Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 01 Desember 2012 - 22:45

    Matkurs 29. januar - Fisk- og skalldyrkurs på Kulinarisk Akademi

    Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med Norges beste kokker.
    01. desember 2012
  • 01 Desember 2012 - 22:30

    Matkurs 30. januar - Fisk- og skalldyrkurs på Kulinarisk Akademi

    Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med Norges beste kokker.
    01. desember 2012
  • 30 November 2012 - 12:00

    Fruktig festdrink med likør

    Det er deilig å kunne nyte en forfriskende drink med herlige smaker av appelsin og tranebær nå som vinteren har meldt sin ankomst.
    30. november 2012
  • 23 November 2012 - 03:00

    Oksehalesuppe eller suppelapskaus til helgen

    Denne klassiske suppen tar litt tid å lage, men resultatet er vel verdt å vente på. Du får selvfølgelig også nydelige drikkeforslag og en noe enklere rett i tillegg.
    23. november 2012
  • 22 November 2012 - 01:05

    Helstekt kalkunfilet med eplesaus og Pascals blåbærterte

    I dag får du to herlige oppskrifter på kalkun og en herlig søt avslutning signert selveste Pascal som er en av finalistene i Beste norske kokebok 2012.
    22. november 2012
  • 19 November 2012 - 14:21

    Gratis seminar om kokeboka og smaken

    Meld deg på dette spennende seminaret den 26. november på Det Norske Teatret i Oslo.
    19. november 2012
  • 16 November 2012 - 12:00

    Klassisk drink med akevittvri

    Ta en skandinavisk vri på en av verdens store klassiske drinker denne uken og server bramble med akevitt!
    16. november 2012
  • 15 November 2012 - 16:59

    Ringerikserten - en beskyttet matskatt

    Ringerikserter fikk i 2004 sin velfortjente opprinnelsesbeskyttelse. Denne ertesorten er Norges eldste jordbruksvare som fremdeles dyrkes. På Ringerike er den fortsatt fast tilbehør til bondekost som lutefisk og rakefisk, men er klar for nye partnere.
    15. november 2012
  • 15 November 2012 - 16:10

    Eksklusiv førpremiere for Apéritifs lesere

    Nå kan du som en av våre trofaste lesere sikre deg gratis billetter til en eksklusiv førpremiere på høstens mest smakfulle film -Mesterkokken.
    15. november 2012
  • 15 November 2012 - 14:00

    Historien bak Grand Marnier

    Selv om den har mange utfordrere, er det ingen appelsinlikører som truer Grand Marniers posisjon i mange cocktails og ikke minst desserter. Les historien og få oppskrifter her.
    15. november 2012
  • 15 November 2012 - 02:30

    Her finner du årets beaujolais nouveau

    Den tredje torsdag i november legges årets ferske beaujolais nouveauer ut for salg - her kan du se hvilke pol som har dem.
    15. november 2012
  • 09 November 2012 - 12:00

    Server den perfekte gentleman til farsdagen

    Gjør skikkelig stas på alle fedre denne helgen og server denne deilige whiskey-cocktailen. Eller hva med å servere den på den store Bond-festen?
    09. november 2012
  • 07 November 2012 - 23:00

    Server Barack Obamas skrytemiddag

    Det er ikke sikkert det er denne retten Barack Obama serverer venner og kjente for å feire en ny periode som president i USA, men han er mektig stolt av den.
    07. november 2012
  • 25 Oktober 2012 - 12:47

    Slik lager du gresskarlykt - se video

    Noe av det morsomste med halloween er gresskarlyktene. Denne videoen viser deg hvordan du lager den.
    25. oktober 2012
  • 19 Oktober 2012 - 12:00

    Søt og trendy drink med appelsinlikør

    Likør er ikke bare ment for å nippes til etter et bedre måltid, men er også en viktig del av de mest trendy drinker. Denne er dessuten uhyre lett å lage.
    19. oktober 2012
  • 15 Oktober 2012 - 06:00

    Alle elsker amarone

    Amarone er vinen for de mange hjerter hvor det maskuline og feminine i vinen finner sin balanse. Dessuten er den en historisk vin som fortsetter å spinne myter. Her er litt amarone-poesi.
    15. oktober 2012
  • 15 Oktober 2012 - 01:05

    Raskt, men også sabla godt

    Omelett er verdens raskeste og kanskje også rimeligste middag. Dagens oppskrifter ekstra god.
    15. oktober 2012
  • 09 Oktober 2012 - 09:00

    Det møreste møre

    Kvaliteten på kjøttet er første prioritet for reinslakterne i Sørreisa. Stress er derfor bannlyst.
    09. oktober 2012
  • 05 Oktober 2012 - 06:00

    Reale pengebinger

    Amerikanske kjemperestauranter håver inn store penger. Tavern on the Green i New Yorks Central Park er en av dem.
    05. oktober 2012
  • 03 Oktober 2012 - 22:05

    Irsk storeslem i VM

    Michael Moran sikret seg sin andre verdensmestertittel i helgens VM i østersåpning hvor Norge endte på 9. plass.
    03. oktober 2012
  • 02 Oktober 2012 - 14:21

    Følelsesladet seier til Irland i østers-VM

    Tårene satt løst hos den nybakte verdensmesteren i østersåpning, Michael Moran fra Irland. Norge endte på 9.
    02. oktober 2012
  • 02 Oktober 2012 - 10:33

    Mathallen i Oslo endelig åpen

    I dag er det en merkedag for alle matinteresserte idet Oslos nye matmekka, Mathallen, åpner sine dører for publikum.
    02. oktober 2012
  • 01 Oktober 2012 - 15:27

    Arkitektur med smak for vin

    Spania har tatt fremste posisjon i en global konkurranse om å skape et nytt image for vin der de tradisjonelle vinkjellerne forvandles fra gårdsbygninger til arkitektoniske vidundre.
    01. oktober 2012
  • 29 September 2012 - 02:05

    Vinkurs 3. desember i Oslo - Ost og vin i perfekt harmoni med Bølgen

    En av Norges fremste vineksperter, Toralf Bølgen, lærer deg denne kvelden hvordan du skal kombinere ost og vin perfekt.
    29. september 2012
  • 28 September 2012 - 13:55

    Matkurs 26. november - Kjøttskolen på Kulinarisk Akademi

    På dette spennende matkurset lager du de lekreste kjøttretter sammen med Norges beste kokker.
    28. september 2012