Reinskav også kalt finnbiff, fungerer som mer enn i fløtesaus. Deriblant som topping på pizza. Bunnen lager du selv (det er billigst) eller kjøper ferdig - utvalget av gode pizzabunner er i dag stort.
Dagens rett
Foto: (Finnmark Rein)
Reinskav på pizzaen oppleves både eksotisk og skaper stor steming
Reinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.
Aase E. Jacobsen
15 November 2024 - 00:00
Pizza med reinskav
Fremgangsmåte
- Varm en stekepanne med olivenolje og brun reinskav.
- Krydre med salt og pepper.
- Bland crème fraiche, hvitløk, olivenolje, eddik og oregano i en bolle.
- Smak til med salt og pepper.
- Smør et tynt lag med denne sausen utover pizzabunnen.
- Dryss over parmesan og reinskav.
- Stek pizzaen ved 250 grader i cirka 8 minutter.
- Dryss over granateplekjerner og frisk oregano rett før servering.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå