Kyllingfilet på pasta med ertepesto
Fremgangsmåte
- Stek kyllingfiletene ca. 4 minutter på begge sider ved middels sterk varme til de er gjennomstekte. Strø på salt og pepper.
- Kjør basilikum, erter, valnøtter, parmesan og hvitløk i en hurtigmikser.
- Spe med olje til du har den konsistensen du ønsker. Smak til salt og pepper.
- Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet og bland inn ertepesto.
- Legg pasta over på porsjonstallerken og dander kyllingfileten over.
Våre beste oppskrifter med kylling finner du her
Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
Sør-AfrikaVolum: 0.75 l Pris: 234.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
84 POENG