Denne klassiske suppen tar litt tid å lage, men resultatet er vel verdt å vente på. Du får selvfølgelig også nydelige drikkeforslag og en noe enklere rett i tillegg.
I dag får du to herlige oppskrifter på kalkun og en herlig søt avslutning signert selveste Pascal som er en av finalistene i Beste norske kokebok 2012.
Ringerikserter fikk i 2004 sin velfortjente opprinnelsesbeskyttelse. Denne ertesorten er Norges eldste jordbruksvare som fremdeles dyrkes. På Ringerike er den fortsatt fast tilbehør til bondekost som lutefisk og rakefisk, men er klar for nye partnere.
Selv om den har mange utfordrere, er det ingen appelsinlikører som truer Grand Marniers posisjon i mange cocktails og ikke minst desserter. Les historien og få oppskrifter her.
Det er ikke sikkert det er denne retten Barack Obama serverer venner og kjente for å feire en ny periode som president i USA, men han er mektig stolt av den.
Likør er ikke bare ment for å nippes til etter et bedre måltid, men er også en viktig del av de mest trendy drinker. Denne er dessuten uhyre lett å lage.
Amarone er vinen for de mange hjerter hvor det maskuline og feminine i vinen finner sin balanse. Dessuten er den en historisk vin som fortsetter å spinne myter. Her er litt amarone-poesi.
Spania har tatt fremste posisjon i en global konkurranse om å skape et nytt image for vin der de tradisjonelle vinkjellerne forvandles fra gårdsbygninger til arkitektoniske vidundre.