Del soppen i biter på fire og stek dem i olivenolje på sterk varme til vannet har fordampet. Ha i hakket løk, og stek videre til løken begynner å bli brun. Tilsett creme fraiche og smak til med salt og pepper.
Del kyllingen i små biter, og ha det i stuingen. Skru ned varmen og la det bli gjennomvarmt.
Serveres i nystekte pitabrød med hakkede tomater og salat. Eller bare med salat og brød ved siden av.
Tips: En spiseskje god sennep gir ekstra god smak. Den tilsettes sammen med creme fraichen. Et dryss av hakkede og ristede nøtter gir ekstra crunch.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev