Nyhet - Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 31 Mars 2006 - 09:14

    Slik mikser du drinken Meli Duly

    Curaçao er en festlig ingrediens i drinker. Fargen er umiskjennelig blå og relativt kraftig. I drinken vi her presenterer får den selskap av et par andre smakssettere du også finner på polet.
    31. mars 2006
  • 31 Mars 2006 - 01:01

    Sjelden gavepakke

    Vi vet at noen vil føle seg provosert av at noe til 5000 kroner kalles en gave, men like fullt er Bache-Gabrielsens Tribute nettopp det.
    31. mars 2006
  • 29 Mars 2006 - 01:01

    Sicilias nye stjerne

    Rødvinen Cerasuolo di Vittoria er Sicilias eneste vin med DOCG på etiketten.
    29. mars 2006
  • 22 Mars 2006 - 16:22

    Grappakunstneren

    Romano Levis grappaer er svært ettertraktet men det er ikke sikkert du er en av de utvalgte. Han selger nemlig ikke til hvem som helst.
    22. mars 2006
  • 22 Mars 2006 - 01:01

    Prisgunstige kraftpakker

    Ukens viner er sjeldne i den forstand at de byr på både stor grad av egenart, typeriktighet og lagringspotensial til svært gode priser.
    22. mars 2006
  • 17 Mars 2006 - 11:50

    Ekte amerikansk øl

    Fra å være synonymt med vassent, smakløst, kullsyrevann med farge og det som verre er, er nå amerikansk øl til og med akseptert i Europa. Men det er altså ikke Bud det er snakk om.
    17. mars 2006
  • 15 Mars 2006 - 01:01

    Gode billigutgaver

    Rhône er en av Frankrikes mestproduserende vinregioner. Derfor må du lete nøye for å finne de virkelige røverkjøpene.
    15. mars 2006
  • 13 Mars 2006 - 18:35

    Godt grums

    Hveteøl er en typisk elske eller hate-drikk. De som elsker setter stor pris på den fruktige syrlige smaken og det grumsete utseendet. Erdinger Weissbier elskes av flest, i hvert fall innehar bryggeriet topplasseringen blant hveteølene.
    13. mars 2006
  • 10 Mars 2006 - 01:01

    Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve

    Likørbaserte drinker indikerer en godt søtlig smak. Vi balanserer med fersk lime og putter i litt mynteblader. God helg.
    10. mars 2006
  • 08 Mars 2006 - 01:00

    Her er den hvite du skal kjøp

    Ukens vin står til årstiden sin hvite farge til tross. Den er både smaksrik samtidig som den tåler en del utfordringer fra maten.
    08. mars 2006
  • 07 Mars 2006 - 14:03

    Store forventninger

    I 2003 kom California til Margaux og for 2005 håper alle på at amerikanerne vender tilbake. I mellomtiden kan vi glede oss til den prisgunstige 2004-årgangen.
    07. mars 2006
  • 03 Mars 2006 - 10:32

    Fyr opp peisen og miks en deilig grønn drink

    Ukens drink får bli vårt stalltips til grønt alternativ innen mat og drikke. En svært kald helg er i anmarsj og vi finner derfor ingen god grunn til ikke å fyre opp peisen og benke seg foran varmen - med drink og snacks.
    03. mars 2006
  • 03 Mars 2006 - 08:04

    Nyhetene på polet mars 2006

    For den som liker det søte, byr marsnyhetene fra polet på paradisiske tilstander.
    03. mars 2006
  • 03 Mars 2006 - 08:03

    Nyhetene på polet mars 2006

    For den som liker det søte, byr marsnyhetene fra polet på paradisiske tilstander. Her får du servert de 23 nye dessertvinene.
    03. mars 2006
  • 03 Mars 2006 - 08:02

    Nyhetene på polet mars 2006

    For den som liker det søte, byr marsnyhetene fra polet på paradisiske tilstander. Her presenteres de 14 nye musserende og hvite vinene.
    03. mars 2006
  • 03 Mars 2006 - 08:01

    Nyhetene på polet mars 2006

    For den som liker det søte, byr marsnyhetene fra polet på paradisiske tilstander. I denne tredje og siste presentasjonen av nyhetene er det de 31 nye rødvinene som vurderes.
    03. mars 2006
  • 01 Mars 2006 - 01:01

    Sjeldent rødt på tilbud

    Denne uken blir du kjent med en rødvin du sjelden støter på og som sågar er satt ned kraftig i pris.
    01. mars 2006
  • 28 Februar 2006 - 14:42

    Grundige forberedelser

    Den forestående reklassifiseringen i Graves har satt fart i André Lurton.
    28. februar 2006
  • 28 Februar 2006 - 11:42

    Evige toere i Bordeaux

    Domaine de Chevalier og Haut-Bailly kniver om andreplassen etter guddommelige Haut-Brion men med forskjellig skyts.
    28. februar 2006
  • 24 Februar 2006 - 16:16

    Fransk touch

    Torres' brandyer er langt mer franske i stilen enn sine konkurrenter på hjemmebane, men likevel uten at den umiskjennelige spanske bløtheten går tapt.
    24. februar 2006
  • 24 Februar 2006 - 11:22

    En skikkelig drink med cognac

    Cognac fungerer faktisk sammen med mange syrerike ingredienser, men det er sukkermengden som avgjør resultatet, sier bartender Kristiansen på Rio Nattklubb i Trondheim. Her får du servert en av hans cognacdrinker.
    24. februar 2006
  • 22 Februar 2006 - 09:40

    10 gode vanntips

    Det er ikke uvesentlig for smaken og opplevelsen hvordan du oppbevarer og serverer vann. Riktig temperatur og riktig glass er viktig. Få også tips om vann til vin og kaffe.
    22. februar 2006
  • 22 Februar 2006 - 01:01

    OL-kos

    Myk polenta med en smaksrik kyllingragu og en supersaftig og fyldig barbera til markerer at en begivenhetsrik og forhåpentligvis medaljetung vinterolympiade er i ferd med å avsluttes.
    22. februar 2006
  • 17 Februar 2006 - 16:44

    Sanselige opplevelser

    Det tidligere Vinmonopol-anlegget på Hasle ble designet for gjenbruk som fengsel. Arcus Opplevelse byr således på fengslende opplevelser mellom vintønner og akevittfat.
    17. februar 2006
  • 17 Februar 2006 - 16:00

    Iskaldt på Magma

    Absolut Icebar utenfor Magma Bar & Restaurant på Frogner i Oslo er helt i særklasse. Helt frem til vårsola blir for plagsom.
    17. februar 2006