Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 06 Oktober 2008 - 01:00

    Kyllingpai med spinat

    En rykende varm og fristende pai er manges favoritt, og her får du en deilig oppskrift.
    06. oktober 2008
  • 05 Oktober 2008 - 01:00

    Oksekasserolle

    Det er herlig å slappe av og la maten passe seg selv. Nettopp slik er denne søndagens utsøkte middagsanbefaling.
    05. oktober 2008
  • 04 Oktober 2008 - 01:00

    Lag denne deilige fiskesuppa

    En herlig fiskesuppe med et internasjonalt preg står på menyen i dag, så hvorfor ikke invitere venner på en uforglemmelig middag?
    04. oktober 2008
  • 03 Oktober 2008 - 09:00

    Skulle smugle kebabkjøtt

    Tollere på Svinesund fant onsdag 300 kilo kebabkjøtt som skulle smugles inn i Norge.
    03. oktober 2008
  • 02 Oktober 2008 - 16:20

    27. oktober i Oslo- Smak superviner fra Rioja

    Opplev spansk lidenskap på sitt beste i det vi smaker de beste vinene, hvorav flere eldre årganger, fra en av Riojas superstjerner.
    02. oktober 2008
  • 02 Oktober 2008 - 01:00

    Middelshavspizza

    Vakre solfylte Italia er opphavslandet for denne dagens rett - og ingenting smaker som hjemmelaget pizza.
    02. oktober 2008
  • 30 September 2008 - 17:20

    Lammeretter fra det fjerne østen

    Lammekjøtt spises omtrent i hele verden og det er vel spesielt retter fra middelhavsområdene og India som har til nå har fristet de fleste. Her kommer imidlertid noen retter fra det fjerne østen, spennende og velsmakende som absolutt bør prøves!
    30. september 2008
  • 30 September 2008 - 13:24

    Kvalitetsdiplomer til Holte gård

    Holte gård i Drangedal har fått spesialitetstatus for hele seks matprodukter innen gås, and og egg.
    30. september 2008
  • 30 September 2008 - 09:55

    20. oktober i Oslo - Eksklusiv champagne- og cognacmiddag

    Bli med på en utsøkt femretters middag med vin fra Champagnes eldste vinhus og elegante cognacer på stjernerestauranten Le Canard.
    30. september 2008
  • 30 September 2008 - 01:00

    Ferskfiskball

    Hjemmelaget fiskemat er utrolig deilig og mye enklere enn mange tror. Prøv selv og du vil bli overbevist.
    30. september 2008
  • 29 September 2008 - 01:00

    Stekte nudler med kylling

    Raske retter må ikke nødvendigvis være kjedelige. Her finner du oppskriften på en deilig asiatiskinspirert rett.
    29. september 2008
  • 28 September 2008 - 01:00

    Braisert lammeskank med sopp

    Det er høytid for det deilige lammekjøttet, og hva er vel bedre enn en smakfull og saftig lammeskank denne søndagen.
    28. september 2008
  • 27 September 2008 - 01:00

    Steinbit med sprø skinke

    I dag får du det beste fra sjø og land, i det vi serverer en lekker rett på steinbit og skinke.
    27. september 2008
  • 26 September 2008 - 01:00

    Kyllingburger

    Denne burgeren kan du nyte med god samvittighet. Kyllingkjøttdeig inneholder nemlig vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt.
    26. september 2008
  • 25 September 2008 - 09:20

    Smak det beste fra Norge - kansellert

    Årets Matstreif går av stabelen etter planen, men arrangementet med norsk øl, vin og brennevin er dessverre kansellert.
    25. september 2008
  • 24 September 2008 - 01:00

    Fårikål til den store festen

    Vi tjuvstarer på morgendagens festdag, for fårikål blir bare enda bedre av å stå over natten. Her finner du også en rask hverdagsrett og videoforklaring.
    24. september 2008
  • 22 September 2008 - 11:25

    Potetenes grand cru

    Tromspotets nysatsing i Silsand på Senja har gitt potetene et nytt liv med hjelp av hypermoderne teknologi.
    22. september 2008
  • 22 September 2008 - 01:00

    Pannekaker med soppstuing

    Gyldne og sprø pannekaker med spennende fyll er en herlig start på uken.
    22. september 2008
  • 21 September 2008 - 01:00

    Lammecarré i soppbuljong

    Ta søndagen tilbake og server en skikkelig festrett med det beste fra årstiden.
    21. september 2008
  • 20 September 2008 - 01:00

    Vaniljestekt torsk med jordskokkpuré

    Fiskemiddager er langt fra kjedelig, og med smak av vanilje og en deilig jordskokkpuré blir dette et festmåltid.
    20. september 2008
  • 19 September 2008 - 01:00

    Biff med kesampesto

    For mange er biff den beste måten å starte helgen på. Sunt er det også. Her kan du se video av hvordan du lager retten.
    19. september 2008
  • 18 September 2008 - 01:00

    Pannekaker med godt i

    Vi spiser pannekaker med salt fyll alt for sjelden, prøv denne deilige oppskriften til middag.
    18. september 2008
  • 17 September 2008 - 12:40

    13. oktober i Oslo - Klassisk eleganse fra Piemonte

    Smak noen av de beste baroloene, dolcettoene og barberaene fra et av Piemontes beste vinhus.
    17. september 2008
  • 17 September 2008 - 01:00

    Lammesauté med kantareller

    Når bare det beste er godt nok, er mørt lam en selvfølge, ikke minst sammen med skogens gull.
    17. september 2008
  • 16 September 2008 - 01:00

    Fiskefrikassé

    Mange tror at det er vanskelig å lage gode fiskeretter, denne oppskriften er enkel og utrolig velsmakende.
    16. september 2008