Ansjos, og da snakker vi om de salte middelhavsansjosene, ikke den krydrede juleansjosen, byr på masse smak i hver lille bit. Derfor rekker en filet langt, I denne oppskriften er det grønnsaker, urter og god olje som gjør jobben.
Dagens rett
Casarecce med brokkoli, erter, gressløkolje og ansjos
Foto: (zia_shusha)
Når pastamiddagen er så fargerik som denne, er det ingen som tenker på at den er uten kjøtt
Pasta er både lettvint og velegnet til variasjon. Bare du slipper fantasien løs, for det er nesten ikke grenser for hva du kan putte oppi pastagryta. Bare sjekk denne kombinasjonen.
05 September 2023 - 23:00
Casarecce med brokkoli, erter, gressløkolje og ansjos
Fremgangsmåte
- Del brokkoli i små biter og kok i 1 minutt, skyll i kaldt vann.
- Kok ertene i 30 sekunder.
- Bland gressløken sammen med extra virgin olivenoljen i en foodprosessor/blender.
- Hakk ansjosen og løken.
- Fres løk i litt olje og ha i ansjos. Rør rundt og smak til med sitronsaft.
- Rør gressløkoljen inn i ansjos- og løksausen.
- Kok pasta etter anvisning på pakken.
- Bland pastaen med ansjos- og løksausen.
- Rør inn brokkoli og erter.
- Server med svarte oliven og frisk basilikum.
Lyst på en annen pastarett byr vi på veldig mange
Her er alt du behøver å vite om pasta
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 179.90 kr Bestillingsutvalget84 POENG
Forsiden akkurat nå