Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 04 Juni 2007 - 17:10

    Matkulturpris til Pascale Baudonnel

    Årets vinner blir kalt "smakskrigeren" og takket være en uredd fransk kvinne kan norske ystetradisjoner leve videre, skriver juryen.
    04. juni 2007
  • 01 Juni 2007 - 01:00

    Grillspyd med lam og pære

    Vi regner med at grillen nå er klar for dagens oppgave. Vi har nemlig grillspyd på menyen, og som drikke får du en smakfull rødvin fra Rioja.
    01. juni 2007
  • 30 Mai 2007 - 13:40

    De klassiske hvite druesortene med Toralf Bølgen

    Bli med inn i hvitvinenes fantastiske verden med en av Norges ledende vineksperter - Toralf Bølgen.
    30. Mai 2007
  • 30 Mai 2007 - 01:00

    Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

    Svinekjøtt er utrolig velsmakende og dagens anbefaling får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.
    30. Mai 2007
  • 28 Mai 2007 - 01:00

    Pasta med frisk tomatsaus

    Pasta med tomatsaus er bankers, og med hjemmelagede kjøttboller - kan det egentlig bli bedre? Joda, med en italiensk rødvin til er det fullendt!
    28. Mai 2007
  • 27 Mai 2007 - 01:00

    Helstekt kalkunfilet med gremolata

    Det herlige hvite kjøttet er fantastisk å helsteke - prøv bare selv!
    27. Mai 2007
  • 25 Mai 2007 - 01:00

    Argentinsk grillet entrecôte

    Gratulerer med dagen! Det er Argentinas nasjonaldag og vi feirer med en saftig kjøttrett.
    25. Mai 2007
  • 24 Mai 2007 - 14:43

    6. juni i Oslo - Møt en ekte vinstjerne og smak 14 enestående viner

    Bli med og smak det beste av hva du kan finne fra Bordeaux, Tokaj og Sauternes, samt topp portvin tilbake til 1964 i det vi får besøk av selveste Christian Seely.
    24. Mai 2007
  • 24 Mai 2007 - 01:00

    Grillspyd med nakkekotelett og ananas

    Tennene løper i vann bare ved tanken på denne saftige og smakfulle retten.
    24. Mai 2007
  • 22 Mai 2007 - 01:00

    Skalldyrswok

    Deilige friske og knasende sprø grønnsaker med nydelige skalldyr og masse smak - ikke rart wok er populært.
    22. Mai 2007
  • 21 Mai 2007 - 01:00

    Spekepizza

    På en spekepizza kan du gjerne benytte parmaskinke i stedet for norsk skinke. Da smaker det ekstra godt, men dessverre ikke like rimelig.
    21. Mai 2007
  • 20 Mai 2007 - 01:00

    Kyllingfilet med eksotisk saus

    Herlig, saftig og utrolig lett å jobbe med - prøv denne herlige nye oppskriften på kyllingfilet!
    20. Mai 2007
  • 19 Mai 2007 - 01:00

    Laks helt nuts

    At noe så elegant og smakfullt kan være så enkelt - slik har du neppe smakt laks før!
    19. Mai 2007
  • 16 Mai 2007 - 10:30

    Slapp av på 17. mai

    La årets 17. mai-fest bli en uformell sammenkomst med noe smågodt å bite i, akkompagnert av viner tilpasset så vel anledning som matfølge og budsjett.
    16. Mai 2007
  • 16 Mai 2007 - 01:00

    Kjøttboller til tapas

    Det er dagen før dagen og vi gir deg en rekke deilige forslag til fingermat til nasjonaldagen!
    16. Mai 2007
  • 15 Mai 2007 - 17:50

    Forbud mot omsetning

    Mattilsynet nedlegger omsetningsforbud for visse kjøttvarer i forbindelse med kjøttsvindelsaken på Østlandet.
    15. Mai 2007
  • 15 Mai 2007 - 14:21

    Peppes tenker annerledes

    Restaurantkjeden Peppes blir mer "folkelig". Snart skal Peppes selges i butikken.
    15. Mai 2007
  • 15 Mai 2007 - 13:41

    Ikke så supert likevel?

    Supermat trenger ikke være så super likevel, mener forskere. Gulrot og appelsin er like bra som granateple og blåbær.
    15. Mai 2007
  • 14 Mai 2007 - 16:27

    Bregne kan bli gourmet-grønnsak

    Snart kan strutseving bli en kjenning på norske restaurantmenyer. Bregnen kan bli en gourmet-grønnsak.
    14. Mai 2007
  • 14 Mai 2007 - 01:00

    Kyllingspidd med mangoglaze

    Mer smakfullt får du neppe kylling, og denne er perfekt for den store dagen som snart er over oss.
    14. Mai 2007
  • 13 Mai 2007 - 01:00

    Honning- og sesamglasert kalkunbryst med appelsinsaus

    Saftig og smakfullt hvitt kjøtt er en vinner på middagsbordet, så også denne søndagen!
    13. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 15:07

    Jordbær til frokost den 17

    På nasjonaldagen får så vel voksne som barn lov til å spise det beste de vet fra tidlig morgen til sen kveld. Hva med å starte dagen på gresk vis med jordbær og yoghurt fulgt av alkoholsvak musserende vin.
    10. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 14:57

    Sprudlende 17. mai

    Hva med å by gode venner på en stående appetittvekker på 17. mai? Mesteparten kan du gjøre ferdig på forhånd. Dermed gjenstår det bare å sprette korkene, for når det er nasjonaldag, må det bli bobler i glassene.
    10. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 14:31

    Lettvint og godt den 17.

    Hvis du gjør de fleste forberedelsene dagen i forveien, slipper du å stå på kjøkkenet på nasjonaldagen.
    10. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 11:55

    Sommerens festmeny - kokkekurs (venteliste)

    Lær å lage de deiligste sommerretter sammen med noen av landets beste kokker.
    10. Mai 2007