Gratiner pastaputer fra butikken, og du kommer aldri til å spise dem på en annen måte senere
Å gratinere er en sikker suksess for en rett - det blir garantert spist opp. Også om du bruker ferdigpasta eller rester.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Å gratinere er en sikker suksess for en rett - det blir garantert spist opp. Også om du bruker ferdigpasta eller rester.
Les hele sakenKalvekjøttet har en nydelig smak og som panerte karbonader forsterkes den. Topp til tomatbasert kremet pasta.
Les hele sakenEn av de enkleste pastarettene i det italienske kjøkkenet er også en av de mest smaksrike. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenMen du kan fint bruke andre typer fisk enn laks. Eller rester etter helgens gode måltider.
Les hele sakenRøykelaks i en pastarett er ikke bare en veldig økonomisk måte å utnytte råvaren på. Denne oppskriften byr også på mye smak.
Les hele sakenDet vil si den er en vri på klassikeren Alfredo som kun krever smør, fløte og parmesan. Om du vil ha med kylling er opp til deg.
Les hele sakenFløte, bacon og pasta får her følge av noe grønt, enten grønnkål eller asparges. Det smaker fortreffelig.
Les hele saken1. mai er for mange første vårdag. Med gode værmeldinger i vente, er det mange som vil tilbringe mest tid ute. Med denne pastaretten til middag, blir det tid til alt.
Les hele sakenPasta og sopp er en utprøvd og utvilsomt vellykket kombinasjon på kjøkkenet. Med fløte eller creme fraiche i tillegg er du i mål.
Les hele sakenTomatsaus med ansjos - marinara - er en klassisk italiensk saus som brukes både til pasta og pizza.
Les hele sakenSelvsagt forutsetter det at du liker pistasjnøtter - den ekte smaken altså. Er du ikke helt overbevist, kommer du til å bli det, for de sprø nøttene og den kremete sausen er en himmelsk match.
Les hele sakenDenne pastaretten kickstarter den første adventsuka. Og en god avkobling fra alle julesmaker. Smaksrik, men ikke alt for mettende.
Les hele sakenSei blir smaksrik tirsdagsmat når vi plusser på pasta og en rik tomatsaus. Velger du fersk pasta, blir måltidet ganske sikkert enda mer vellykket.
Les hele sakenBacon eller pølse, pepperoni, løk og tomat er det som skal til. Om du vil ha mer kraft, kjører du på med selvvalgt chilikrydder.
Les hele sakenReker og pasta er to ingredienser som er fantastisk enkelt å sette sammen. Og med ingredienser du garantert har for hånden.
Les hele sakenPasta er både lettvint og velegnet til variasjon. Bare du slipper fantasien løs, for det er nesten ikke grenser for hva du kan putte oppi pastagryta. Bare sjekk denne kombinasjonen.
Les hele sakenPasta er en reddende engel når hverdagsmiddagen skal tilberedes. Enkel å tilberede, samtidig som du får et varmt måltid etter en lang arbeidsdag. Kanskje har du alt i kjøleskapet allerede.
Les hele sakenNår du pakker sei inn i pasta og tomatsaus, blir dette er potensiell favoritt for hele familien. Oppskriften er unnagjort på et øyeblikk.
Les hele sakenDet er egentlig sitronsausen som gjør susen med dagens middagsrett. Prøv denne knallgode oppskriften.
Les hele sakenDenne formen på pasta er vel verd å lete etter.
Les hele sakenFor her kan du bruke det du har av rester etter helgen - eller i fryseren, og vips er middagen klar.
Les hele sakenMafaldine og reginette er ruglete brede pastabånd som er ekstra dekorative i en enkel rett som denne.
Les hele sakenOm du ikke har sik i fryseren, kan du bruke annen type fisk fra fiskedisken. Uansett er retten vel verd å prøve selv om det ikke er så vanlig med fisk i pastaretter.
Les hele sakenDenne smaksrike pastaretten får et ekstra kick når bacon byttes ut med chorizopølse.
Les hele sakenDe brede pastabåndene er supre å kombinere med en kremet saus som i denne oppskriften.
Les hele sakenEndelig fredag. Med en pastarett i tankene slipper du relativt lett i fra det på kjøkkenet, selv om dagens utgave kanskje er litt mer krevende. Den passer likevel svært godt på ukens siste arbeidsdag.
Les hele sakenMed denne oppskriften lager du raskt et mettende og smakfullt måltid til hele familien.
Les hele sakenPasta med bare grønnsaker er som skapt for førjulsmiddagen.
Les hele sakenStrimlet biffkjøtt, lett stekt, dandert sammen med pasta og pesto og for ikke å glemme; soltørkede tomater. Svært enkelt og svært velsmakende.
Les hele sakenPasta, smør, ost og pepper er alt du trenger for å lage denne nydelige pastaretten.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenGå ikke glipp av en utrolig smaking! Nyt 9 av de ypperste spanske vinene fra topprodusenten CVNE.
Les hele saken2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.
Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.
2024 er ikke det beste utgangspunktet for årets nye vin, men vi har plukket ut de beste for feiringen som starter torsdag 21. november.
De aller beste er ikke en gang kvotert, og samtidig gunstig priset i en internasjonal kontekst. Noen perler som ikke er whisky, finnes også.
Men også svært overbevisende whiskyer - med og uten røyk - samt årets juleakevitter er blant nyhetene i november.
Så elde råvarer trenger veldig lite smakstilsetning. Dette viltmåltidet gjør helgemiddagen ekstra vellykket.
Les hele sakenBlåskjell er like perfekt som kveldskos, som forrett eller hovedrett. Prøv denne spennende oppskriften hvor du får brukt opp rester i barskapet.
Les hele sakenBli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.
Les hele sakenEtter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.
Les hele sakenBli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.
Les hele sakenIrish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.
Les hele saken