By på en blåskjellpanne med smaksgaranti
Blåskjell er en fabelaktig delikatesse og som er lett å finne i butikken. I dag serverer vi deg en herlig oppskrift som du bare må prøve.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Blåskjell er en fabelaktig delikatesse og som er lett å finne i butikken. I dag serverer vi deg en herlig oppskrift som du bare må prøve.
Les hele sakenDet er lov å kose seg litt ekstra når det er Lucia-dag, og du vil bli overrasket over hvor godt blåskjell og safran hører sammen,
Les hele sakenJordskokk er sammen med blåskjell blant vinterens delikatesser. Når de kombineres, blir det ekstra mye smakskraft og dermed en aldri så liten fest.
Les hele sakenBlåskjell er like perfekt som kveldskos, som forrett eller hovedrett. Prøv denne spennende oppskriften hvor du får brukt opp rester i barskapet.
Les hele sakenBlåskjell er den perfekte fredagsmums for matelskeren, prøv bare denne oppskriften.
Les hele sakenBlåskjell som på fiskerkonas vis er den norske betydningen av moules mariniere. En veldig lettlaget, men også riktig måte å presentere ferske blåskjell på.
Les hele sakenNår du damper blåskjell i øl, er det en selvfølge at det er det samme ølet som følger retten. Bare prøv denne.
Les hele sakenHvem kan vel si nei til blåskjell i en fyldig og kremet saus?
Les hele sakenBlåskjell betyr fest midt i uka. Med safran blir middagen enda mer eksklusiv, men fortsatt rimelig.
Les hele sakenØlet du bruker i maten, er det naturlig å bruke også i maten.
Les hele sakenSopp er kanskje ikke så vanlig å blande inn i en blåskjellgryte, men du blir overrasket over hvor godt det smaker.
Les hele sakenDet er knapt den ting ikke grillen kan brukes til. Her er oppskriften på blåskjell som blir ekstra vellykket. Maten er klar på et blunk.
Les hele sakenBlåskjell er så lett å få tak, så rimelig og så lettlaget, at vi uten problem anbefaler det på en tirsdag. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenKarrien sørger for aromaer og intensitet også i smaken, hvor mye avhenger av hvilken type du velger. Mektig godt blir det uansett.
Les hele sakenBlåskjell er som andre skalldyr spesielt gode i vinterhalvåret, så det er ingen grunn til å vente til sommeren med å sette denne delikatessen på menyen.
Les hele sakenNoen tråder safran er kanskje det aller mest luksuriøse med denne retten som kan varieres i det uendelige med det du har i kjøleskapet.
Les hele sakenKarriduftende blåskjell er en fabelaktig smakskombinasjon. Hvor sterk karrismaken skal være, avgjør du selv. Her er framgangsmåten.
Les hele sakenBlåskjell kan du spise hele året, men det er i vinterhalvåret de er klart best. Så sesongen starter nå. Pass på når det er tirsdagstilbud på skalldyr i butikken.
Les hele sakenSei, blåskjell og reker mister hverdagspreget i denne smaksrike fiskegryten. Perfekt når det er mange til bords.
Les hele sakenBlåskjell spiller fortsatt hovedrollen, og hvor sterk retten skal være bestemmer du selv ved hjelp av mengden chili.
Les hele sakenDu kan selvsagt dampe blåskjell til denne retten. Godt blir det uansett.
Les hele sakenIkke bare oppskrifter, men også fakta og tips samt selvsagt drikkeforslag .
Les hele sakenMørkt øl som bayer er en veldig god ingrediens til blåskjell - og selvsagt godt å drikke til.
Les hele sakenBlåskjell hører hjemme i enhver helgemeny. Populært og lettlaget. Denne vrien er intet unntak.
Les hele sakenEt nett blåskjell og en boks tomater er i prinsippet det du trenger. Hele prosessen tar bare 15 minutter.
Les hele sakenDu stusser kanskje over at pommes frites serveres til blåskjell, men faktum er at den er en belgisk storfavoritt. Her er oppskriften.
Les hele sakenDet gir nemlig ekstra mye smak, men du må ikke drikke rødvin til selv om det faktisk gir en artig smaksopplevelse.
Les hele sakenDenne spennende oppskriften kombinerer blåskjell med øl og pølser. Det er noe du absolutt bør prøve.
Les hele sakenBlåskjell er lett å ty til når du er fysen på noe ekstra godt midt i uka. Hva med å gratinere dem som i denne oppskriften?
Les hele sakenBlåskjell er på sitt beste nå og dette er en luksus vi kan unna oss også midt i uka. Her sørger de for ekstra mye godt i pastakjelen.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenEn winemakers dinner med et utvalg av viner du knapt har opplevd maken til. Det skjer når to av Tysklands mest profilerte vinmakere - Markus Molitor og Hans Oliver Spanier - møtes på Nedre Foss Gård 23. april.
Les hele sakenDen 8. april har du en gyllen mulighet til å utforske viner fra en vinprodusent med en helt unik historie og småretter fra Boho House – det ultimate stedet for god stemning og mat.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Den 02. april kan du smake 5 sider kombinert med tre småretter, så du selv kan oppleve hvor nydelig sider fra Hardanger er til mat.
Les hele sakenNår boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Det er det mest interessante påfyllet i basishyllene i mars.
Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Les hele sakenDet er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.
Les hele saken11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.
Les hele sakenDen er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenSheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Les hele sakenDenne franske klassikeren som nå feirer sine første 100 år, mikses med noen av landets fremste ingredienser, cognac og urtelikør. Når den toppes med litt champagne, lever den opp til navnet.
Les hele saken