Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 25 Juni 2014 - 06:00

    Samler inn til kokkeutdanning i Burma

    Initiativet fra norske kokker til å finansiere kokkeutdanning i Burma har samlet inn nesten 90.000 kroner.
    25. juni 2014
  • 23 Juni 2014 - 04:00

    Det skal ikke mer til for å lage sankthansfest

    Det er midtsommerkveld og dermed gjør vi det enklere enn enklest. Kvelden skal feires med reker naturell og godt tilbehør.
    23. juni 2014
  • 20 Juni 2014 - 11:08

    Gyver løs på restaurantene igjen

    Hellstrøm er klar for en ny runde med opprydding hos tidligere bransjekolleger.
    20. juni 2014
  • 19 Juni 2014 - 14:08

    Alt du trenger å vite om pølser

    Hvor mange pølsetyper som faktisk eksisterer, er det umulig å si noe om. I pølsenes verden finnes det nemlig ingen fasit, rent bortsett fra at pølser smaker godt.
    19. juni 2014
  • 18 Juni 2014 - 11:00

    Nå skal grønnsaker og frukt på grillen

    Lei av å grille kjøtt? Da skal du prøve en av de 10 lekre oppskriftene med grønnsaker og frukt i hovedrollen.
    18. juni 2014
  • 18 Juni 2014 - 06:30

    Gordon Ramsay kommer til Trondheim

    Kokken som er like kjent for kjeftamentet sitt som maten han lager, skal bryne seg på trønderske råvarer i oktober.
    18. juni 2014
  • 14 Juni 2014 - 11:10

    Norsk spekeskinke i særklasse

    Nå trenger du ikke lenger velge italiensk eller spansk når du skal ha spekeskinke i toppklasse.
    14. juni 2014
  • 12 Juni 2014 - 14:10

    Fråts i frosne jordbærdrømmer

    Denne kaken kombinerer to av sesongens absolutte favoritter, nemlig iskrem og jordbær. Prøv denne sommerlige oppskriften.
    12. juni 2014
  • 12 Juni 2014 - 11:53

    Nypoteter skal spises med skallet på

    Knus potetene med gaffelen og du er svært så trendy, for potetene skal være uskrelte og ujevnt most. Prøv denne oppskriften.
    12. juni 2014
  • 05 Juni 2014 - 14:00

    By på en nydelig rabarbrapai

    Rabarbra hører forsommeren til. Server denne friske, søte og sprø rabarbrapaien med smak av vanilje til kaffen eller som dessert.
    05. juni 2014
  • 03 Juni 2014 - 11:00

    Disse salatene må du prøve

    Salat kan både være tilbehør og fullverdig middag. Her får du 12 fristende oppskrifter.
    03. juni 2014
  • 29 Mai 2014 - 14:05

    Denne kaken skal ikke stekes

    En ostekake som denne er perfekt for sommerkjøkkenet. Du trenger bare kjølemuligheter. Oppskriften er dessuten veldig enkel.
    29. Mai 2014
  • 28 Mai 2014 - 02:05

    Gjør noe nytt med grillkyllingen

    Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.
    28. Mai 2014
  • 23 Mai 2014 - 19:13

    Bhoga er Gøteborgs nye nytelse

    Bhoga har etablert seg i Sverige-toppen etter at restauranten fikk sin første Michelin-stjerne tidligere i år.
    23. Mai 2014
  • 21 Mai 2014 - 11:51

    Spis så ofte du orker

    Den supersunne sommerkålen fortjener mer oppmerksomhet så sprø og sødmefylt som den er akkurat nå. Her er 10 oppskrifter du må prøve.
    21. Mai 2014
  • 20 Mai 2014 - 11:16

    Gi fisken en forførende saus

    At Pernod bidrar til å stimulere forførelseskunsten, er ikke dokumentert. Det er heller ikke dens andre mytiske egenskaper, men noen dråper i sausen gjør i alle fall underverker.
    20. Mai 2014
  • 19 Mai 2014 - 11:00

    Nykål og hollandaisesaus gjør susen

    Spander litt armkraft på kjøkkenet, og du tryller frem et festmåltid ved hjelp av den yppigste gule hollandaise og nydampet kål som får følge av fristende friske hvitviner.
    19. Mai 2014
  • 12 Mai 2014 - 12:04

    Rødseien forbys

    Rødseielskere over hele landet er i harnisk etter at Mattilsynet ikke lenger tillater produksjon av denne tradisjonsfisken.
    12. Mai 2014
  • 12 Mai 2014 - 11:00

    Dette kjennetegner fenalår av høy kvalitet

    Til nasjonaldagen velger vi de beste råvarene, det gjelder selvsagt også fenalåret. Aller best er det når det er laget på gamlemåten.
    12. Mai 2014
  • 10 Mai 2014 - 14:00

    17. mai-kakene til de minste

    Disse små søte kakene vil ikke bare glede festens minste, men også en utslitt russ og bestefar.
    10. Mai 2014
  • 08 Mai 2014 - 14:10

    Dette er Norges beste 17. mai-kake

    Med rød, hvit og blå farge tryller du fram denne storslagne kaken på nasjonaldagen. Oppskriften er utrolig enkel. Bare prøv.
    08. Mai 2014
  • 30 April 2014 - 17:55

    Denne kaken kan du ta med overalt

    Brownies er alltid populært å ha med seg på besøk eller på tur. Denne oppskriften med smak av valnøtter og karamell er ekstra god.
    30. april 2014
  • 26 April 2014 - 17:00

    De viktigste mattrendene i 2014

    Globalisering, smaksrikt for en liten penge, historien, renhet, enkelhet og naturlighet sammen med samvittighet og identitet er det som styrer mattrendene i år. Det skandinaviske er fortsatt hot.
    26. april 2014
  • 25 April 2014 - 02:05

    Dette blir populær fredagskos

    Denne fredagen må tacoen vike for en superrask gryte som alle vil like. Stikkordet er béarnaisesaus. Enkelt og godt.
    25. april 2014
  • 24 April 2014 - 17:00

    Gatemat i særklasse i Oslo

    Plah gjorde spådommene fra starten til skamme. Etter 10 år er landets eneste helnorske thairestaurant en ubetinget suksess. Utvidelsen med street food-avdelingen har vist seg å bidra enda mer i samme positive retning.
    24. april 2014