Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 13 November 2010 - 02:00

    Slik lager du klassisk lutefisk

    Forandring fryder, men lutefisk med bacon, godt med fett, ertestuing og kokte poteter er en fest i seg selv.
    13. november 2010
  • 11 November 2010 - 12:18

    Hellstrøms Bagatelle gjenoppstår

    For kun én kveld gjenskaper Eyvind Hellstrøm sin Grand Menu på Kulinarisk Akademi.
    11. november 2010
  • 11 November 2010 - 02:00

    Rødvinsgryte av elg

    Skogens konge er perfekt til rykende varme og smakfulle gryteretter slik som i denne oppskriften.
    11. november 2010
  • 10 November 2010 - 12:30

    6. desember i Oslo - Barbaresco i særklasse

    Piemonte er viden kjent for sine enestående viner. Bli med og lær mer om et av verdens mest klassiske vinområder og smak viner i verdensklasse.
    10. november 2010
  • 10 November 2010 - 08:45

    29. november i Oslo - Eksklusiv champagnesmaking

    Bli med og smak åtte utsøkte champagner og lær mer om et av verdens mest berømte vindistrikter i dette spennende kurset.
    10. november 2010
  • 10 November 2010 - 02:00

    Risotto med reker

    En av de mest kjente italienske rettene er også superenkel å lage og utrolig god på smak.
    10. november 2010
  • 09 November 2010 - 15:05

    Jakter på kokker og servitører

    NHO vil kapre ungdom til utdanningene.
    09. november 2010
  • 09 November 2010 - 10:30

    Slik lykkes du med lutefisken

    Om du fortrekker lutefisken fast eller godt skjelvende, er en smakssak. Her har du masser av tips til hvordan du skal lykkes og om hva du skal drikke til, selvfølgelig i tillegg til oppskrifter med mange gode drikkeforslag.
    09. november 2010
  • 09 November 2010 - 02:00

    Har du lyst på en indonesisk wokgryte?

    Deilige hverdagsretter lages raskt når woken hentes frem, og denne oppskriften er virkelig verdt å prøve.
    09. november 2010
  • 08 November 2010 - 02:00

    Spaghetti alla puttanesca

    Vi elsker det italienske kjøkkenet, og i dag er det en klassisk spaghettirett som står på menyen.
    08. november 2010
  • 07 November 2010 - 02:00

    Oksehalesuppe

    Denne klassiske suppen tar litt tid å lage, men resultatet er vel verdt å vente på.
    07. november 2010
  • 06 November 2010 - 02:00

    Rakefisk og torsk a la bacalao

    Denne helgen serverer vi deg like godt en treretters meny med klassisk rakefisk og en deilig kritthvit torsk.
    06. november 2010
  • 05 November 2010 - 02:00

    Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør

    Lag et skikkelig festmåltid til hele familien denne fredagen med saftige kyllinglår med deilig tilbehør.
    05. november 2010
  • 04 November 2010 - 02:00

    Nudel- og svinekjøttwok

    Hvorfor ikke servere en rask og smakfull rett med asiatisk inspirasjon i dag?
    04. november 2010
  • 02 November 2010 - 02:00

    Stek en schnitzel med italiensk vri

    Hvorfor ikke servere schnitzlene med en italiensk vri i dag, for risotto er mye enklere å lage enn det mange tror.
    02. november 2010
  • 01 November 2010 - 10:59

    Elsket og kostbar

    Rakefisken er like høyt elsket som den er forhatt. At den er en av våre mest kostbare matskatter, er hevet over enhver tvil. Prøv å elske, du også, hvis du fortsatt er tvilende.
    01. november 2010
  • 01 November 2010 - 02:00

    Gresk omelett med fetaost

    Omeletter er raske, sunne retter som du lett kan forandre ettersom hva du har lyst på av innhold i, slik som denne deilige greske varianten.
    01. november 2010
  • 31 Oktober 2010 - 21:20

    22. november i Oslo - Ost og vin i perfekt harmoni med Bølgen

    Lær hvordan du skal kombinere ost og vin sammen med en av Norges fremste vineksperter. Vi serverer 10 oster med tilhørende flotte viner under kurset.
    31. oktober 2010
  • 31 Oktober 2010 - 02:00

    Reinsdyrfilet med portvinsaus

    Bruk av de deilige råvarene vi har og server et skikkelig herremåltid basert på rein denne søndagen.
    31. oktober 2010
  • 30 Oktober 2010 - 02:00

    Laks med nøtteskorpe og soppvinaigrette

    Gjør noe nytt og spennende med den deilige laksen, slik som i denne oppskriften.
    30. oktober 2010
  • 29 Oktober 2010 - 02:00

    Kyllingfilet på pasta med ertepesto

    Denne pestovarianten har du garantert ikke servert til kylling før - prøv bare selv.
    29. oktober 2010
  • 28 Oktober 2010 - 02:00

    Suppe med svinekjøttboller og glassnudler

    Hvorfor ikke servere en rykende varm suppe med en herlig smak av Thailands spennende kjøkken i dag?
    28. oktober 2010
  • 27 Oktober 2010 - 12:30

    16. november i Oslo - Eksklusiv Rioja-smaking og -middag

    Bli med på en helt unik smaking av ikoniske Riojaviner tilbake til 1973, før vi nyter en elegant femretters middag sammen med en av pionérene i Rioja, Cristina Forner.
    27. oktober 2010
  • 27 Oktober 2010 - 02:00

    Pastaskjell med laks i sitronsaus

    Hvorfor ikke servere den deilige laksen på en ny og internasjonal måte med herlig pasta og frisk sitronsaus i dag?
    27. oktober 2010
  • 26 Oktober 2010 - 15:22

    Tilbyr matbestilling i operaen

    Nå kan mat og drikke stå klart til deg i pausen i forestillingen på Den norske opera.
    26. oktober 2010