Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 08 Oktober 2005 - 01:00

    Krydderstekt reinsdyrflatbiff med pære og persillerøtter

    Det er helg, det er høst, og høytid for lekre viltmiddager. Nok en rett signert mesterkokken Odd Ivar Solvold skal på bordet. Tar du utfordringen?
    08. oktober 2005
  • 06 Oktober 2005 - 01:00

    Lammeskiver med godt følge

    Det er høysesong for lammekjøtt. Ferskt, smakfullt og lekkert. Vi kjører på med en høstnyhet på polet - spansk rødvin av svært høy kvalitet.
    06. oktober 2005
  • 05 Oktober 2005 - 16:12

    26. oktober i Oslo - Smak alle cognacene til Bache-Gabrielsen

    Nå har du en enestående sjanse til å smake samtlige 11 produkter i cognacprodusenten Bache-Gabrielsens portefølje. Den eldste, Hors d'Age, er hele 70 år gammel.
    05. oktober 2005
  • 02 Oktober 2005 - 10:09

    17. oktober i Bergen, 18. oktober i Trondheim - Hennessy kommer!

    Høstens cognacsmaking i Bergen og Trondheim er rett rundt hjørnet. Nå får cognacelskere celebert besøk av Hennessys Marc Boissonnet.
    02. oktober 2005
  • 30 September 2005 - 01:00

    Mexi-koteletter

    Grillsesongen er vel stort sett over for i år. Koteletter kan vi likevel med godt resultat tilberede på stekeplata året rundt. Dagens oppskrift er ganske kraftig, så derfor anbefaler vi et godt øl som drikkefølge.
    30. september 2005
  • 29 September 2005 - 17:36

    Gjenfunne blingser

    Pain perdu eller arme riddere er en genial måte å unngå at gammelt brød havner i søpla. Hvem skulle trodd at resultatet av redningsaksjonen skulle bli så velsmakende.
    29. september 2005
  • 28 September 2005 - 14:57

    Hemsedalosten reddet

    Takket være fire driftige kvinnelige hemsedøler har bygda atter fått sin egen ost.
    28. september 2005
  • 26 September 2005 - 01:00

    Kyllingwok med ananas og sursøt saus

    Kylling og sursøt saus er en kombinasjon svært mange av oss nikker gjenkjennende til. Usedvanlig smakfullt, og noe du gjerne kan servere ofte. Hva annet enn riesling passer bedre til dette?
    26. september 2005
  • 23 September 2005 - 01:02

    Stekt kyllingbryst med skogsopp

    Kyllingmåltider tilbereder du raskt og lettvint. Pass imidlertid godt på så kyllingbrystene ikke overstekes. En rød burguner sitter som støpt til denne retten.
    23. september 2005
  • 22 September 2005 - 20:30

    18. oktober i Oslo - Kokkekurs med vilt på menyen

    Har du lyst til å lære å lage mat i sammen med noen av landets mest profilerte kokker? Les videre og meld deg på kokkekurs!
    22. september 2005
  • 21 September 2005 - 11:37

    13. oktober i Oslo - Champagne Bollinger på Dyna Fyr

    Bli med oss ut i havgapet og opplev James Bonds favorittchampagne - Bollinger. Du får servert en lekker femretters meny - akkompagnert av produsentens aller beste champagner - i magnumformat!
    21. september 2005
  • 19 September 2005 - 11:13

    Overnattingspakke til All verdens vin

    Bor du utenfor Oslo og har lyst både å bo godt og billig og samtidig få rabatt på inngangsbilletten til All verdens vin, har vi et tilbud til deg.
    19. september 2005
  • 16 September 2005 - 17:26

    12. oktober i Bergen - Opplev Chapoutiers fantastiske viner

    Bli med når Catherine Ronné fra Rhônes kanskje mest anerkjente produsent, Chapoutier, kommer til Bergen for å gi oss et innblikk i deres fantastiske portefølje. Hele ti viner står på programmet.
    16. september 2005
  • 14 September 2005 - 01:00

