Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 04 Desember 2005 - 01:00

    Ribbe med kinesisk touch

    I fjorårets julematkonkurranse kom denne lekre ribbeoppskriften seilende inn fra Paul Goring. Eksotisk og forførende smak som også matcher drikkeforslaget.
    04. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 01:02

    Dette er Juletorsken

    Velger du råvarer fra havet, ligger alt til rette for en vellykket julemeny. Aperitif gir deg spennende juleoppskrifter på torsk og selvfølgelig servert med drikkefølge til.
    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 01:02

    Laks og ørret

    Velger du råvarer fra havet, ligger alt til rette for en vellykket julemeny. Aperitif gir deg spennende juleoppskrifter på laks og ørret, og selvfølgelig servert med drikkefølge til.
    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 01:02

    Julepålegg

    Syltelabber, lammerull, julepostei og sylte hører til på julebordet. Apéritif sikrer deg oppskriftene.
    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 01:02

    Riskrem og julegrøt

    Ingen jul uten riskrem, vil mange si. Vel, det finnes jo alternativer, så som julegrøt og rømmegrøt. Vi gir deg her oppskrifter til dem alle.
    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 01:02

    Julekaker og juledesserter

    For den som elsker søte saker er julen kanskje en av årets høydepunkter. Her finner du oppskrifter som må tilfredsstille den mest kresne når det gjelder kaker og desserter. Men vi anbefaler deg også å ta en titt på de tradisjonelle julekakene. Du finner e
    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 01:02

    Drinker til jul og nyttårsfesten

    En drink i ny og ne i løpet av julehøytiden vil sikkert mange sette pris på. Men hva skal du servere? Nedenfor finner du en rekke tips til smakfulle kandidater til julens drikkevarer. Mye bakgrunnsstoff om drinker og råvarer, samt hvordan selve miksingen
    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 01:02

    Juleøl i maten

    Juleølet er ikke bare godt drikke og leskende for tørste struper. Det er også en flott ingrediens i maten. Apéritifs Kokebok presenterer et rikt utvalg av retter der ølet setter en ekstra spiss.
    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 01:02

    Likør, hetviner, gløgg og annet godt juledrikke

    Det er mye godt man kan fylle glassene med i juletiden. Hva med å servere noen nye hetviner, likører eller en god gløgg til dine nærmeste?
    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 01:02

    Kaffe

    Kaffe er en viktig drikk, og ikke minst i julehøytiden. Det er ikke så mye som skal til for å forbedre smaken på den kaffen du selv brygger hjemme. Og klarer du det, vil dine venner, familie og nærmeste glede seg stort når de kommer på besøk. Vi gir deg h
    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 01:02

    Cognac - tester og artikler

    Vi elsker cognac og annet brunt brennevin her til lands, og her finner du de beste testene og artiklene og de edle dråper.
    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 01:02

    Whisky - tester og artikler

    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 01:02

    Sigarer - tester og artikler

    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 01:00

    Ribbe

    I dag er det ribbe som står på menyen for de fleste av oss. Vi regner med at du allerede har bestemt deg for hva du skal servere, men dersom det er akkurat ribbe som skal på bordet finner du fremgangsmåten hos oss - på video. God Jul!
    01. desember 2005
  • 28 November 2005 - 12:25

    12. desember i Oslo - Akevittmiddag med Halvor Heuch

    Når julebordsesongen setter inn stiger nordmenns interesse for akevitt betraktelig. Få servert hele åtte norske akevitter med spesialkomponerte retter til.
    28. november 2005
  • 28 November 2005 - 09:19

    Lag lutefisk med Apéritifs videokjøkken

    Ole Martin Alfsen fra Gastronomisk Institutt, også kjent fra TV-ruta, tar deg gjennom de viktige trinnene for at lutefisken skal bli helt perfekt. VG Nett og Apéritifs drikkeekspert Aase E. Jacobsen forteller deg om hva slags drikke du skal servere til lu
    28. november 2005
  • 28 November 2005 - 01:00

    Mandagspanne med kyllingpølser

    En pølserett behøver ikke være noen nødrett etter en slitsom arbeidsdag. Med tillegg av litt spennende tilbehør og et glass ekstra deilig øl er du nærmest garantert suksess.
    28. november 2005
  • 23 November 2005 - 01:00

    Grønnsakswok

    Som du sikkert har forstått går vi ikke av veien for å anbefale deilige wokretter. Du kan like gjerne benytte en vanlig kjele, for alt som trengs er en hurtig fresing av rettens ingredienser.
    23. november 2005
  • 22 November 2005 - 01:00

    Steinbit med maismix

    En kjapp tirsdagsrett med steinbit som råvare skal vel rimelig raskt kunne frembringe sulten i de fleste av oss. Makan til delikat råvare fra sjøens dyp finnes knapt.
    22. november 2005
  • 21 November 2005 - 01:00

    Biffpai

    Lag deg en biffpai som dagens middag. Vi lover deg at dette er ferdiglaget i løpet av en time. Mens paien steker er det bare å nyte drikkeforslagene.
    21. november 2005
  • 18 November 2005 - 14:37

    Høsttakkefest på norsk

    Før du kaster deg over julematen, kan det være fornuftig å avslutte høsten på en smaksrik måte.
    18. november 2005
  • 18 November 2005 - 01:00

    Ortolanstek

    Saftig lammebiff er en velkommen gjest på middagsbordet. Like velkomen er selvsagt også den spanske rødvinen fra Rioja. Et radarpar vil mange si.
    18. november 2005
  • 17 November 2005 - 01:00

    Kylling Cassiatore

    Kyllinggryte  er en svært enkel rett å tilberede, så innsatsen er kortvarig. Sett deg ned med avisa og gjerne et glass av dagens vinforslag mens du venter på at middagen skal bli ferdig.
    17. november 2005
  • 16 November 2005 - 01:00

    Røkt lammelår med appelsinsalat

    Deilig kjøtt til en midtukes sene middagsstund er selvsagt ikke å forakte. Her får du som alltid også med et matchende drikkeforslag.
    16. november 2005
  • 15 November 2005 - 01:00

    Torsk med tapenade og pasta

    Et torskemåltid er ikke å forakte. Hvit fisk og pasta er faktisk en svært vellykket kombinasjon. Og når måltidet kombineres med pasta er rødvin et naturlig følge til retten. Vi går for Italia og Piemonte, der du finner en leskende fruktig dolcetto.
    15. november 2005