Mangler du en forrett til nyttårsmenyen, er denne kombinasjonen av krabbe og mango løsningen
Superenkel, men likevel ytterst velsmakende, for her får både kongekrabbe og moden mango skinne.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Superenkel, men likevel ytterst velsmakende, for her får både kongekrabbe og moden mango skinne.
Les hele sakenJuleøl er fantastisk ikke bare ved siden av mat, men også som en ingrediens i selve retten. Har du rester etter helgen, får du bruk for det her.
Les hele sakenEn enkel, liten og delikat salat med reker er hva vi kan friste med. Reker smaker alltid godt, og med appelsin og basilikum topper det seg.
Les hele sakenDet er veldig lite som skal til for å lykkes med salat til middag når tilbudet av friske grønnsaker er så godt som nå.
Les hele sakenMed norske råvarer av topp kvalitet er det mulig å gjenskape forne tiders ferieminner til en gresk helaften med alle de gode smakene i behold
Les hele sakenSalater fungerer som fullverdige middager, spesielt dersom du legger til et par ovnsbakte poteter, bacon og egg.
Les hele sakenSalatbladene og wasabiertene konkurrerer om sprøheten, mens tartaren av ishavsrøye og avocadoen om mykheten.
Les hele sakenDenne retten lager du lett i løpet av en halvtime. En smakfull og frisk dressing matcher rekene som fint kan være rester etter helgen.
Les hele sakenSalaten er ikke bare fargerik og festlig. Den er også god og mettende med bare litt brød til.
Les hele sakenSalat er ganske enkelt en genial middagsrett for deilige forsommerdager. Jordbær, spekeskinke og fetaost gir ekstra god smak.
Les hele sakenLaks og grapefrukt er en veldig god kombinasjon og da er det vanskelig å komme unna sauvignon blanc i glasset.
Les hele sakenAsparges, små søte poteter, jordbær og makrell, det er sommermat det. Som ikke krever særlig innsats, men som smaker perfekt enten gradestokken viser full sommer eller fortsatt vår.
Les hele sakenDu kan bruke alle typer krabbe som taskekrabbe, kongekrabbe eller snøkrabbe til denne salaten som også fungerer som den perfekte forrett til ukens festmåltider.
Les hele sakenSelvfølgelig kan en salat utgjøre hele middagen. Her får du mange gode oppskrifter og tips om andre gode salatretter.
Les hele sakenRoastbiffsalat er både velsmakende og enkel middagsrett som kan bygges ut og ned etter hva du har tid og lyst til.
Les hele sakenNår du trenger noe lettvint, som også setter smaksavtrykk, er dette løsningen en onsdag før jul.
Les hele sakenSelv om denne salaten er enkel, er den også mettende. Og ikke minst ekstra god nå som det bugner av bønner og erter i grønnsaksdisken.
Les hele sakenDen er såre enkel, men samtidig passe mettende og innbyr til eksperimentering.
Les hele sakenSalade niçoise eller Nice-salat er en ekte fransk klassiker. Med denne oppskriften skjønner du hvorfor.
Les hele sakenEn god salat fortjener det beste tilbehøret, og med den rette dressingen blir salaten som ny. Her er oppskriftene.
Les hele sakenI dag lar du andre gjøre jobben for deg. Uten at det går på bekostning av smaken. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenPå varme dager frister det med lettlagete sprø og forfriskende salater. Her finner du de beste oppskriftene og tipsene.
Les hele sakenSprø hjertesalat med saftig kylling og kikerter er en kjapp, men også svært smaksrik løsning på sommermiddagen.
Les hele sakenDu kan selvsagt snike inn noen sprøstekte baconskiver men det er ikke nødvendig.
Les hele sakenCaprese-salat smaker fortreffelig i stekt utgave. Du trenger bare litt godt brød til.
Les hele sakenDen gir også gode sommervibber. Og det trenger vi nå etter en lang vinter.
Les hele sakenNår den kjente kokken Bent Stiansen lager salat til middag, er det ikke bare grønne blader. Her har du oppskriften på hans favorittsalat.
Les hele sakenDet er opprinnelsen til ingrediensene som avgjør hvor norsk salaten blir, men høst smaker den uansett.
Les hele sakenVi starter uken med en enkel men smakfull rett. Pasta og skinke spiller begge hovedrollen i dette raskt tilberedte middagsmåltid der hvitvin passer aller best.
Les hele sakenFordelen med en slik salat som denne er at den kan varieres etter hva du har i kjøleskapet. Men husk at den smaker aller best når den er minst romtemperert.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenEller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Les hele sakenKoreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenKombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele saken