Svinefilet med basilikum, pinjekjerner og fetakrem
Fremgangsmåte
- Svinefilet: Gni svinefileten inn med salt og pepper. Og litt olje om du skal grille den.
- Grill eller stek kjøttet på middels varme i smør ca 2-3 minutter.
- Forsett med indirekte grilling i noen minutter. Kjøttet skal gi litt etter når du trykker på det, men ikke være hardt.
- Etterstek i ovn i 5 minutter ved 175 grader om du ikke grillet det.
- Du kan også legge på lokk eller dekk til med folie, og la kjøttet surre på svak varme ca 3-4 minutter.
- La kjøttet hvile 5 minutter før du skjærer det i ca. 5 cm tykke skiver.
- Dryss over pinjekjerner og basilikum.
- Fetakrem: Bland sammen ingredienser til fetakremen i en bolle.
- Server svinefileten med fetakrem, moste kokte poteter, lettstekt spinat og tynne baconskiver.
Her finner du mange andr deilige retter med svinefilet
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG