01 November 2013 - 13:40
Drikke - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
01. november 2013
-
01 November 2013 - 13:39
Nyhetene på polet november 2013 - hvitvin og rosévin
01. november 2013 -
01 November 2013 - 13:38
Nyhetene på polet november 2013 - rødvin
01. november 2013 -
01 November 2013 - 13:37
Nyhetene på polet november 2013 - hetvin og dessertvin
01. november 2013 -
01 November 2013 - 13:36
Nyhetene på polet november 2013 - øl
01. november 2013 -
01 November 2013 - 13:35
Nyhetene på polet november 2013 - brennevin og annet
01. november 2013 -
01 November 2013 - 13:00
Dødsgod cocktail med gin
Sterkt skal det være, skal du makte å vekke de døde. Prøv denne oppskriften på den udødelige klassikeren corpse reviver.01. november 2013 -
31 Oktober 2013 - 14:40
Matkurs 21. januar - Grunnkurs i saus i Mathallen
Bli en mester med saus. Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi lærer deg alt du behøver å vite om varme og kalde sauser.31. oktober 2013 -
31 Oktober 2013 - 14:30
Matkurs 12. februar 2014 - Slik lager du perfekte fiskeretter
Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi lærer deg alle de gode tilberedningsmåtene slik at du serverer perfekt fisk hver gang.31. oktober 2013 -
31 Oktober 2013 - 14:20
Matkurs 19. februar 2014 - Bli en mester med kjøtt ved Kulinarisk Akademi
La Norges beste kokker lære deg alt om kjøtt i dette spennende nye kurset.31. oktober 2013 -
31 Oktober 2013 - 14:10
Matkurs 20. mars - Fabelaktig skalldyrkurs på Kulinarisk Akademi
Norges beste kokker lærer deg sine beste oppskrifter og tips for hvordan du skal bli en mester på verdens beste skalldyr.31. oktober 2013 -
31 Oktober 2013 - 07:00
Burgunder på «billigsalg»
Denne burgunderen gir svært god valuta for pengene. Dessuten er den biodynamisk framstilt.31. oktober 2013 -
30 Oktober 2013 - 14:55
Tre hedersdager til ende
I Burgund feirer man fortsatt de gamle institusjoner, som Hospices de Beaune, med stor suksess. Hedringen av historien gjøres selvsagt gjennom lange og rikholdige måltider som bare de heldigste lykkes å få billetter til.30. oktober 2013 -
29 Oktober 2013 - 14:55
Røff vin til halloween
Satyricon-vokalistens viner har det som trengs til en blodig feiring. Langt unna andre kjendisviner.29. oktober 2013 -
28 Oktober 2013 - 17:49
Matkurs 20. november - Grunnkurs i saus i Mathallen
Bli en mester med saus. Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi lærer deg alt du behøver å vite om varme og kalde sauser.28. oktober 2013 -
28 Oktober 2013 - 02:30
Vinkurs 12. november - Smak fabelaktige viner fra Brunello og Chianti
Smak noen av Italias mest berømte viner som eksklusiv Brunello di Montalcino i flere årganger og raffinerte chiantier.28. oktober 2013 -
26 Oktober 2013 - 02:24
Skummelt godt øl
Dette ølet lever opp til navnet. Og er dermed perfekt til den forestående halloweenfeiringen.26. oktober 2013 -
25 Oktober 2013 - 13:00
Drikk en blodig hjerne på halloween
Grøss og gru - denne drinkoppskriften får det til å gå kaldt nedover ryggen på gjestene på den store halloweenfesten.25. oktober 2013 -
25 Oktober 2013 - 10:55
God piemontevin i boks
Denne boksvinen konkurrerer med mange barberaer i prisklassen 150-160 kroner.25. oktober 2013 -
24 Oktober 2013 - 11:01
Matkurs 12. november - Bli en mester med kjøtt ved Kulinarisk Akademi
La Norges beste kokker lære deg alt om kjøtt i dette spennende nye kurset.24. oktober 2013 -
24 Oktober 2013 - 07:00
Det beste champagnekjøpet
Denne champagnen byr på utrolig mye god Mesnil- og chardonnaykarakter for pengene.24. oktober 2013 -
23 Oktober 2013 - 14:55
Champagne i verdensklasse
Olivier Collin som står bak Ulysse Collin er hellig overbevist om at Champagnes potensial er langt fra utnyttet. Selv lager han grand cru-vin fra vinmarker uten cru-status.23. oktober 2013 -
21 Oktober 2013 - 10:00
Utfordringer under vulkanen
Endelig ser det ut til å løsne i området rundt Etna. Unge og lovende vinmakere viser nå en markant entusiasme og iver etter å vise at Sicilia – og Etna - har andre og mer spennende druer enn nero d’avola å by på. Men utfordringene står i kø for Etnas vinp21. oktober 2013 -
20 Oktober 2013 - 22:10
Vinkurs 18. november i Oslo - Sprudlende champagnesmaking og konkurranse
Bli med på en unik smaking av åtte toppchampagner, opplev en nyskapning innen champagne og vinn eksklusive premier.20. oktober 2013 -
20 Oktober 2013 - 22:01
Middag 11. november - Akevittkurs og -middag med eksperten Halvor Heuch
Bli med på en helaftens akevittkveld med smaking og deilig middag sammen med Norges fremste akevittekspert, Halvor Heuch.20. oktober 2013