Stekt piggvar i appelsin- og basilikumsmør
Fremgangsmåte
Renskjær fiskefiletene. Ha på salt og pepper. Stek lysebrun på den ene siden i olje. Ta pannen vekk fra platen og tilsett smør. Snu fisken og la den trekke ferdig.
Kok saften av 2 appelsiner og sukker til sirup. Visp inn smør og smak til med basilikum.
Rens og trim artiskokkene. Kok opp vann og ha i timian, sitron, salt, eddik og pepper. Kok artiskokkene møre.
Stek sopp lysebrun i olje og smør.
Kutt bacon i tynne strimler og stek dem sprø.
Her finner du flere deilige retter med piggvar
Og her finner du veldig mange andre fiskeretter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
90 POENG
-
FrankrikeVolum: 1.50 l Pris: 714.90 kr Bestillingsutvalget89 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 295.00 kr Basisutvalget87 POENG
-
85 POENG