Roastbiff er en av fristelsene i kjøttdisken som du godt kan falle for. Det er nemlig ikke så mye som trengs per porsjon når du lager den som en salat som denne. Du kan dessuten bygge ut salaten med eksempelvis rester av pasta, ris eller kokte poteter. Det er en fin måte å drøye en råvare som roastbiff på.
Dagens rett
Foto: (Ryzhkov)
Med roastbiff i salaten nikker alle samtykkende
Roastbiffsalat er både velsmakende og enkel middagsrett som kan bygges ut og ned etter hva du har tid og lyst til.
24 Januar 2024 - 00:00
Roastbiffsalat med bakt paprika og grillet artisjokk
Fremgangsmåte
- Del paprika i to og legg dem med skinnsiden opp på en bakeplate.
- Stek i 15-20 minutter ved 200 grader til skinnet får svarte flekker.
- Ta ut av ovnen og pakk inn i et glasshåndkle.
- Når avkjølt, river du av skinnet og deler paprikaen i strimler.
- Del artisjokkene i to og stek eller grill dem i panne.
- Skjær rødløk i tynne skiver.
- Skjær tomater i båter. Hvis de er lite modne, kan du bake dem i ovnen i 15 minutter.
- Riv roastbiffskivene i to.
- Bland paprika, løk, artisjokker, tomater og roastbiff i en salatbolle.
- Ved inn salatblader.
- Kremet salatdressing: Bland majones, tomatpure, chilipulver og vineddik, og smak til med salt og pepper.
- Hell dressingen over salaten og topp med ost i tynne skiver.
- Server godt brød til.
Lyst til lage en annen Roastbiffsalat så prøv denne
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå