I denne oppskriften får biffen følge av en mettende salat og en artig vri på tomatsalsaen. Mer trengs ikke for at utendørsmåltidet skal bli vellykket. Fint vær hjelper selvsagt en del.
Dagens rett
Grillet biff med bulgursalat og tomat- og aprikossaus
Foto: (Matprat/Mari Svenningsen)
Blir det grillvær i dag, fikser du middagen på et øyeblikk
Lukten av en saftig biff på grillen får tennene til å løpe i vann, og servert med en frisk sommersalat er dette en perfekt søndagsmiddag.
Redaksjonen
21 Mai 2020 - 01:00
Grillet biff med bulgursalat og tomat- og aprikossaus
Fremgangsmåte
- Kald tomat- og aprikossaus:
Hakk løk og hvitløk. Ha det over i en hurtigmikser, sammen resten av ingrediensene. Kjøres til en jevn saus i hurtigmikser. Hell over i en gryte, kok opp og avkjøl før servering. - Bulgursalat:
Kok opp vannet. Hell vannet over bulguren og la det svelle i ca. 30 minutter. Finhakk rødløk, tomat og agurk og skjær vårløken i ringer. Bland grønnsakene godt sammen med bulguren. - Biffene:
Strø litt salt og pepper på biffene
Grill dem på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
Server biffene med bulgursalaten og den kalde sausen.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå