Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 30 Oktober 2008 - 15:10

    25. november i Oslo - Kokkekurs - høytidens festmeny

    Finpuss kokkekunstene sammen med noen av verdens beste kokker i dette spennende kurset.
    30. oktober 2008
  • 30 Oktober 2008 - 01:00

    Svinefilet i chorizosalsa

    En saftig svinefilet med internasjonal touch får tennene til å løpe i vann.
    30. oktober 2008
  • 29 Oktober 2008 - 01:00

    Portugisisk biffgryte

    Det er ingenting i veien for å servere et deilig biffmåltid midt i uken, og denne oppskriften er dessuten rask å lage.
    29. oktober 2008
  • 27 Oktober 2008 - 09:08

    Fikk kvalitetsstempel

    Nordlysmat i Alta har fått kvalitetsstempel for 12 av sine produkter.
    27. oktober 2008
  • 25 Oktober 2008 - 01:00

    Basilikumstekt breiflabb

    Det er ikke rart at breiflabben sammenliknes med hummer på smak. Prøv bare denne helgens oppskrift du også.
    25. oktober 2008
  • 24 Oktober 2008 - 14:00

    Madrids redningsmann

    Sergi Arola har løftet Madrid-kjøkkenet ut av sine kasseroller og inn i verdenseliten. Men den allestedsnærværende kokken har ikke tenkt å hvile på laurbærene.
    24. oktober 2008
  • 24 Oktober 2008 - 01:00

    Kalvefilet i gressløkssaus

    Hurra - helgen er her, og vi feirer fredagen med noe av det beste du kan servere - kalv.
    24. oktober 2008
  • 22 Oktober 2008 - 13:15

    Delikat stygging

    Landbasert oppdrett av dypvannsfisken flekksteinbit høres ut som en motsetning, men Tomma Marinfisk har klart å knekke koden som skal gjøre den til den nye gourmetfisken.
    22. oktober 2008
  • 22 Oktober 2008 - 01:00

    Flesk og duppe

    Stort mer tradisjonsrik mat enn flesk og duppe skal du lete lenge etter, og så er det så raskt og enkelt å lage.
    22. oktober 2008
  • 21 Oktober 2008 - 17:15

    17. november i Oslo - Stor champagnesmaking (venteliste)

    Lær mer om denne gudedrikken med en av Champagnes superstjerner, Bruno Paillard.
    21. oktober 2008
  • 21 Oktober 2008 - 01:00

    Fiskeburger med krabbefelt

    Ingenting er som hjemmelaget fiskemat, ikke tar det lang tid og det er utrolig smakfullt, prøv bare selv.
    21. oktober 2008
  • 19 Oktober 2008 - 01:00

    Krydderstekt reinsdyrflatbiff med pære og persillerøtter

    Det er helg, og du har kanskje litt ekstra tid til å tilberede en lekker viltmiddag signert mesterkokken Odd Ivar Solvold.
    19. oktober 2008
  • 18 Oktober 2008 - 01:00

    Fiskefilet med eplesider

    Vi kombinerer to av våre beste råvarer i denne retten - fersk fisk og epler.
    18. oktober 2008
  • 17 Oktober 2008 - 13:30

    10. november i Oslo - Rhônedalens elegante viner

    Lær om et av verdens mest berømte vinområder og smak 12 viner fra et av de beste vinhusene i Rhône.
    17. oktober 2008
  • 16 Oktober 2008 - 01:00

    Kyllingfilet i pita

    I dag frister vi med en saftig og smakfull rett som også er enkel og rask å lage.
    16. oktober 2008
  • 15 Oktober 2008 - 01:00

    Her er oppskriften på hvordan du lager hval i wok

    Hva med noe godt fra havet som ikke er fisk? Hvalkjøtt har spennende smak, og denne kommer ekstra godt frem når vi woker kjøttet.
    15. oktober 2008
  • 14 Oktober 2008 - 01:00

    Laks i red curry

    Hva med en krydret vri på den kjente og kjære laksen til middag i dag?
    14. oktober 2008
  • 13 Oktober 2008 - 16:00

    5. november i Oslo - Smak legendarisk vin fra 1978

    Bli med og smak ti viner i verdensklasse fra berømte Chateau Musar, helt tilbake til 1978.
    13. oktober 2008
  • 13 Oktober 2008 - 01:00

    Linsesalat med fetaost

    Hvem har sagt at det er kjedelig å være vegetarianer? Her har du en oppskrift hele familien vil elske.
    13. oktober 2008
  • 12 Oktober 2008 - 01:00

    Sprøstekt lammeside fra Vest-Telemark

    Her får du en knasende sprø søndagsmiddag til glede for hele familien.
    12. oktober 2008
  • 10 Oktober 2008 - 01:00

    Andebryst med stekte poteter

    Ta for deg av de deilige norske råvarene, og lag en skikkelig festrett denne fredagen. Det er enklere enn du tror.
    10. oktober 2008
  • 07 Oktober 2008 - 19:05

    God smak fra høyfjellet

    Røros er kommet lengst av landets regioner i å profilere den lokalproduserte maten. Og oppslutningen er upåklagelig.
    07. oktober 2008
  • 07 Oktober 2008 - 15:02

    Skeie til Matstreif

    Bocuse d'or-vinner Geir Skeie er blant dem som skal fronte Matstreif 2008 i Oslo.
    07. oktober 2008
  • 07 Oktober 2008 - 01:00

    Fiskegryte

    Lettlagde og smakfulle måltider, slik som denne oppskriften, er en velsignelse på travle dager.
    07. oktober 2008
  • 06 Oktober 2008 - 13:33

    Kan velge fisk

    Når kokkene skal i sving under Bocuse d'Or 2009 kan de velge mellom vill torsk eller fisk fra oppdrett.
    06. oktober 2008