Kurs - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 04 September 2004 - 11:24

    Mat- og vinkurs 26. oktober i Bergen - Italia rundt på 6 stetter og 3 tallerkener

    Vinlandet Italia er i skuddet som aldri før. Når du kombinerer vinen med den italienske kokekunsten, er lykken oppnådd. Bli med på en eventyrlig reise i gastronomiens tegn der du får ta del i Italias spennende mat- og vinhistorie. En treretters italiensk
    04. september 2004
  • 04 September 2004 - 11:07

    22. september i Stavanger - Smak på Rhônedalens herlige mangfold

    Apéritif bringer deg som bor i Stavanger deilige viner fra Rhônedalen. Og det vi skal smake gjenspeiler godt produksjonsmønsteret i Rhône, for de aller fleste av de 10 vinene er røde og fra dalens ulike regioner. Bli med og opplev Rhônedalens mangfold.
    04. september 2004
  • 25 August 2004 - 10:31

    14. september i Stavanger - Smak 13 viner fra Chile

    Nå får du som bor i Stavangers overkommelige nærhet en gullkantet mulighet til å smake hele 13 viner fra det chilenske vinhuset Santa Carolina. Fem røde og seks hvite er i salg i Norge. De siste to rødvinene får du en sjelden anledning til å smake denne s
    25. august 2004
  • 24 August 2004 - 13:30

    Vinsmaking 13. september i Oslo - Smak New Zealands viner

    Nå er det endelig klart for smaking av viner fra det spennende landet New Zealand. Det er ingen mindre enn produsenten Villa Maria som bringer med seg en lang rekke flotte viner fra deres rikholdige portefølje. Opplev 10 viner som virkelig setter New Zeal
    24. august 2004
  • 12 August 2004 - 10:30

    Italiensk i Oslo 7. september - Spis middag med Sartoris vinmaker

    Igjen er det duket for et spennende møte med Italias viner. Bli med på Wine Makers Dinner der du får møte vinmakeren hos den italienske vinprodusenten Sartori di Verona. Du får servert en spennende fem-retters meny, inspirert av Sartoris viner.
    12. august 2004
  • 04 August 2004 - 14:41

    Tysk vinsmaking 30. august i Oslo - Lekre viner fra Mosel-dalen

    En riktig godbit på høstens vinkurs-program er det når Raimund Prüm fra Mosel-dalens kjente vinprodusent, Weingut S.A. Prüm, kommer til Norge i slutten av august. Med seg har han hele ni viner, hvorav flere er edelsøte i svært høy prisklasse. Dette er tys
    04. august 2004
  • 23 Juni 2004 - 14:32

    Vinsmaking 23. august i Oslo - Smak frisk og deilig Chablis

    Når sommerferien er over skal du få være med oss på en smakfull vinkveld med Chablis i fokus. Og vi blir garantert ikke alene, for disse vinene har erfaringsmessig enorm interesse blant vinglade nordmenn. Hele åtte viner blir du servert denne augustkvelde
    23. juni 2004
  • 10 Juni 2004 - 15:30

    Bli med til Cognac og Bordeaux

    Denne høsten kan du bli med Apéritif til de berømte norske konjakkhusene for å hilse på Larsen og Braastad. Du får en spennende omvisning på hvert sted, selvfølgelig med besøk i konjakk-kjellere og rikelige smaksprøver av denne edle drikk.
    10. juni 2004
  • 10 Juni 2004 - 08:50

    3. juli - 10. juli i Italia - Barkurs i Toscana

    I samarbeid med Leirskole for voksne arrangeres det i sommer barkurs i italienske Toscana med Jesper Lind. En fin anledning til å treffe likesinnede samt lære alt du trenger å vite om bar fra en av Norges for tiden mest innovative barpersonligheter. Blir
    10. juni 2004
  • 08 Juni 2004 - 15:00

    Bedriftskurs med Gastronomisk Institutt og Apéritif

    Har du lyst til å ta med ansatte eller kunder på en unik opplevelse? La de lage mat i sammen med noen av landets mest profilerte kokker, og ikke minst lære mer om mangfoldet av gode råvarer og hvordan de kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med
    08. juni 2004
  • 04 Juni 2004 - 16:35

    Vinsmaking 21. juni i Oslo - Møt Pascal Jolivet og hans mesterlige viner

    Pascal Jolivet er av mange regnet som en vinmaker og livsnyter av ypperste klasse. Det skal du selv få erfare når han nå i juni fyller bagasjen med sine aller beste Loire-viner og reiser til Norge. Unn deg noe godt og få med deg smakingen av disse klassis
    04. juni 2004
  • 28 Mai 2004 - 13:58

    Apéritif inviterer til Norges største vinmesse - All verdens vin

    Sett av søndag 19. september. Da er det igjen duket for Norges største vinmesse i Oslo Spektrum. Her kan du smake flere tusen forskjellige viner og møte produsenter fra hele verden. Og selvfølgelig er det Apéritif som arrangerer All verdens vin. Gled deg.
    28. Mai 2004
  • 21 Mai 2004 - 12:29

    Burgund - mat og vin i Oslo 9. juni: Middag med vinhuset Faiveley

    Nå skal du få mulighet til å smake det beste fra Burgund; en femretters meny der seks av Faiveleys store viner blir servert deg. Christophe Voisin fra vinhuset Faiveley skal på denne måten vise deg Burgunds fortreffelighet. Dette blir vårens desidert stør
    21. Mai 2004
  • 14 Mai 2004 - 15:55

    Mat- og vinkurs 2. juni i Bergen - Italia rundt på 6 stetter og 3 tallerkener

    Vinlandet Italia er i skuddet som aldri før. Når du kombinerer vinen med den italienske kokekunsten, er lykken oppnådd. Bli med på en eventyrlig reise i gastronomiens tegn der du får ta del i Italias spennende mat- og vinhistorie. En treretters italiensk
    14. Mai 2004
  • 27 April 2004 - 13:58

    WSET vinkurs/utdannelse i mai 2004

    Wine & Spirit Education Trust er en internasjonal vinutdannelse. I Norge undervises det på tre nivåer som bygger på hverandre. Det er Intermediate Certificate, Advanced Certificate og Diploma. Det er i dag ledige plasser på Advanced Certificate i Oslo.
    27. april 2004
  • 26 April 2004 - 14:10

    Vinkurs i Oslo 7. juni - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Toralf Bølgen er regnet som en av Norges ledende vineksperter og suksessforfatter av mat- og vinbøker og ikke minst boken Bølgens vin , en bok som tar for seg det helt grunnleggende innen vin. Denne kvelden lærer han deg og viser deg i praksis hvor
    26. april 2004
  • 14 April 2004 - 15:25

    5. mai i Oslo - 6. mai i Tromsø - Cognac-smaking i nord og sør med godsak fra 1943

    Det er ikke hver dag vi kan by deg på cognac fra 1943. Men når vi får besøk av Otard Cognac er det akkurat det du skal få smake samt syv andre flotte cognacer. Den 5. mai i Oslo og den 6. mai i Tromsø kan du møte Philippe Johaud fra Otard som både leder s
    14. april 2004
  • 01 April 2004 - 01:01

    Vinkurs i Oslo 26. april - Smak Hubert Trimbachs deilige Alsace-viner

    Hubert Trimbach regnes som en av de virkelig store personlighetene innen den omfattende vinverdenen. Det er derfor naturlig at han gang på gang trekker smekkfulle hus når han holder sine eminente beretninger om Alsace og dets viner. Hiv deg på du også - f
    01. april 2004
  • 30 Mars 2004 - 15:46

    Vinsmaking 19. april i Oslo - Smak Italia på sitt beste

    Hold av denne mandagen midt i april. Da kommer nemlig eierne av en rekke italienske vinhus til Oslo og holder smaking for deg. Dette blir vårens store opplevelse for deg som liker italienske viner.
    30. mars 2004
  • 23 Mars 2004 - 13:42

    Vinkurs i Oslo 14. april - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Toralf Bølgen er regnet som en av Norges ledende vineksperter og suksessforfatter av mat- og vinbøker og ikke minst boken Bølgens vin , en bok som tar for seg det helt grunnleggende innen vin. Denne kvelden lærer han deg og viser deg i praksis hvor
    23. mars 2004
  • 07 Mars 2004 - 20:31

    Portugisisk 22. mars i Oslo - Wine Makers Dinner med Sandra Tavares

    Den dyktige unge vinmakeren Sandra Tavares da Silva Serôdio Borges får velfortjent mye oppmerksomhet for tiden. I 2002 ble hun omtalt i artikkelen "Best of Year 2002" i Wine Enthusiast Magazine som én av åtte "Winemakers to Watch". Bli med på Wine Makers
    07. mars 2004
  • 02 Mars 2004 - 15:22

    Vinsmaking 24. mars - Smak Mouton Rothschilds elegante viner

    Dersom du liker vin kan du neppe unngå kjennskap til det franske vinslottet Mouton Rothschild. Med vin i den absolutte verdenstoppen troner de, sammen med ytterst få andre produsenter, også prisskalaen. Men Mouton Rothschild produserer ikke bare viner i F
    02. mars 2004
  • 17 Februar 2004 - 12:32

    Kokekurs 10. mars - Bli med på en fransk, kulinarisk aften

    Nå kan du sammen med likesinnede være med på å tilberede din egen femretters franskinspirerte meny og få den servert sammen med utvalgte viner og deilig tilbehør. En utmerket måte å belønne seg selv eller bedriftens ansatte.
    17. februar 2004
  • 11 Februar 2004 - 16:12

    Vinsmaking 9. mars - Argentinsk vin med Bodegas Trapiche

    Der chilenske viner ikke makter å innfri når det gjelder egenhet og karakter, viser argentinske viner sin styrke nettopp på dette området og da spesielt med druen Malbec. De har med andre ord stor og troverdig smak - også i dybden. Bli med og smak 10 vine
    11. februar 2004
  • 03 Februar 2004 - 16:32

    Vinsmaking 15. mars - Smak herlige franske hetviner

    Stadig flere nordmenn har i løpet av de siste 10 årene fått øynene opp for de spennende vinene fra Banyuls. Med en alkoholgrad godt over den normale er disse søte vinene for hetvin å regne, men bruksanvendeligheten er stor, først og fremt til desserter el
    03. februar 2004