Vellagret ost spiller hovedrollen i en middagssalat med eple og fennikel
En spennende kombinasjon av norske delikatesser med en fransk touch starter en ny smakfull uke.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En spennende kombinasjon av norske delikatesser med en fransk touch starter en ny smakfull uke.
Les hele sakenSaftig nystekt kyllingfilet med en smakfull salat lyser opp på kalde vinterdager. Her er oppskriften.
Les hele sakenFrisk, knasende hjertesalat med kylling og kikerter blir en veldig god start på uka.
Les hele sakenSuperenkel, men likevel ytterst velsmakende, for her får både kongekrabbe og moden mango skinne.
Les hele sakenJuleøl er fantastisk ikke bare ved siden av mat, men også som en ingrediens i selve retten. Har du rester etter helgen, får du bruk for det her.
Les hele sakenEn enkel, liten og delikat salat med reker er hva vi kan friste med. Reker smaker alltid godt, og med appelsin og basilikum topper det seg.
Les hele sakenDet er veldig lite som skal til for å lykkes med salat til middag når tilbudet av friske grønnsaker er så godt som nå.
Les hele sakenMed norske råvarer av topp kvalitet er det mulig å gjenskape forne tiders ferieminner til en gresk helaften med alle de gode smakene i behold
Les hele sakenSalater fungerer som fullverdige middager, spesielt dersom du legger til et par ovnsbakte poteter, bacon og egg.
Les hele sakenSalatbladene og wasabiertene konkurrerer om sprøheten, mens tartaren av ishavsrøye og avocadoen om mykheten.
Les hele sakenDenne retten lager du lett i løpet av en halvtime. En smakfull og frisk dressing matcher rekene som fint kan være rester etter helgen.
Les hele sakenSalaten er ikke bare fargerik og festlig. Den er også god og mettende med bare litt brød til.
Les hele sakenSalat er ganske enkelt en genial middagsrett for deilige forsommerdager. Jordbær, spekeskinke og fetaost gir ekstra god smak.
Les hele sakenLaks og grapefrukt er en veldig god kombinasjon og da er det vanskelig å komme unna sauvignon blanc i glasset.
Les hele sakenAsparges, små søte poteter, jordbær og makrell, det er sommermat det. Som ikke krever særlig innsats, men som smaker perfekt enten gradestokken viser full sommer eller fortsatt vår.
Les hele sakenDu kan bruke alle typer krabbe som taskekrabbe, kongekrabbe eller snøkrabbe til denne salaten som også fungerer som den perfekte forrett til ukens festmåltider.
Les hele sakenSelvfølgelig kan en salat utgjøre hele middagen. Her får du mange gode oppskrifter og tips om andre gode salatretter.
Les hele sakenRoastbiffsalat er både velsmakende og enkel middagsrett som kan bygges ut og ned etter hva du har tid og lyst til.
Les hele sakenNår du trenger noe lettvint, som også setter smaksavtrykk, er dette løsningen en onsdag før jul.
Les hele sakenSelv om denne salaten er enkel, er den også mettende. Og ikke minst ekstra god nå som det bugner av bønner og erter i grønnsaksdisken.
Les hele sakenDen er såre enkel, men samtidig passe mettende og innbyr til eksperimentering.
Les hele sakenSalade niçoise eller Nice-salat er en ekte fransk klassiker. Med denne oppskriften skjønner du hvorfor.
Les hele sakenEn god salat fortjener det beste tilbehøret, og med den rette dressingen blir salaten som ny. Her er oppskriftene.
Les hele sakenI dag lar du andre gjøre jobben for deg. Uten at det går på bekostning av smaken. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenPå varme dager frister det med lettlagete sprø og forfriskende salater. Her finner du de beste oppskriftene og tipsene.
Les hele sakenSprø hjertesalat med saftig kylling og kikerter er en kjapp, men også svært smaksrik løsning på sommermiddagen.
Les hele sakenDu kan selvsagt snike inn noen sprøstekte baconskiver men det er ikke nødvendig.
Les hele sakenCaprese-salat smaker fortreffelig i stekt utgave. Du trenger bare litt godt brød til.
Les hele sakenDen gir også gode sommervibber. Og det trenger vi nå etter en lang vinter.
Les hele sakenNår den kjente kokken Bent Stiansen lager salat til middag, er det ikke bare grønne blader. Her har du oppskriften på hans favorittsalat.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenEn winemakers dinner med et utvalg av viner du knapt har opplevd maken til. Det skjer når to av Tysklands mest profilerte vinmakere - Markus Molitor og Hans Oliver Spanier - møtes på Nedre Foss Gård 23. april.
Les hele sakenDen 8. april har du en gyllen mulighet til å utforske viner fra en vinprodusent med en helt unik historie og småretter fra Boho House – det ultimate stedet for god stemning og mat.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Den 02. april kan du smake 5 sider kombinert med tre småretter, så du selv kan oppleve hvor nydelig sider fra Hardanger er til mat.
Les hele sakenNår boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Det er det mest interessante påfyllet i basishyllene i mars.
Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
Denne franske klassikeren som nå feirer sine første 100 år, mikses med noen av landets fremste ingredienser, cognac og urtelikør. Når den toppes med litt champagne, lever den opp til navnet.
Les hele sakenRundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.
Les hele saken11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.
Les hele sakenDen er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenSheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Les hele sakenValpolicella er en av Italias mest kjente vinregioner, primært for sin kraftfulle amarone og ripasso. Men regionen står nå foran en tid med endringer i regi av en ny generasjon vinmakere med nye ideer og ambisjoner.
Les hele saken