Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 31 August 2012 - 12:03

    Førsteklassegutta på brygga

    Med Onda ytterst på Aker Brygges nøgne pir har kokke- og forretningskompisene Terje Ness og Rune Pal skapt en gastronomisk spydspiss både for det brede lag og de som søker det ekstraordinære.
    31. august 2012
  • 28 August 2012 - 10:57

    Vinkurs 17. september i Oslo - Smak 13 superviner fra Burgund

    Bli med på en sjelden smaking av 13 toppviner til flere tusen kroner fra ett av verdens mest berømte vinområder - Burgund! Vi har noen få plasser igjen.
    28. august 2012
  • 27 August 2012 - 15:05

    NM i østersåpning 2012

    I Norges tøffeste konkurranse kjemper landets beste østersåpnere om Norgesmestertittelen og flotte premier. Hold av søndag 2. september og bli med på festen du også!
    27. august 2012
  • 27 August 2012 - 15:00

    Vinkurs 3. september i Oslo - Barolo- og Barbaresco-smaking

    Opplev Piemontes fantastiske viner i denne eksklusive smakingen av hele 10 elegante viner.
    27. august 2012
  • 27 August 2012 - 14:40

    Vinkurs 2. september i Oslo - Smak de beste vinene fra mer enn 40 vinhus

    Bli med på en unik vinsmaking hvor du kan smake flere hundre viner, oppleve mat og vin i harmoni og møte noen av verdens fremste vinpersonligheter.
    27. august 2012
  • 24 August 2012 - 13:21

    Whiskey-lekkerbisken med Lynchburg Lemonade

    La deg forføre av en fuktig og leskende klassiker fra de amerikanske sørstatene denne helgen.
    24. august 2012
  • 24 August 2012 - 13:20

    Derfor smaker Jack Daniel's som den gjør

    Med mais fra Illinois og Indiana, rug fra Minnesota, byggmalt fra Wisconsin, egen gjærkultur og vann fra egen kilde, skaper Jack Daniel's i den vesle byen Lynchburg i Tennessee, USA, en av verdens mestselgende whiskeyer.
    24. august 2012
  • 23 August 2012 - 14:17

    Norges tøffeste - NM i østersåpning 2012

    I Norges tøffeste konkurranse kjemper landets beste østersåpnere om Norgesmestertittelen og flotte premier. Hold av søndag 2. september og bli med på festen du også!
    23. august 2012
  • 23 August 2012 - 10:16

    2. september i Oslo - Høstens største vinsmaking (Horeca)

    Bli med på en unik vinsmaking hvor du kan smake flere hundre viner, oppleve mat og vin i harmoni og møte noen av verdens fremste vinpersonligheter.
    23. august 2012
  • 21 August 2012 - 16:01

    Vinkurs 2. september i Oslo - Chablis- og cognacmiddag på Onda

    Opplev Chablis og Cognac på sitt beste med en utsøkt fisk- og skalldyrsmiddag på topprestauranten Onda Sea.
    21. august 2012
  • 11 August 2012 - 02:00

    Tapas som festmeny

    Med tapas blir det garantert fest. Her er de lettvinte og velsmakende oppskrifter du trenger for at festen skal bli vellykket. 
    11. august 2012
  • 06 August 2012 - 12:40

    Matkurs 13. august - Det moderne nordiske kjøkken på Kulinarisk Akademi

    Bli med på et matkurs av de eksepsjonelle og lag de lekreste retter ut av de fabelaktige råvarene vi har her i Norden, sammen med Norges beste kokker.
    06. august 2012
  • 03 August 2012 - 13:31

    Kokken med alle fargene

    Like utenfor San Sebastián, omgitt av beitende kuer i et frodig og kupert landskap, har Martín Berasategui sitt trestjerners restaurantunivers med samme navn. Med alle sanser inviterer han til en gastronomisk reise helt utenom det vanlige.
    03. august 2012
  • 03 August 2012 - 12:00

    Miks deg eller dine venner en skikkelig retrodrink

    Sommerens drinker skal være friske og elegante, så hva med å servere drinken som startet hele cocktailkulturen på 50-tallet?
    03. august 2012
  • 01 August 2012 - 17:25

    Vinkurs 27. august i Oslo - Chablis og Sancerre på sitt beste

    Bli med på en vinsmaking utenom det vanlige idet vi smaker noen av Frankrikes beste hvitviner.
    01. august 2012
  • 01 August 2012 - 12:00

    Ølkurs 20. august i Oslo - Bli en ølkjenner med Norges fremste ekspert

    Nå får du muligheten til å lære alt du ikke visste om ølet og dets historie. Bli med på en omfattende og lærerik smaking sammen med en ekte ølsommelier.
    01. august 2012
  • 27 Juli 2012 - 01:02

    Vinkurs 15. august - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Bli med i det en av Norges fremste vineksperter, Toralf Bølgen, lærer deg hvordan du skal smake og bedømme de deilige vinene vi serverer på dette spennende kurset.
    27. juli 2012
  • 24 Juli 2012 - 01:05

    Sandwich med ishavsrøye og brønnkarse

    Dette er en perfekt liten rett som smaker like godt på farten som i godstolen.
    24. juli 2012
  • 20 Juli 2012 - 13:28

    Hemmelig er hett

    Den hotteste restauranttrenden i USA er hemmelig. En e-post til et anonymt nettsted. Et svar fra Miss X. To uker senere en ny epost fra den samme med gateadresse og klokkeslett.
    20. juli 2012
  • 17 Juli 2012 - 13:40

    Små menyer og mye smak

    Helt uavhengig av finanskrisen har en type enkle spisesteder funnet sin nisje. Stikkord er mat laget med kjærlighet, av lokale dagsferske råvarer og at kokken bestemmer menyen. Et konsept som folk er villige til å vente lenge på.
    17. juli 2012
  • 14 Juli 2012 - 03:08

    Tredelt konsept med fornyet suksesspotensial

    Etter 21 år med uavbrutt suksess i New York fikk Aquavit i 2008 en avlegger i Stockholm. Den unge kokken Martin Brag fikk ansvaret for å kopiere historien, om enn med helt andre virkemidler. I sommer er konseptet under ombygging.
    14. juli 2012
  • 13 Juli 2012 - 11:00

    Cognac på første klasse

    Delamain er kjent som leverandør av cognacenes Rolls Royce. Forklaringen er en ekstra god nese for kvalitet. Lommeboken åpnes ikke før et aktuelt objekt har befunnet seg på fat i minst 15 år. Deretter tar det ytterligere ti år før publikum får stifte bekj
    13. juli 2012
  • 12 Juli 2012 - 11:26

    Nynordisk logisk gastronomi

    En bedre start for en restaurant kan du knapt håpe på. Menyløst og servering etter råvaretilgang er nøkkelen til Jacob Holmström og Anton Bjuhrs suksesskonsept Gastrologik som godt kunne lagt «nynordisk» til navnet.
    12. juli 2012
  • 09 Juli 2012 - 15:05

    Kulinarisk kreative Istria

    Europas best bevarte hemmelighet for matglade turister ligger på Istria-halvøya i det nordlige Kroatia.
    09. juli 2012
  • 06 Juli 2012 - 15:43

    Ta en cognac i sommer

    Du må ikke være cognacelsker for å reise til Cognac, men det er gode sjanser for at du blir det når du har vært der.
    06. juli 2012