    Wok med lammekjøtt

    Få er klar over at ideen bak woken var å spare brensel i det overfylte Kina. Derfor skal maten skjæres i småbiter, slik at mest mulig av overflaten raskt kommer i kontakt med varmen.
    14. september 2005
  • 11 September 2005 - 01:00

    Kantarellfrikassé med bacon og valpolicella-sirup

    Denne søndagen bringer vi deg en lekker oppskrift fra Odd Ivar Solvolds nye bok, Solvolds smak . Bare bildet av retten får oss sultne på høstens spiskammer.
    11. september 2005
  • 08 September 2005 - 12:14

    Nesten helt gresk

    Det er på tide å hente frem ferieminnene og lage en gresk aften - om ikke helt som du husker den, så i alle fall nesten.
    08. september 2005
  • 05 September 2005 - 01:00

    Pizza med kjøttboller

    En raskt tilberedt pizza er vel ikke det verste man kan ty til etter en lang arbeidsdag. Her passer det også med deilig argentinsk vin til!
    05. september 2005
  • 03 September 2005 - 01:00

    Carpaccio av uer

    Uer er en svært så anvendelig fiskesort samtidig som den er rimelig, lett å få tak i, utrolig sunn og ikke minst smaksrik. Således ypperlig til en herlig lørdagsmiddag.
    03. september 2005
  • 01 September 2005 - 15:51

    Australsk mat og vin i spennende kombinasjon

    Australierne våger å tenke og gjøre annerledes, prøve nye smaker og kombinasjoner. Noe som har slått an internasjonalt. Nå er det din tur til å smake spennende mat fra "down under" - kombinert med 10 viner fra Lindemans.
    01. september 2005
  • 01 September 2005 - 15:45

    15. september i Trondheim - Australsk mat og vin i spennende kombinasjon (Trondheim)

    Australierne våger å tenke og gjøre annerledes, prøve nye smaker og kombinasjoner. Noe som har slått an internasjonalt. Nå er det din tur til å smake spennende mat fra "down under" - kombinert med 10 viner fra Lindemans.
    01. september 2005
  • 01 September 2005 - 15:45

    Grønn grill

    Høstens overflod av norske grønnsaker kan ved hjelp av grillens magiske kraft forvandles til et gourmetmåltid.
    01. september 2005
  • 31 August 2005 - 10:43

    24. september i Oslo - Utsøkt mat og vin på Klosteret

    En fabelaktig femretters meny til prisbelønte, utsøkte viner fra Schloss Vollrads er hva som venter deg. Vi får til alt overmål smake tre forskjellige årganger av én og samme vin!
    31. august 2005
  • 25 August 2005 - 12:32

    19. september i Oslo - Talisker - storhet i fem glass

    En ny whisky lanseres på det norske markedet i disse dager. Bli med en av norges fremste whiskyeksperter, Chris Maile, på whiskykurs og vær blant de første i Norge som smaker Talisker 18 Y.O. og andre Talisker-spesialiteter.
    25. august 2005
  • 24 August 2005 - 16:03

    21. september i Oslo - Smak 10 fantastiske viner fra Marchesi Antinori

    Den 21. september får vi celebert besøk i Oslo. Det er Filippo Pulisci fra vinprodusenten Antinori som på Oslo Militære samfund vil geleide oss gjennom hele ti viner fra denne spennende produsenten.
    24. august 2005
  • 23 August 2005 - 15:48

    7. september i Oslo - En aften for krabbeelskere

    Bli med og spis alt du orker av deilig Hitra-krabbe, selvsagt med hvitvin til. Nå inviterer vi nemlig til stort krabbelag på Restaurant Havsmak der du kan nyte både mat og vin sammen med likesinnede - alt i et rustikt miljø.
    23. august 2005