Sammen med kjøkkensjef Stuart Barber har vinkelnerparet Knut-Espen Misje og Silje Hanasand på rekordtid skapt en av Stavangers mest innbydende møtesteder for god mat og drikke. Som nylig ble belønnet med sin første Michelinstjerne.
Endelig er hele landet representert i en restaurantguide med 130 restauranter fra Lindesnes i sør til Tromsø i nord er vurdert – noe som har gitt den mest omfattende norske restaurantguiden på lenge.
Den nordspanske hvitvinen txakoli kommer nemlig i flere stiler. Denne som kommer fra den minst kjente delen av baskisk vinland, byr på topp konsentrasjon i tillegg.
Den kjente kokken Bjørn Svenssons femte restaurant åpner 14.august i Bygdøy Alle i Oslo og heter Fan som rett og slett er svensk for «faen - nå er han her igjen».
Fra solstekte La Mancha til mørke og kulde på Svalbard. Fra enkel tilgang på råvarer til å måtte stå opp klokken 3 for å hente nattens fangst. Det er nå hverdagen for kjøkkensjef Alberto Lozano på restaurant Huset i Longyearbyen.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2023 og 2022, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner.