Nyhet - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 03 Oktober 2014 - 16:13

    Hva vet du om høstens mange gleder?

    Hva er det egentlig som gjør at lutefisken smaker som den gjør? Og er det lov å kalle norsk eplebrennevin for calvados?
    03. oktober 2014
  • 03 Oktober 2014 - 12:00

    Denne drinken er signert en virkelig mester

    Green Park er en av de nye moderne klassikerne som har tatt verden med storm. Prøv denne enkle oppskriften og bli overbevist.
    03. oktober 2014
  • 03 Oktober 2014 - 09:00

    Hvor god er din matkunnskap?

    Butikken er fylt med varer importert fra utlandet, eller de har utenlandsk opprinnelse. Er du stødig på hva alt egentlig er?
    03. oktober 2014
  • 03 Oktober 2014 - 01:05

    Sats på dette kjappe alternativet til fredagskosen

    Pitabrød fylt med med krydret svinekjøtt er et supert alternativ til fredagstacoen eller når du bare har det travelt.
    03. oktober 2014
  • 02 Oktober 2014 - 10:00

    Nå skal du overbevises: Lapskaus er skikkelig god mat

    God hjemmelaget lapskaus er ikke hverdagskost lenger. Og det er synd, for det er svært enkelt og godt om du følger våre råd.
    02. oktober 2014
  • 02 Oktober 2014 - 06:00

    Dette er et skikkelig Bordeaux-kupp

    Start viltsesongen med denne flotte vinen med historisk sus. Legg den i kjelleren eller gjør begge deler.
    02. oktober 2014
  • 01 Oktober 2014 - 16:44

    Dropper amarone i 2014

    Bertani kommer ikke til å lage amarone i 2014. Været har vært rett og slett for dårlig.
    01. oktober 2014
  • 01 Oktober 2014 - 14:33

    Gir glemte druesorter nytt liv

    Det sørvestlige Frankrike har en lang vinhistorie som fortsatt inneholder en del overraskelser.
    01. oktober 2014
  • 01 Oktober 2014 - 13:50

    Cru bourgeois skal deles enda mer opp

    Når det blir som mange som 267 Médoc-vinslott som kvalifiserer seg for cru bourgeois, blir det trangere om plassen.
    01. oktober 2014
  • 01 Oktober 2014 - 12:55

    Første kvinne med to Michelin-stjerner i New York

    Emma Bengtsson, kjøkkensjef på Aquavit, er dessuten eneste svenske kvinnelige kokk som har oppnådd så mye.
    01. oktober 2014
  • 01 Oktober 2014 - 06:30

    Unge kokker skal gi oss bedre veimat

    Esso har i samarbeid med Arne Brimi og en rekke unge og nytenkende kokker satt i gang en dugnad for å bedre den utskjelte veimaten.
    01. oktober 2014
  • 01 Oktober 2014 - 06:00

    Nå får du to favoritter i stedet for en

    En favoritt i det rimeligere prissjiktet har fått besøk av storebror. Det er det all grunn til å feire.
    01. oktober 2014
  • 30 September 2014 - 10:00

    Sats på enkle, men smaksrike retter i ferien

    I ferien skal du også slappe av på kjøkkenet. Her får du et knippe oppskrifter som er perfekte når du vil være mest mulig utendørs.
    30. september 2014
  • 29 September 2014 - 14:00

    Anti Lepik fra Estland vant årets VM i østersåpning

    Tidligere i sommer tok den rutinerte estiske østersåpneren førsteplassen i Nordisk Mesterskap. Sist helg gjentok han bragden i Irland og kan endelig kalle seg verdensmester. Norge havnet på 7. plass.
    29. september 2014
  • 27 September 2014 - 10:00

    Lag en restefest for to - eller flere

    Rester etter krabbefesten skaper ny feststemning på tallerkenen som brandade. Her er oppskriften og drikkeforslagene.
    27. september 2014
  • 26 September 2014 - 12:00

    Denne drinken får deg til å synge

    Dette er min sang betyr Oye mi canto rett oversatt, og den er så god at du får lyst til å synge.
    26. september 2014
  • 25 September 2014 - 10:00

    Eksotisk vri på lammet

    Lammeskanker med marokkansk krydring og ekstra lang tilberedning som i denne oppskriften krever viner som har lagt litt tid bak seg.
    25. september 2014
  • 25 September 2014 - 06:00

    Liker du nebbiolo og pinot noir bør du prøve disse

    Blaufränkisch er kanskje ikke det første du forbinder med en vin med et godt lagringspotensial, men denne produsenten lager utmerket vin av druen.
    25. september 2014
  • 24 September 2014 - 10:00

    Vant med gjennomført lokalt preg

    Matblogger Hege Ranita Selvåg Karlstad får opplevelser verd 100.000 kroner for sitt bidrag i konkurransen #Minlokalefavoritt.
    24. september 2014
  • 24 September 2014 - 06:00

    Disse hvitvinene holder i 20 år eller mer

    Østerrikske Allram kan bevise at selv en vin til 150 kroner kan holde så lenge.
    24. september 2014
  • 23 September 2014 - 17:24

    Nå avgjøres det hvem som flys til matfatet

    Dette er de åtte finalistene i oppskriftskonkurransen #minlokalefavoritt. La deg inspirere av deres bidrag.
    23. september 2014
  • 23 September 2014 - 16:04

    Her får du byens beste pølse - i brød

    Håndverkerstuene sørger ikke bare for at fredagspilsen får skikkelig matfølge, men jobber med at ritualet skal bli helnordisk. Det gjelder forresten for hele drikke- og mattilbudet til den tradisjonsrike Oslo-restauranten.
    23. september 2014
  • 23 September 2014 - 15:00

    Ringnes slo ut Kinn i finalen

    Det var med så hårfin margin som mulig at Ringnes gikk seirende ut av det høyst uoffisielle NM i øl og mat kombinasjon.
    23. september 2014
  • 23 September 2014 - 11:45

    Hvilke bier tror du gir best honning?

    En undersøkelse viser at byhonning fra tjukkeste Oslo inneholder flere sunne mineraler enn honning fra landet.
    23. september 2014
  • 22 September 2014 - 18:00

    Sauvignon blanc-mesteren

    Jackson Estate har tatt Marlborough-sauvignonen noen steg oppover kvalitetsstigen. Mer av alt, uten at det går på bekostning av elegansen, er resepten.
    22. september 2014