Øl er så mye mer enn den sedvanlige pilsneren, og det er utrolig at vann, bygg og gjær kan gi så utrolig mange forskjellige øltyper.
Denne kvelden blir du en ølkjenner i det du får du en grundig innføring i ølets fantastiske verden og smaker ikke mindre enn 12 forskjellige øl sammen med en av Norges fremste øleksperter.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmledingsskjemaet her
Smak 12 unike øl
Det er Amund Polden Arnesen, Norges første ølsommelier, som denne kvelden tar oss igjennom ølets historie og den fantastiske utviklingen vi har sett de siste årene med ølbrygging i Norge.
Han vil lære deg og vise deg i praksis hvordan du skal smake øl, og her vil du virkelig få noen store og smakfulle overraskelser.
Gjennom ikke mindre enn 12 forskjellige øltyper får du nemlig selv lukte, se og smake hvordan malten, gjæren og humlen kan brukes for å få forskjellige smaker på ølet.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmledingsskjemaet her
Norges fremste ekspert
Amund Polden Arnesen har alltid hatt et lidenskapelig forhold til øl, og som første nordmann ble han høsten 2011 akkreditert med tittelen ølsommelier ved The Institute of Brewing and Distilling i London.
Han startet sin karriere som bartender, og ble etter hvert whiskyansvarlig på whiskypuben Dr. Jekylls pub. Han har vært en pådriver for øl og mat i kombinasjon, blant annet med åpningen av restauranten Håndverkerstuene i Oslo.
De siste årene har han også deltatt som øldommer i blant annet NM i hjemmebrygging og Det Norske Måltids kåring av årets øl. Og ikke minst har han vært med i Apéritifs øltestpanel.
I tillegg til å jobbe for den nystartede ølimportøren Beer Enthusiast underviser Amund i fagdelen øl på Norsk Vinfagskoles vinkelnerutdannelse.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmledingsskjemaet her
Ta med deg gode venner og kolleger på denne uforglemmelige ølsmakingen!
Denne kvelden får du smake følgende ølsorter (inkludert i prisen):
Vi tar forbehold om enkelte endringer i de oppsatte ølsortene.
• (klikk)
Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestillingsfrist: 12.08.12 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.