Så enkelt lager du en italiensk klassiker og samtidig får brukt noen av restene
På knappe 15 minutter er middagen på bordet og du har samtidig ryddet plass i kjøleskapet. Det trengs i disse førjulstider.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
På knappe 15 minutter er middagen på bordet og du har samtidig ryddet plass i kjøleskapet. Det trengs i disse førjulstider.
Les hele sakenÅ gratinere er en sikker suksess for en rett - det blir garantert spist opp. Også om du bruker ferdigpasta eller rester.
Les hele sakenKalvekjøttet har en nydelig smak og som panerte karbonader forsterkes den. Topp til tomatbasert kremet pasta.
Les hele sakenEn av de enkleste pastarettene i det italienske kjøkkenet er også en av de mest smaksrike. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenMen du kan fint bruke andre typer fisk enn laks. Eller rester etter helgens gode måltider.
Les hele sakenRøykelaks i en pastarett er ikke bare en veldig økonomisk måte å utnytte råvaren på. Denne oppskriften byr også på mye smak.
Les hele sakenDet vil si den er en vri på klassikeren Alfredo som kun krever smør, fløte og parmesan. Om du vil ha med kylling er opp til deg.
Les hele sakenFløte, bacon og pasta får her følge av noe grønt, enten grønnkål eller asparges. Det smaker fortreffelig.
Les hele saken1. mai er for mange første vårdag. Med gode værmeldinger i vente, er det mange som vil tilbringe mest tid ute. Med denne pastaretten til middag, blir det tid til alt.
Les hele sakenPasta og sopp er en utprøvd og utvilsomt vellykket kombinasjon på kjøkkenet. Med fløte eller creme fraiche i tillegg er du i mål.
Les hele sakenTomatsaus med ansjos - marinara - er en klassisk italiensk saus som brukes både til pasta og pizza.
Les hele sakenSelvsagt forutsetter det at du liker pistasjnøtter - den ekte smaken altså. Er du ikke helt overbevist, kommer du til å bli det, for de sprø nøttene og den kremete sausen er en himmelsk match.
Les hele sakenDenne pastaretten kickstarter den første adventsuka. Og en god avkobling fra alle julesmaker. Smaksrik, men ikke alt for mettende.
Les hele sakenSei blir smaksrik tirsdagsmat når vi plusser på pasta og en rik tomatsaus. Velger du fersk pasta, blir måltidet ganske sikkert enda mer vellykket.
Les hele sakenBacon eller pølse, pepperoni, løk og tomat er det som skal til. Om du vil ha mer kraft, kjører du på med selvvalgt chilikrydder.
Les hele sakenReker og pasta er to ingredienser som er fantastisk enkelt å sette sammen. Og med ingredienser du garantert har for hånden.
Les hele sakenPasta er både lettvint og velegnet til variasjon. Bare du slipper fantasien løs, for det er nesten ikke grenser for hva du kan putte oppi pastagryta. Bare sjekk denne kombinasjonen.
Les hele sakenPasta er en reddende engel når hverdagsmiddagen skal tilberedes. Enkel å tilberede, samtidig som du får et varmt måltid etter en lang arbeidsdag. Kanskje har du alt i kjøleskapet allerede.
Les hele sakenNår du pakker sei inn i pasta og tomatsaus, blir dette er potensiell favoritt for hele familien. Oppskriften er unnagjort på et øyeblikk.
Les hele sakenDet er egentlig sitronsausen som gjør susen med dagens middagsrett. Prøv denne knallgode oppskriften.
Les hele sakenDenne formen på pasta er vel verd å lete etter.
Les hele sakenFor her kan du bruke det du har av rester etter helgen - eller i fryseren, og vips er middagen klar.
Les hele sakenMafaldine og reginette er ruglete brede pastabånd som er ekstra dekorative i en enkel rett som denne.
Les hele sakenOm du ikke har sik i fryseren, kan du bruke annen type fisk fra fiskedisken. Uansett er retten vel verd å prøve selv om det ikke er så vanlig med fisk i pastaretter.
Les hele sakenDenne smaksrike pastaretten får et ekstra kick når bacon byttes ut med chorizopølse.
Les hele sakenDe brede pastabåndene er supre å kombinere med en kremet saus som i denne oppskriften.
Les hele sakenEndelig fredag. Med en pastarett i tankene slipper du relativt lett i fra det på kjøkkenet, selv om dagens utgave kanskje er litt mer krevende. Den passer likevel svært godt på ukens siste arbeidsdag.
Les hele sakenMed denne oppskriften lager du raskt et mettende og smakfullt måltid til hele familien.
Les hele sakenPasta med bare grønnsaker er som skapt for førjulsmiddagen.
Les hele sakenStrimlet biffkjøtt, lett stekt, dandert sammen med pasta og pesto og for ikke å glemme; soltørkede tomater. Svært enkelt og svært velsmakende.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 27. februar har du en unik mulighet til å smake på 8 utsøkte viner fra en historisk vinprodusent fra Burgund. Den første kvinnelige visepresidenten tar selv turen til Norge for å dele sin kunnskap og historier om vinene.
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenDette har vi gledet oss til! En sjelden mulighet til å delta på en vinsmaking med flotte viner fra Burgund. Det er begrenset med plasser – så vær rask!
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser. Sjekk ut de 10 utvalgte vinene som blir servert!
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Norsk sider er i stor utvikling og de beste nyhetene og nytappingene er i storform foran julesesongen.
28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven - og til veldig gode priser. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.
Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Ikke fordi du sparer penger sammenlignet med polprisen, men rett og slett fordi det er en god vin. Julegavetips til det yngre vinpublikum finner du også.
Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.
Les hele sakenHer får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser. Sjekk ut de 10 utvalgte vinene som blir servert!
Les hele sakenPinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele saken