Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Bland buljong, soyasaus og maisenna sammen i en skål.
Varm opp en wok, eller stekepanne på sterk varme. Skjær svinefileten i ca 1 cm tykke skiver, og strimle disse ytterligere til ca ½ cm brede strimler.
Ha oljen i woken/pannen og varm den opp. Ha i svinefileten og fres til kjøttet ikke lenger er rosa, ca 5 min. La kjøttet få renne av på kjøkkenpapir.
Fres løk og hvitløk under stadig omrøring til det blir blankt. Ha i paprika, brokkoli og chili, og fres videre i ca 2 min.
Tilsett kjøttet og buljongblandingen, varm det opp under stadig omrøring til sausen tykner, ca. 5 min. Rør inn nøttene.
Serveres med kokt ris.
Tips: 6-7 sjampinjonger setter ekstra smak på woken. De deles opp i båter og stekes raskt etter kjøttet.