I 2024 byr vi på 6 utgaver av magasinet Apéritif fylt med lesestoff fra hele verden. Som abonnent på Apéritifs nyhetsbrev for bransjen er det digitale abonnementet inkludert.
Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer
På Bar Amour kombinerer Carlos de Medeiros norske råvarer med portugisiske innslag i en fine dining-setting. Det gjelder også drikkemenyen. Det ga en Michelin-stjerne etter ett års drift.
For Henriot er vinen uten årgang den viktigste
Henriots rimeligste champagne inneholder vin fra 1969 og utover – det vil si fra mer enn 50 ulike årganger. Det er altså ikke av rene kommersielle hensyn at Henriot Souverain fremheves som sjelen i champagnehuset.
Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner
Og slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.
Med Florios marsalaer drikker du historie
Marsala er trolig den mest undervurderte historiske vinskatten av alle, og Florio har det største utvalget av vellagret vare.
Valnøttlikørens grand cru
‘E Curti er Ceriello-familiens tolkning av den italienske likørtradisjonen, nocino, som de kaller nucillo og som kjendiser verden rundt slåss om.
Hekta på blekk
På baren Mahaniyom i Bangkok går man nye veier for å skape annerledes smaksopplevelser hvor drinkene får navn etter hovedingrediensen: Cow, Pomelo og Squid er akkurat det du tror.
Larver og biller som fine dining
Thitid Tassanakajohn på stjernerestauranten Le Du i Bangkok ønsker å nytolke det mangfoldige thai-kjøkkenet i en fine dining-setting, og det innebærer også bruk av insekter.
Her kan du lese hele utgaven av magasinet
NB Issuu har nye regler for innhold som kan "støte" (i vårt tilfelle alkohol), derfor blir du bedt om å registrere deg, det holder at du gjør dette en gang (når du lagrer innloggingen)
Her kan du lese tidligere utgaver av magasinet
Neste nummer av Apéritif kommer 4. mars 2025