Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak
Blåskjell er like perfekt som kveldskos, som forrett eller hovedrett. Prøv denne spennende oppskriften hvor du får brukt opp rester i barskapet.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Blåskjell er like perfekt som kveldskos, som forrett eller hovedrett. Prøv denne spennende oppskriften hvor du får brukt opp rester i barskapet.
Les hele sakenBlåskjell er den perfekte fredagsmums for matelskeren, prøv bare denne oppskriften.
Les hele sakenBlåskjell som på fiskerkonas vis er den norske betydningen av moules mariniere. En veldig lettlaget, men også riktig måte å presentere ferske blåskjell på.
Les hele sakenNår du damper blåskjell i øl, er det en selvfølge at det er det samme ølet som følger retten. Bare prøv denne.
Les hele sakenHvem kan vel si nei til blåskjell i en fyldig og kremet saus?
Les hele sakenBlåskjell betyr fest midt i uka. Med safran blir middagen enda mer eksklusiv, men fortsatt rimelig.
Les hele sakenØlet du bruker i maten, er det naturlig å bruke også i maten.
Les hele sakenSopp er kanskje ikke så vanlig å blande inn i en blåskjellgryte, men du blir overrasket over hvor godt det smaker.
Les hele sakenDet er knapt den ting ikke grillen kan brukes til. Her er oppskriften på blåskjell som blir ekstra vellykket. Maten er klar på et blunk.
Les hele sakenBlåskjell er så lett å få tak, så rimelig og så lettlaget, at vi uten problem anbefaler det på en tirsdag. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenKarrien sørger for aromaer og intensitet også i smaken, hvor mye avhenger av hvilken type du velger. Mektig godt blir det uansett.
Les hele sakenBlåskjell er som andre skalldyr spesielt gode i vinterhalvåret, så det er ingen grunn til å vente til sommeren med å sette denne delikatessen på menyen.
Les hele sakenNoen tråder safran er kanskje det aller mest luksuriøse med denne retten som kan varieres i det uendelige med det du har i kjøleskapet.
Les hele sakenKarriduftende blåskjell er en fabelaktig smakskombinasjon. Hvor sterk karrismaken skal være, avgjør du selv. Her er framgangsmåten.
Les hele sakenBlåskjell kan du spise hele året, men det er i vinterhalvåret de er klart best. Så sesongen starter nå. Pass på når det er tirsdagstilbud på skalldyr i butikken.
Les hele sakenSei, blåskjell og reker mister hverdagspreget i denne smaksrike fiskegryten. Perfekt når det er mange til bords.
Les hele sakenBlåskjell spiller fortsatt hovedrollen, og hvor sterk retten skal være bestemmer du selv ved hjelp av mengden chili.
Les hele sakenDu kan selvsagt dampe blåskjell til denne retten. Godt blir det uansett.
Les hele sakenIkke bare oppskrifter, men også fakta og tips samt selvsagt drikkeforslag .
Les hele sakenBlåskjell hører hjemme i enhver helgemeny. Populært og lettlaget. Denne vrien er intet unntak.
Les hele sakenEt nett blåskjell og en boks tomater er i prinsippet det du trenger. Hele prosessen tar bare 15 minutter.
Les hele sakenDu stusser kanskje over at pommes frites serveres til blåskjell, men faktum er at den er en belgisk storfavoritt. Her er oppskriften.
Les hele sakenDet gir nemlig ekstra mye smak, men du må ikke drikke rødvin til selv om det faktisk gir en artig smaksopplevelse.
Les hele sakenDenne spennende oppskriften kombinerer blåskjell med øl og pølser. Det er noe du absolutt bør prøve.
Les hele sakenBlåskjell er lett å ty til når du er fysen på noe ekstra godt midt i uka. Hva med å gratinere dem som i denne oppskriften?
Les hele sakenBlåskjell er på sitt beste nå og dette er en luksus vi kan unna oss også midt i uka. Her sørger de for ekstra mye godt i pastakjelen.
Les hele sakenSteinbit i en blåskjellsaus/gryte eller saute på fagspråket er så godt som sjømat kan bli. Ikke er det vanskelig heller.
Les hele sakenJordskokk er sammen med blåskjell blant vinterens delikatesser. Når de kombineres blir det ekstra mye smakskraft og dermed en aldri så liten fest midt i uka.
Les hele sakenFester midt i uka er velkomne, men da må det være enkelt. Det er imidlertid ikke noe å si på smakskraften i dagens festoppskrift.
Les hele sakenSmaker fra det sør-øst asiatiske kjøkkenet gjør seg utrolig godt i møte med norsk fisk og sjømat. Kjøkkensjef Andreas Strømsland lærer deg hvordan du forener disse i skjønn harmoni.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenGå ikke glipp av en utrolig smaking! Nyt 9 av de ypperste spanske vinene fra topprodusenten CVNE.
Les hele saken2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.
Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.
2024 er ikke det beste utgangspunktet for årets nye vin, men vi har plukket ut de beste for feiringen som starter torsdag 21. november.
De aller beste er ikke en gang kvotert, og samtidig gunstig priset i en internasjonal kontekst. Noen perler som ikke er whisky, finnes også.
Men også svært overbevisende whiskyer - med og uten røyk - samt årets juleakevitter er blant nyhetene i november.
2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.
Les hele sakenDet er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.
Les hele sakenBli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.
Les hele sakenEtter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.
Les hele sakenVarm suppe i novemberkulda smaker alltid godt. Rent, godt og smakfullt.
Les hele sakenTa med familien på et skikkelig pepperkakebakeverksted. De gode oppskriftene finner du her.
Les hele saken