Schnitzel med spinatrisotto
Fremgangsmåte
Skyll spinaten og damp den i vann til den faller sammen (trengs ikke ved bruk av frossen spinat).
Press ut vannet svineschnitzel (flatbiff av svin i ½ cm tynne skiver)flatbiff av svinog kjør den til en puré i en food processor eller med en stavmikser.
Finhakk rødløk og hvitløk. Fres det i en gryte med olje til løken er myk. Ha i risottorisen.
Hell 1 dl buljong/kraft i gryten. Kok opp og rør til risen har absorbert væsken.
Forsett på samme måte med 1 dl buljong/kraft av gangen til risen er myk og kremete. Bland inn spinat, basilikum og parmesan mot slutten.
Ha gjerne i litt smør helt til slutt og smak til med salt og pepper.
Del opp flatbiffen i ½ cm tykke skiver.
Krydre schnitzlene med salt og peppermiks. Stek dem i varm panne med olje ca. 1-2 minutt på hver side.
Server schnitzlene med risottoen ved siden av.
Her finner du flere gode oppskrifter med risotto
Her får du svært så praktiske kokketips
Drikke som passer til denne oppskriften
-
ØsterrikeVolum: 0.75 l Pris: 389.00 kr Bestillingsutvalget90 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
84 POENG