I denne oppskriften kan du fint bruke annen type hvit fisk, men sei er nesten alltid den rimeligste i fiskedisken - og en fiskesort vi kan og bør spise mer av. Den er veldig velvillig - bare prøv denne oppskriften.
Dagens rett
Hverdagsmiddagen blir ikke bedre enn pasta med sei, tomat og basilikum
Sei blir smaksrik tirsdagsmat når vi plusser på pasta og en rik tomatsaus. Velger du fersk pasta, blir måltidet ganske sikkert enda mer vellykket.
14 November 2023 - 00:00
Pasta med sei, tomat og basilikum
Fremgangsmåte
- Skjær fisken i terninger. Kok pastaen etter anvisning på pakningen.
- Kok opp vann og legg tomatene oppi i 10 sekunder. Ta dem opp, skyll i kaldt vann og fjern skinnet, ta ut kjernene og hakk dem grovt.
- Rens løken, grovhakk den og surr den myk i olivenolje.
- Tilsett tomatpuréen og tomatene samt chilipulveret.
- La sausen koke på svak varme i 15 minutter.
- Smak til med salt og pepper.
- Ha fisketerningene la disse trekke i sausen 2-3 minutter.
- Topp med finhakkede friske urter.
- Fordel spagetti på tallerkener og topp med sausen.
Lyst på en annen pastarett. Her er mange å velge mellom
Velg og vrak blant over 100 retter med sei
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 199.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå