Nyhet - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 11 Mai 1997 - 22:21

    Sommerens øl

    Ølkjenneren Øystein Øystå smaker på fenomenet sommerøl og stiller spørsmålet: Er det sommerens beste øl?  Selv setter han størst pris på hveteøl. Få med deg oversikten over hvilke bryggerier som lager sommerøl.
    11. Mai 1997
  • 08 Mai 1997 - 22:00

    Apéritif kårer sommerens beste drinker

    Kir royal er vanskelig å utkonkurrere som aperitiff. Men som sommerdrink er Mellow Yellow uslåelig. Apéritif gir deg alle oppskriftene og handleliste. Bli din egen bartender og lag spennende sommerdrikke.
    08. Mai 1997
  • 05 Mai 1997 - 20:45

    Oppdagelsesferd i sherry

    Denne velsmakende kvalitetsdrikken med tradisjoner to hundre år tilbake fortjener ikke å dø ut som drikke her i landet. Lær om de forskjellige typene og velg den sherryen som passer deg og ditt måltid.
    05. Mai 1997
  • 01 Mai 1997 - 17:14

    Tapas misjonær

    Norberto Jorge får dessverre lite tid til misjonering her til lands. Hans to ekte spanske, hektiske og veldrevne restauranter, hvorav en i Norge, samt stor reisevirksomhet for å overbevise resten av verden om at det eneste som kan redde den er olivenolje
    01. Mai 1997
  • 16 April 1997 - 21:15

    Ny tid for sherry

    I Apéritifs sherrytest finner du en rekke meget gode og gode sherryer som kan serveres til nær sagt alle formål: Aperitiff, forretter, hovedretter, oster og desserter, eller nytes alene etter kaffen som tradisjonen er blant annet i England. Sherry er abso
    16. april 1997
  • 03 April 1997 - 20:37

    Med mjød i maten

    Enkelt, rent, naturlig og trygt er grunnpilarene Arne Brimi ved Fossheim Turisthotell bygger sin matideologi på. Også når han bruker mjød for å løfte smaken.
    03. april 1997
  • 03 April 1997 - 11:24

    Rik hvit ung rød

    Blant de 56 mainyhetene er det opptil flere sommerlige favoritter. Apéritfs smakere anbefaler noen rike hvitviner og fruktige rødviner.
    03. april 1997
  • 19 Mars 1997 - 00:16

    Dette er maltwhisky

    I denne artikkelen gir Per Arlov, styremedlem i the Malt Whisky Association Norway og selvsagt en ihuga fan av drikken, en grundig innføring i den vide verden av maltwhisky.
    19. mars 1997
  • 18 Mars 1997 - 16:31

    Gode biligviner

    En trøst er det at selv om det bare var 10 viner som fikk tre stjerner eller mer blant de 45 nye rød- og hvitvinene Vinmonopolet lanserte 3. mars, så er det stort sett snakk om rimelige viner av god kvalitet. 5. mai lanserer Polet nytt drikke. Følg med Ap
    18. mars 1997
  • 17 Mars 1997 - 12:49

    Enestående Bordeaux

    Sist høst var dette tittelen på en generell artikkel om røde bordeauxviner i dette magasin. Denne rekordstore testen av 118 viner fra den mest klassiske av alle vinregioner beviser at påstanden holder vin.
    17. mars 1997
  • 16 Mars 1997 - 15:45

    Whiskyregioner og kjente merker

    Whiskylitteraturen deler gjerne maltwhiskyer inn i regioner. Nå kan det diskuteres hvor nyttig dette er, for merkene innenfor en enkelt region kan variere ganske mye. Likevel er det ikke så dumt med en inndeling, fordi det finnes trekk som er karakteristi
    16. mars 1997
  • 12 Mars 1997 - 18:56

    Katten og stikkelsesbærbusken

    Per Mæleng tar for seg hvite, tørre bordeauxviner i denne artikkelen, og forklarer linken mellom den kryptiske tittelen og slik vin.
    12. mars 1997
  • 03 Desember 1996 - 17:28

    Kulturarven

    Arcus Produkter har hentet frem en over 200 år gammel akevittresept og beriker den voksende skaren av akevittilhengere med gull på flaske.
    03. desember 1996
  • 04 November 1996 - 00:03

    Akevitt - flytende krydder

    La Det Blå Kjøkken inspirere deg til å bruke akevitt til annet enn å la gjestene skylle ned julefettet med.
    04. november 1996
  • 02 Oktober 1996 - 20:13

    Rémy on the rocks

    Bland den med vann. Det er måten cognacprodusentene prøver å nå nye målgrupper på. Ikke minst er direktøren for Rémy Martin, Dominique Hériard Dubreuil, en engasjert ambassadør for den ny-gamle drinken.
    02. oktober 1996
  • 02 Desember 1995 - 17:06

    Gastronomi og oppskrifter

    02. desember 1995