Vin er lidenskap, og ingenting setter følelsene slik i sving som champagne.
Dyrk lidenskapen for verdens beste drikke ved å bli med på denne spektakulære champagnesmakingen.
Denne kvelden er det Cathinca Dege som lærer deg mer om champagne, vinens mange uttrykk og viser deg hvordan champagne utvikler seg over tid.
Her får du smake syrefrisk og elegant champagne, delikat rosé, champagner med ekstra lang lagring, årgangschampagne og vi avslutter selvfølgelig med en rik og kompleks prestisjecuvée.
Du får også smake en nyskapning denne kvelden, nemlig en champagne som er laget for å eksperimentere med smakstilsetninger.
En av verdens fremste eksperter innen champagne er svenske Richard Juhlin, som er kjent for sin utrolige luktesans.
Etter å ha smakt 8000 champagner har han samlet alle sine erfaringer i et unikt referanseverk innen champagne som i disse dager foreligger på norsk; En duft av champagne - 8000 champagner.
Du som deltar på denne champagnesmakingen er med i trekningen av tre eksemplarer av denne boken.
Pass på å ikke gå glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.
I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.
Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.
I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.