På våre kurs kan du kombinere det sosiale med spennende mat- og drikkeopplevelser. For det er liten tvil om at det å lage mat i sammen skaper en helt spesiell atmosfære og får alle til å løsne på slipset.
Med kyndig veiledning fra Gastronomisk Institutts kjente kokker skal dere lære om hvordan behandle råvarene, oppleve de utrolig mange smaksnyansene råvarer, krydder og vin kan skape. Og selvfølgelig til slutt sette dere rundt bordet og nyte det hele.
Ønsker du et vinkurs der en av GIs kjente vinkelnerne veileder deg og dine kan du lese mer om det nedenfor.
Her er en liten smakebit på menyen:
MENY * Asparges og stekt kamskjell med urtemousselinesaus og skalldyrolje ** Hellebarn Piccata med ovnsbakt gulrot, jordskokkpuré og kaperssmør *** Ovnsbakt vårkylling, confiterte lår og cassolet cannelini med gnocci og morkelsaus **** Dessertplanke med jordbær og sjokolade * |
Ønsker du tilbud på matkurs eller mat- og vinkurs ta kontakt med kurs@aperitif.no
Vi tilbyr vinkurs skreddersydd for større og mindre grupper. Du kan velge kursinnhold etter eget ønske, eller du kan la oss legge det hele opp for deg.
Tema kan være grunnleggende kunnskap om vin eller bli kjent med en spesiell vinregion som Chablis, Champagne, Rhône, Bordeaux, Toscana eller Rioja. Har du lyst til å lær mer om druetyper som Chardonnay, Riesling, Cabernet Sauvignon. Eller har du rett og slett lyst til å lære å smake vin sammen med dine kolleger eller kunder.
Gastronomisk Institutt har i en årrekke vært ansvarlig for gjennomføringen av landets eneste utdanning for vinkelnere og vinkursene fra engelske Wine and Spirit Education Trust. Våre foredragsholdere er utdannet vinkelnere og har bred erfaring.
Ta kontakt med oss for et tilbud: kurs@aperitif.no