De 10 minuttene i ovnen gjør underverker for de fleste kombinasjoner av pasta og grønnsaker og/eller kjøtt. Å like smeltet ost og sprø skorpe ligger i genene våre. S da er det bare å bruke det maksimalt når du har dårlig tid eller rester i kjøleskapet.
Dagens rett

Foto: (LauriPatterson)
Gratiner pastaputer fra butikken, og du kommer aldri til å spise dem på en annen måte senere
Å gratinere er en sikker suksess for en rett - det blir garantert spist opp. Også om du bruker ferdigpasta eller rester.
18 November 2024 - 00:00
Gratinert pasta - rester eller fra butikken

Fremgangsmåte
- Kok pastaputer etter anvisning på pakken. Eller bruk pastarester.
- Rør sammen tomatsaus/tomatpure og vann, urter, olje, hvitløk og chilisaus el -pulver.
- Smakt evt til med litt salt og pepper.
- Bland revet ost og kremfløte og fordel over.
- Dryss over knust tørt brød/pankomel til slutt.
- Gratiner ved 200 grader i 10 minutter eller til overflaten er gyllenbrun.
Server med brød og en frisk salat.
Her finner du mange pastaretter du kan lage
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå