Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 15 September 2008 - 01:00

    Sprø steinsopp med skinke og parmesan

    At noe så enkelt kan være så godt. Her får du essensen av norsk høst med en internasjonal finish.
    15. september 2008
  • 13 September 2008 - 01:00

    Fylt steinbit med hvitvinssaus

    Steinbiten er ikke den peneste fisken i klassen, men du så deilig den er.
    13. september 2008
  • 12 September 2008 - 11:30

    Lag en spansk en

    Omelett er ikke så enkelt som det høres ut. Og spansk omelett stiller helt spesielle krav til kokken. Men følger du instruksene nøye, og holder tunga rett i munnen, kan du fryde deg over en rett som fryder tunga og som skylles ned med godt drikke.
    12. september 2008
  • 12 September 2008 - 01:00

    Fylte kyllinglår med sitron- og basilikum-couscous

    Overrask med en smakfull kyllingrett til middag denne fredagen.
    12. september 2008
  • 10 September 2008 - 01:00

    Salat med stekt spekeskinke

    Herlig frisk salat servert med en knasende sprø og velsmakende spekeskinke, er et festmåltid midt i uken.
    10. september 2008
  • 09 September 2008 - 01:00

    Scampiwok med chili

    Wok er en flott måte å lage raske og smakfulle middagsretter på. I dag er det kongereker som havner i panna.
    09. september 2008
  • 08 September 2008 - 17:00

    Feirer poteten

    Onsdag feires Midnattsolpotetens dag i Målselv med Harald Osa som sjefsmaker.
    08. september 2008
  • 08 September 2008 - 09:43

    Eikenøttene gir smaken

    Glem serrano og pata negra. Verdens beste spekeskinke heter jámon ibérico de bellota og ikke noe annet. Den stammer fra Sørvest-Spania og lykkelige svarte griser kun fôret med eikenøtter og gress.
    08. september 2008
  • 06 September 2008 - 01:00

    Piggvar i appelsin- og basilikumsmør

    I helgen er det selvsagt lov å skjemme seg litt bort. Denne lørdagen serverer vi deg en av våre beste matfisker.
    06. september 2008
  • 05 September 2008 - 09:55

    6. oktober i Oslo - Legendariske Burgund

    Møt en av verdens mest berømte vinmakere og smak hvite og røde burgundere i verdensklasse.
    05. september 2008
  • 05 September 2008 - 01:00

    Kjøttkaker med ertestuing

    Det er på høy tid å servere en skikkelig klassiker. I dag blir det mors kjøttkaker med tradisjonelt tilbehør.
    05. september 2008
  • 03 September 2008 - 14:18

    Smak flere hundre viner fra Sør-Afrika (Horeca)

    Opplev elegansen og raffinementet fra Sør-Afrika i det du smaker mer enn 200 viner i toppklasse, og bli med på en spennende masterclass.
    03. september 2008
  • 03 September 2008 - 01:00

    Balsamicostekt kylling med potetsalat

    En delikat og smakfull kyllingrett med internasjonalt preg er hva vi frister med til middag i dag.
    03. september 2008
  • 02 September 2008 - 01:00

    Laks med skogsopp og egg

    Vi kombinerer det beste fra skog og hav i denne deilige oppskriften.
    02. september 2008
  • 01 September 2008 - 01:00

    Sursøt svineszechuan

    Lynrask og full av smak - det er stikkordene for denne dagens fristelse, selvsagt med drikkeanbefaling til.
    01. september 2008
  • 29 August 2008 - 08:01

    Myteomspunnet delikatesse

    Våg en hval heter det i reklamen, og har du ikke våget før i sommer, bør du benytte sjansen nå til et herremåltid med sommerens vilt. Som får følge av sommerens frukter og noe godt i glasset.
    29. august 2008
  • 29 August 2008 - 01:00

    Lammepølse med stekt sopp og sennepsaus

    Gode pølser er som skapt for en rask, smakfull middag på slutten av en lang arbeidsuke.
    29. august 2008
  • 27 August 2008 - 16:00

    29. september i Oslo - Lær om franske viner

    Du kan lære mer om verdens mest berømte vinland sammen med en av Norges fremste vineksperter, Toralf Bølgen.
    27. august 2008
  • 26 August 2008 - 01:00

    Laks surprise

    Herlig saftig laks med en myk og delikat kjerne, alt servert med en fabelaktig spansk hvitvin.
    26. august 2008
  • 24 August 2008 - 01:00

    Innbakt kremet kyllingsuppe

    Gjør stas på søndagsmiddagen og lag en lekker kyllingsuppe litt utenom den vanlige.
    24. august 2008
  • 23 August 2008 - 01:00

    Chorizobakt breiflabb

    Disk opp med en skikkelig delikatesse og server denne hotte breiflabbretten.
    23. august 2008
  • 21 August 2008 - 01:00

    Gullgravergrateng

    Her får du oppskriften på en skikkelig vinner av en rett for så vel små som store.
    21. august 2008
  • 20 August 2008 - 09:00

    Vant med Søren så godt

    Vinnerne i Jakten på smaken av Norge i Aust-Agder er kåret.
    20. august 2008
  • 20 August 2008 - 01:00

    Pitabrød med kylling og tzatziki

    Denne lettlagde middagsretten passer godt på travle hverdager. Den er dessuten flott å ha i matpakken.
    20. august 2008
  • 18 August 2008 - 17:15

    22. september i Oslo - Rioja på sitt aller beste

    Bli med og smak legendariske viner tilbake til 1976 fra Riojas nest eldste vinhus, Cune.
    18. august 2008