Etter 15 minutter er maten på bordet. Du kan forresten fint bruke annen fisk eller rester av kjøtt i denne oppskriften. Det er som alltid sausen som gjør susen.
Dagens rett

Ukens pastarett blander du på et øyeblikk
En pakke tagliatelle og rester av røkelaks blir magisk med en kremet tomatsaus.
09 Januar 2025 - 00:00
Tagliatelle med røkelaks

Fremgangsmåte
- Skjær et lite kryss i bunnen av hver tomat. Ha dem i kokende vann i 1-2 minutter, og legg dem så rett over i kaldt vann.
- Flå tomatene fra krysset og nedover. Skjær tomatene i to og ta ut kjernen, skjær tomatene i små biter.
- Kok pastaen al dente i en stor gryte fosskokende vann tilsatt salt, mens du lager pastasausen.
- Smelt smør i en stor panne og tilsett tomat, hvitløk og løk. Surr det hele i noen minutter til løken er blank og tomatene møre.
- Tilsett fløten og røkelaks og gi det hele et raskt oppkok.
- Smak til med salt og pepper før servering. Server sausen over pastaen med hakket dill.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå