Kurs - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 16 Mars 2005 - 17:05

    13. og 14. april i Trondheim og Tromsø - Smak hele cognacporteføljen til Bache-Gabrielsen

    Nå har du en enestående sjanse til å smake ikke mindre enn samtlige 11 produkter i cognacprodusenten Bache-Gabrielsens portefølje. Den eldste, Hors d'Age, er hele 70 år gammel.
    16. mars 2005
  • 15 Mars 2005 - 17:04

    Spansk aften med Rioja og Serrano

    Spanias to fremste kulinariske produkter er uten tvil vin og skinke. I Oslo og Stavanger kan du bli med og smake 10 flotte viner fra Rioja - og i tillegg få servert et spennende tapasbord med en rekke herlige skinkeprodukter.
    15. mars 2005
  • 08 Mars 2005 - 16:08

    4. og 6. april - Smak eksklusiv cognac i Oslo og Trondheim

    Når det skal smakes cognac er det kvalitet fremfor kvantitet som gjelder. Bli med og smak fem eksklusive norske cognacer - verdt mer enn 5000 kroner.
    08. mars 2005
  • 28 Februar 2005 - 11:43

    11. april i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Toralf Bølgen er regnet som en av Norges ledende vineksperter. Denne kvelden lærer han deg og viser deg i praksis hvordan smake vin og hvordan lettere gjenkjenne ulike druer og vintyper.
    28. februar 2005
  • 15 Februar 2005 - 13:43

    Mat- og vinkurs 14. mars i Bergen - Italia rundt på 7 stetter og 3 tallerkener

    Bli med på en eventyrlig reise i gastronomiens tegn der du får ta del i Italias spennende mat- og vinhistorie. En treretters italiensk meny og syv viner blir drømmeavslutningen på denne kvelden.
    15. februar 2005
  • 03 Februar 2005 - 15:38

    Oslo 15. mars - Topp vin og topp mat

    Vi inviterer til flott middag på restaurant Vitis Vinifera der du får møte topp-produsenten Domaines Schlumberger fra Alsace og smake deres viner gjennom hele måltidet.
    03. februar 2005
  • 25 Januar 2005 - 15:15

    7. mars i Oslo - Whiskysmaking med Highland Park

    Virkelig gammel whisky blir deg til del når Gerry Tosh, Global Ambassador for Highland Park, kommer til Oslo og gir deg muligheten til å (gjen)oppdage Highland Parks' unike karakter.
    25. januar 2005
  • 14 Januar 2005 - 12:38

    28. februar i Oslo - Smak naturlige viner

    Fetzer er med sine økologiske rene viner verdenskjent som eksempel for etterfølgelse. Bli med oss denne siste februardagen og smak ikke mindre enn 12 viner som viser hva som ligger bak.
    14. januar 2005
  • 10 Januar 2005 - 14:44

    14. februar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Toralf Bølgen er regnet som en av Norges ledende vineksperter. Denne kvelden lærer han deg og viser deg i praksis hvordan smake vin og hvordan lettere gjenkjenne ulike druer og vintyper.
    10. januar 2005
  • 07 Januar 2005 - 21:00

    Burgund i Oslo 7. februar - Middag med Labouré-Roi

    Bli med oss til Brasserie A touch of France der du får møte vinmaker Bertrand Straebler, eksportsjef Patrick Sosnovizc samt Armand Cottin, eier av den kjente vinprodusenten Labouré-Roi fra Burgund i Frankrike og ikke minst; smake syv av deres viner til en
    07. januar 2005
  • 04 Januar 2005 - 16:56

    19. - 27. mars 2005 - Bli med til Sør-Afrika i påsken

    Nok en spennende reise står på Apéritifs kurskalender. Denne gang er det Sør-Afrika med sine mange vinprodusenter som er målet for reisen. Les videre og meld deg på!
    04. januar 2005
  • 28 Desember 2004 - 12:13

    7. februar - Laroche-smaking i Bergen

    På det nye årets første vinsmaking i Bergen får du møte Marie Vorstermans fra vinhuset Laroche. Hun vil presentere deg for deres toppviner fra Chablis og Sør-Frankrike samt Chile. Du får denne kvelden smake hele 10 viner fra Laroche sin imponerende p
    28. desember 2004
  • 28 Desember 2004 - 12:01

    8. februar - Laroche-smaking i Stavanger

    På det nye årets første vinsmaking i Stavanger får du møte Marie Vorstermans fra vinhuset Laroche. Hun vil presentere deg for deres toppviner fra Chablis og Sør-Frankrike samt Chile. Du får denne kvelden smake hele 10 viner fra Laroche sin imponerend
    28. desember 2004
  • 22 Desember 2004 - 16:55

    Champagnemiddag 20. januar - Med Taittinger til bords

    Tidlig i det nye året kan du være med oss til fasjonable Le Canard i Oslo der du får servert Taittingers fire beste champagner til en nøye tilpasset fireretters meny. Og det er Pierre-Emmanuel Taittinger selv som er din vert.
    22. desember 2004
  • 15 Desember 2004 - 14:50

    12. januar i Oslo - Kokekurs med fisk og skalldyr

    Har du lyst til å lære å lage mat i sammen med noen av landets mest profilerte kokker? Og ikke minst lære mer om mangfoldet av gode råvarer og hvordan de kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge? Da skal du lese videre
    15. desember 2004
  • 10 Desember 2004 - 15:04

    Franske og chilenske 9. februar - Vinsmaking med Michel Laroche i Oslo

    På det nye årets første vinsmaking får du møte Marie Vorstermans fra vinhuset Laroche. Hun vil presentere deg for deres toppviner fra Chablis og Sør-Frankrike samt Chile. Du skal smake hele 10 viner på Gamle Logen i Oslo sentrum.
    10. desember 2004
  • 05 November 2004 - 16:05

    29. november i Oslo - Årets akevittsmaking

    Når julebordsesongen setter inn stiger nordmenns interesse for akevitt betraktelig. Smak en rekke norske akevitter sammen med oss og lær hva de passer til. Landets eneste lovlige destillatør; Halvor Heuch fra Arcus AS gir deg et unikt og svært underholden
    05. november 2004
  • 15 Oktober 2004 - 14:37

    3. november i Oslo - Ruinart-middag på Dyna Fyr

    Ruinart er verdenskjent for sine karakterrike champagner. Makan til viner, fulle av sjø, salt og fossile mineraler finnes knapt. Nå får du sjansen til å smake samtlige fem cuvéer sammen med en flott 5-retters meny. Og alt skjer midt i Oslofjorden - på fan
    15. oktober 2004
  • 14 Oktober 2004 - 14:27

    Vinkurs i Oslo 8. november - Lær deg druesortene med Toralf Bølgen

    Toralf Bølgen er regnet som en av Norges ledende vineksperter og suksessforfatter av mat- og vinbøker. Denne kvelden vil han gi deg kunnskap om de vanligste røde druesortene.
    14. oktober 2004
  • 14 Oktober 2004 - 11:36

    16. november i Oslo - Italiensk vinsmaking med Ricasoli

    Barone Ricasoli er for nordmenn en av de mest kjente vinprodusentene fra Italia. Med et vedvarende godt rykte og ikke minst svært god kvalitet på alle nivåer har Barone Ricasoli et stabilt og godt salg i Norge. Denne kvelden får du smake minst åtte av der
    14. oktober 2004
  • 08 Oktober 2004 - 14:49

    Vinkurs i Oslo 6. desember - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Toralf Bølgen er regnet som en av Norges ledende vineksperter og suksessforfatter av mat- og vinbøker og ikke minst boken Bølgens vin , en bok som tar for seg det helt grunnleggende innen vin. Denne kvelden lærer han deg og viser deg i praksis hvor
    08. oktober 2004
  • 08 Oktober 2004 - 14:26

    22. november i Oslo - Smak årets overraskelse fra Cognac

    Apéritifs cognacsmaking er denne gang viet kvalitetsprodusenten Cognac L&L som ganske overraskende feide de store og mer kjente cognachus av banen i årets store cognactest. Gjennom syv cognacer kan du bli kjent med denne produsenten som gir deg svært høy
    08. oktober 2004
  • 22 September 2004 - 18:37

    26. oktober i Oslo - Lag din egen whisky

    Har du noen gang lurt på hvor vanskelig det er å blende whisky? Nå har du faktisk muligheten til å lage whisky helt etter din egen smak. Bli med oss denne kvelden og forsøk deg som Master Blender i Chivas Blending Session .
    22. september 2004
  • 14 September 2004 - 16:43

    28. september i Oslo - En aften for krabbeelskere

    Bli med og spis alt du orker av deilig Hitra-krabbe, selvsagt med hvitvin til. Siste tirsdag i september inviterer vi nemlig til stort krabbelag på Restaurant Havsmak. Der kan du nyte både mat og vin sammen med likesinnede - alt i et rustikt miljø.
    14. september 2004
  • 08 September 2004 - 14:06

    Vinkurs i Oslo 4. oktober - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Toralf Bølgen er regnet som en av Norges ledende vineksperter og suksessforfatter av mat- og vinbøker og ikke minst boken Bølgens vin , en bok som tar for seg det helt grunnleggende innen vin. Denne kvelden lærer han deg og viser deg i praksis hvor
    08. september 2004