Akkurat nå er makrellen på sitt aller beste
Vi har gitt den store sommerfisken, makrellen, internasjonalt og sesongriktig følge i denne retten.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Vi har gitt den store sommerfisken, makrellen, internasjonalt og sesongriktig følge i denne retten.
Les hele sakenSteinbit er helt super på grillen. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenHvalkjøtt utkonkurrerer alt av rødt kjøtt i sesongen, og så slipper du å tenke på de 500 grammene som er ukekvota.
Les hele sakenSpesielt raskt blir det om du får de i fiskedisken til å filetere for deg.
Les hele sakenSpennende krydder som i det indiske kjøkken matcher det gode norske lammekjøttet veldig godt.
Les hele sakenFyr opp grillen og ta hele familien med på grillingen av denne herlige spesialiteten fra Balkan.
Les hele sakenMakrell er ensbetydende med sommer for mange og her har du en ny spennende, og ikke minst lettlaget måte å servere den på.
Les hele sakenFlintstek er «folkevogna» blant grillretter. Men i denne oppskriften får den følge av spennende tomatpakker.
Les hele sakenØl bidrar til en fin-fin marinade for koteletter. Det kan bli din nye favoritt.
Les hele sakenSaltimbocca, parmesan, spinat og nypoteter. Nam. Her er oppskriften som er enkel som bare det.
Les hele sakenFisk og sjømat på grillen blir ekstra godt når du marinerer dem først. Lettvint som bare det.
Les hele sakenHar du ennå ikke funnet frem grillen fra boden, er tiden inne. Den trenger sikkert også en vårpuss. Her finner du sjekklisten.
Les hele sakenEn biff tar kort tid på grillen, så da spiller det ingen rolle om været ikke er det beste. Og skinner sola, smaker denne utgaven enda bedre.
Les hele sakenDet er lov til å skeie ut litt av og til, og i dag serverer vi deilige pannekaker med herlig stekt ananas etter suppen.
Les hele sakenGjør som mesterkokkene og server et måltid kun bestående av blomkål. Du vil bli overrasket over hvor vellsmakende denne grønnsaken kan være.
Les hele sakenKombinasjonen av sødmefylt frukt, skarpe toner av chili og mørt svinekjøtt er hemmeligheten i denne oppskriften.
Les hele sakenDet mørest tenkelige kjøttet med mer smak av villmark enn av hav, ja, det er årets hvalkjøtt.
Les hele sakenFor når du marinerer dem i to ulike marinader får de vidt forskjellig smak.
Les hele sakenDet er ingen grunn til å kjøpe ferdige marinader, for de beste lager du selv på et blunk. Her er oppskriftene.
Les hele sakenI dag er det en frisk og fruktig vri på den klassiske laksen vi legger på grillen. Oppskriften fungerer like fint med annen type fisk.
Les hele sakenSpareribs kan du enten lage helt fra bunnen av eller velge den forkokte fra butikken. Denne oppskriften gjelder for begge versjoner.
Les hele sakenDet gjør den ekstra saftig og med sprøtt skinn. Denne oppskriften er kvalitetssikret av selveste grillkongen Craig Whitson.
Les hele sakenHavets vilt er i sesong og perfekt timet til en annen høysesong, nemlig grillingen. I denne oppskriften grilles også tilbehøret.
Les hele sakenDropp alt som heter marinader og grillsauser og invester i ekstra god entrecôte til kveldens eller morgendagens grilling. Det enkleste er faktisk det beste.
Les hele sakenHvis du marinerer kjøttet slik som i denne oppskriften, får du enda mer ut av godsakene. Og tilbehøret er ekstra smaksrikt og vegetarisk. Slik blir ingen glemt.
Les hele sakenLukten av en saftig biff på grillen får tennene til å løpe i vann, og servert med en frisk sommersalat er dette en perfekt søndagsmiddag.
Les hele sakenKjekjøtt er en fantastisk råvare vi burde spise mye mer av - ikke minst nå når grillsesongen starter for fullt. Med denne oppskriften får du alt det du liker aller best på en og samme tallerken.
Les hele sakenDet skal ikke store tidsinvesteringen til for å gi grillbeina en fornyet grillsmak. Ikke behøver du bruke mye energi eller penger på drikkefølget heller. Og denne gangen kommer vinen i flaske, ikke boks. Her er en kombo du vil like.
Les hele sakenLammestek som får godgjøre seg lenge i ovnen og få smak av ingredienser som rosmarin og hvitløk, får her et litt annet sausefølge enn vanlig.
Les hele sakenE.C Dahls Pub og Kjøkkens egne grillmester Andreas Strømsland lærer deg det du trenger å vite. På slutten av kurset får du nyte en deilig treretters middag som du selv har vært med å tilberede.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenEn winemakers dinner med et utvalg av viner du knapt har opplevd maken til. Det skjer når to av Tysklands mest profilerte vinmakere - Markus Molitor og Hans Oliver Spanier - møtes på Nedre Foss Gård 23. april.
Les hele sakenDen 8. april har du en gyllen mulighet til å utforske viner fra en vinprodusent med en helt unik historie og småretter fra Boho House – det ultimate stedet for god stemning og mat.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Den 02. april kan du smake 5 sider kombinert med tre småretter, så du selv kan oppleve hvor nydelig sider fra Hardanger er til mat.
Les hele sakenNår boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Det er det mest interessante påfyllet i basishyllene i mars.
Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.
Les hele sakenDen er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenChinon og cabernet franc som lagringsobjekt er i trygge hender fra denne produsenten som har veldig gunstige priser.
Les hele sakenDirekte pressete pinot noir-druer med høy syre gir en veldig lys og elegant rosévin som balanseres av litt restsødme. Perfekt til krydret mat.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Den 02. april kan du smake 5 sider kombinert med tre småretter, så du selv kan oppleve hvor nydelig sider fra Hardanger er til mat.
Les hele sakenRundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.
Les hele saken