18 Desember 2013 - 23:56
Drikke - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
18. desember 2013
-
18 Desember 2013 - 14:00
Zinfandeleksperten Seghesio
Seghesio-familien har dyrket zinfandeldruer på samme sted i hele 116 år. Og det til tross for at denne druen byr på svært store utfordringer.18. desember 2013 -
18 Desember 2013 - 07:00
Kupp til juledesserten
Denne søtvinen som kommer i hendig halvflaske, er et av de aller beste kjøpene i sin klasse.18. desember 2013 -
13 Desember 2013 - 13:00
Eggnog - julens favorittdrink
Ingen fest uten noe godt i glasset, og hva er vel bedre enn en eggende, fyldig og sterk drink som alle elsker?13. desember 2013 -
12 Desember 2013 - 14:31
Matkurs 25. mars - Slik lager du perfekte fiskeretter
Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi lærer deg alle de gode tilberedningsmåtene slik at du serverer perfekt fisk hver gang.12. desember 2013 -
12 Desember 2013 - 07:00
Ekstra gode rødvinskjøp fra California
Californisk kan nå i stor grad konkurrere med europeisk, ikke bare på kvalitet, men også pris.12. desember 2013 -
11 Desember 2013 - 07:00
Julens beste rødvinskjøp
Her får du alt du leter etter i en rødvin: god karakter og et visst lagringspotensial for en liten penge.11. desember 2013 -
10 Desember 2013 - 03:37
Vinkurs 6. januar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen
En av Norges fremste vineksperter, Toralf Bølgen, lærer deg hvordan du smaker og bedømmer 13 herlige viner. Bli med og få mer ut av dine vinopplevelser du også!10. desember 2013 -
07 Desember 2013 - 14:00
De beste juleølene fra butikken
Her ser du hvilke juleøl du skal plukke med deg fra neste butikkbesøk.07. desember 2013 -
06 Desember 2013 - 13:00
Slik lager du farfars beste julegløgg
Det blir ikke skikkelig jul uten en kruttsterk og brennhet gløgg som varmer helt ut i hårrøttene.06. desember 2013 -
04 Desember 2013 - 14:30
Sats på 2010 fra Bordeaux
Er du på jakt etter solide flasker å putte i kjelleren, er 2010-årgangen fra Bordeaux gode kandidater.04. desember 2013 -
04 Desember 2013 - 13:25
Nyhetene på spesialpolet desember 2013
Når spesialpolene satser på bordeaux anno 2010, er det for at du skal legge dem i kjelleren.04. desember 2013 -
03 Desember 2013 - 22:10
Matkurs 18. desember - Grunnkurs i saus i Mathallen
Bli en mester med saus. Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi lærer deg alt du behøver å vite om varme og kalde sauser.03. desember 2013 -
03 Desember 2013 - 12:40
Hjertelig julevin
Jeg er vanligvis skeptisk til «julete» eller dillete innpakning, men denne vinen overbeviser.03. desember 2013 -
29 November 2013 - 13:00
Brennhet epledrink med cognac
Denne hete og krydrete drinkoppskriften varmer med sin forførende smak av norske epler og cognac.29. november 2013 -
29 November 2013 - 11:50
Delikat stil i snart 300 år
Martell feirer imponerende 300 år om to år, og er et av de eldste cognachusene. Alderen til tross har Martell i stor grad vært tro mot det opprinnelige konseptet som innebærer en ganske lett og delikat stil.29. november 2013 -
27 November 2013 - 12:50
Portvin til jul
Denne høsten har bydd på mye god portvin til gode priser. Disse er fortsatt tilgjengelig.27. november 2013 -
26 November 2013 - 14:50
Knallkjøp fra Puglia
Det er utvilsomt druen negroamaro som gir den mest autentiske smaken av Puglia.26. november 2013 -
25 November 2013 - 01:09
Matkurs 17. desember - Grunnkurs i saus i Mathallen
Bli en mester med saus. Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi lærer deg alt du behøver å vite om varme og kalde sauser.25. november 2013 -
22 November 2013 - 16:30
God cognac trenger tid
Far og sønn Fillioux følger ikke klokka, men smaker og memorerer, gang på gang, når de skal sette sammen en ny cognac. De tillater aldri noen snarveier. God cognac trenger nemlig tid – lang tid.22. november 2013 -
22 November 2013 - 13:00
Krydret klassisk drink med rom
Grog er blitt servert i flere hundre år, og er like populær den dag i dag. Prøv oppskriften selv.22. november 2013 -
22 November 2013 - 11:05
Nordmenns favorittbordeaux
Château Laroque er blitt en institusjon på det norske markedet etter mer enn 20 års tilstedeværelse. Vinen herfra er gjerne nordmenns første møte med St. Emilion, og kvaliteten er bedre enn noensinne.22. november 2013 -
21 November 2013 - 17:55
Ta en titt på auksjonsvarene
Mandag finner Norges første vinauksjon sted, og denne helgen kan du se nærmere på flaskene som tilbys.21. november 2013 -
21 November 2013 - 07:00
Sherry til peiskosen
Tørr sherry er ikke bare utmerket matvin, men gjør seg også foran peisen. Må det være søtt, finnes det også gode sherryer som er det.21. november 2013 -
20 November 2013 - 07:00
Årets ferskeste vin er her
2013 viser seg som en god årgang for beaujolais nouveau. Liker du ikke så fersk vin, har området også annet godt å by på.20. november 2013