Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 29 Mai 2014 - 13:05

    Denne kaken skal ikke stekes

    En ostekake som denne er perfekt for sommerkjøkkenet. Du trenger bare kjølemuligheter. Oppskriften er dessuten veldig enkel.
    29. Mai 2014
  • 28 Mai 2014 - 01:05

    Gjør noe nytt med grillkyllingen

    Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.
    28. Mai 2014
  • 23 Mai 2014 - 18:13

    Bhoga er Gøteborgs nye nytelse

    Bhoga har etablert seg i Sverige-toppen etter at restauranten fikk sin første Michelin-stjerne tidligere i år.
    23. Mai 2014
  • 21 Mai 2014 - 10:51

    Spis så ofte du orker

    Den supersunne sommerkålen fortjener mer oppmerksomhet så sprø og sødmefylt som den er akkurat nå. Her er 10 oppskrifter du må prøve.
    21. Mai 2014
  • 20 Mai 2014 - 10:16

    Gi fisken en forførende saus

    At Pernod bidrar til å stimulere forførelseskunsten, er ikke dokumentert. Det er heller ikke dens andre mytiske egenskaper, men noen dråper i sausen gjør i alle fall underverker.
    20. Mai 2014
  • 19 Mai 2014 - 10:00

    Nykål og hollandaisesaus gjør susen

    Spander litt armkraft på kjøkkenet, og du tryller frem et festmåltid ved hjelp av den yppigste gule hollandaise og nydampet kål som får følge av fristende friske hvitviner.
    19. Mai 2014
  • 12 Mai 2014 - 11:04

    Rødseien forbys

    Rødseielskere over hele landet er i harnisk etter at Mattilsynet ikke lenger tillater produksjon av denne tradisjonsfisken.
    12. Mai 2014
  • 12 Mai 2014 - 10:00

    Dette kjennetegner fenalår av høy kvalitet

    Til nasjonaldagen velger vi de beste råvarene, det gjelder selvsagt også fenalåret. Aller best er det når det er laget på gamlemåten.
    12. Mai 2014
  • 10 Mai 2014 - 13:00

    17. mai-kakene til de minste

    Disse små søte kakene vil ikke bare glede festens minste, men også en utslitt russ og bestefar.
    10. Mai 2014
  • 08 Mai 2014 - 13:10

    Dette er Norges beste 17. mai-kake

    Med rød, hvit og blå farge tryller du fram denne storslagne kaken på nasjonaldagen. Oppskriften er utrolig enkel. Bare prøv.
    08. Mai 2014
  • 30 April 2014 - 16:55

    Denne kaken kan du ta med overalt

    Brownies er alltid populært å ha med seg på besøk eller på tur. Denne oppskriften med smak av valnøtter og karamell er ekstra god.
    30. april 2014
  • 26 April 2014 - 16:00

    De viktigste mattrendene i 2014

    Globalisering, smaksrikt for en liten penge, historien, renhet, enkelhet og naturlighet sammen med samvittighet og identitet er det som styrer mattrendene i år. Det skandinaviske er fortsatt hot.
    26. april 2014
  • 25 April 2014 - 01:05

    Dette blir populær fredagskos

    Denne fredagen må tacoen vike for en superrask gryte som alle vil like. Stikkordet er béarnaisesaus. Enkelt og godt.
    25. april 2014
  • 24 April 2014 - 16:00

    Gatemat i særklasse i Oslo

    Plah gjorde spådommene fra starten til skamme. Etter 10 år er landets eneste helnorske thairestaurant en ubetinget suksess. Utvidelsen med street food-avdelingen har vist seg å bidra enda mer i samme positive retning.
    24. april 2014
  • 24 April 2014 - 13:10

    Bak luftige vannbakkels med smak av bringebær

    Disse kakene som heter profiteroles på fransk, er noen skikkelig deilige munnfuller. Følg oppskriften, så blir resultatet perfekt.
    24. april 2014
  • 21 April 2014 - 01:06

    Slik får du saftig kjøtt fra grillen

    For mange er grilling ensbetydende med saftige kjøttretter. Apéritif gir deg de gode tipsene og de fristende oppskriftene.
    21. april 2014
  • 17 April 2014 - 13:10

    Stek kaken på bålet

    Enten du er på tur i skogen eller på fjellet, er kake stekt på bålet et populært innslag i spisepausen.
    17. april 2014
  • 16 April 2014 - 11:30

    Bakt fenalår med kålstuing

    Denne middagen må forberedes flere dager i forveien, men når du først har fått fenalåret i ovnen, lager det seg selv.
    16. april 2014
  • 10 April 2014 - 13:10

    Disse påskeharene må du lage

    De er søte både å se på og spise. Helt uimotståelige og ikke minst lettere å lage enn du tror.
    10. april 2014
  • 09 April 2014 - 10:45

    Derfor smaker Lofotlam så godt

    Urter i liene, saltholdig gress hele distansen fra fjære til fjell, bratte fjell og godt stell. Summen av dette blir Lofotlam, til glede for matkjennere i hele landet.
    09. april 2014
  • 03 April 2014 - 13:10

    Planlegg påskegodteriene nå

    Disse påskemuffinsene utkonkurrerer de vanlige påskeeggene. Her får du oppskriften.
    03. april 2014
  • 01 April 2014 - 10:50

    Derfor er argentinsk biff best

    For biffelskere er det bare en ting som teller når det gjelder å nå biffhimmelen: At kjøttet er mørt. Noe som er en garanti i Argentina.
    01. april 2014
  • 31 Mars 2014 - 10:49

    Hvilken biff skal jeg velge?

    Lær mer om hva du skal se etter når du velger biffkjøtt til middagen og hva som utgjør de små forskjellene i smak og mørhet.
    31. mars 2014
  • 29 Mars 2014 - 10:00

    Her får pizzaen en smak av Norge

    Å lage pizzaen selv er en så uendelig mye større smaksopplevelse enn å satse på industrielle løsninger. Velger du typiske norske råvarer, får den dessuten et særpreg som vi er sikre på at alle rundt bordet kommer til å sette pris på.
    29. mars 2014
  • 27 Mars 2014 - 15:55

    Så nær Italia du kan komme

    Italias gastronomi er fortsatt like hot blant nordmenn. Men hos Baltazar rir man ikke på bølgen. Dag Tjersland og hans dyktige medarbeidere jobber så tett opp mot originalene som mulig og med håndplukkete råvarer.
    27. mars 2014