmakende og relativt rask rett som kan være redningen i kveld. Les videre, og smak på vinforslagene du får med.
Fisk er godt, og ikke minst; sunt. Derfor går vi løs på en fiskesort som med fordel kunne vært benyttet i større grad. Sei er en knakende god råvare, og da spesielt som filet. Forsøk vinkombinasjonen som følger med.
Røsti er både en rimelig og lettlaget vri på forretten. Toppingen kan selvsagt varieres, men røkelaks og rømme fungerer faktisk veldig godt. Så hvorfor endre?
Ute er det definitivt ikke sommertemperatur, og derfor ekstra godt å kunne varme seg på noe annet. Med litt ekstra innsats kan noe så enkelt som en suppe bli til et festmåltid.
At smeltet ost kan gi så mye smak alene, bare med følge av gammelt brød, vet bare den som allerede er en tilhenger av ostefondue på ekte sveitsisk vis. Den perfekte kveldskos som er lett å rigge til selv midt i uka.