Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 16 Januar 2008 - 01:00

    Salat med stekt spekeskinke

    En herlig frisk salat, servert med knasende sprø og velsmakende spekeskinke. Dette er et skikkelig festmåltid midt i uken.
    16. januar 2008
  • 15 Januar 2008 - 19:44

    30. januar i Oslo - Eksklusiv middag med Antinori

    Opplev en velkomponert fireretters middag med toppviner fra et av Italias fremste vinhus.
    15. januar 2008
  • 14 Januar 2008 - 11:00

    Skal lære kinesere arktisk mat

    I slutten av januar reiser kokken Morten Andersen ved Henningsvær Bryggehotell til Beijing for å lære kineserne om norsk og arktisk mat.
    14. januar 2008
  • 14 Januar 2008 - 01:00

    Roastbiff- og sitrussalat

    Frisk, sprø salat serveres med en blanding av salt, søtt og syrlig - kan det bli bedre?
    14. januar 2008
  • 13 Januar 2008 - 01:00

    Toscansk grønnsakssuppe - Ribollita

    Selv om denne retten tar lang tid å lage, er den virkelig verdt å vente på, for du vil få en fantastisk middag på søndag.
    13. januar 2008
  • 10 Januar 2008 - 20:00

    Matmesse på Røros

    Rørosmat inviterer til messe på Røros og Tynset.
    10. januar 2008
  • 10 Januar 2008 - 01:00

    Linsesalat med morrpølse

    Enkelt, velsmakende og kjernesunn er stikkordene for dagens deilige rett.
    10. januar 2008
  • 09 Januar 2008 - 15:00

    4. februar i Oslo - Smak 12 spanske viner i toppklasse

    Bli med og smak noen av de aller beste vinene fra et av Spanias ledende vinhus.
    09. januar 2008
  • 09 Januar 2008 - 01:00

    Grønnsakscouscous med raita

    I dag gir vi deg en oppskrift med en internasjonal vri og masse smak.
    09. januar 2008
  • 05 Januar 2008 - 01:00

    Røkelaks med eple- og fennikelsalat

    En herlig lakserett med forfriskende smak setter en spiss på den første lørdagen i året.
    05. januar 2008
  • 04 Januar 2008 - 01:00

    Biff med kesampesto

    For mange er biff den beste måten å starte helgen på, sunt er det også.
    04. januar 2008
  • 03 Januar 2008 - 01:00

    Kyllingfilet med reker og asparges

    Vi frister med en saftig kylling med smakfullt tilbehør og en god vin som følge i dag.
    03. januar 2008
  • 01 Januar 2008 - 01:01

    Dagens rett for hele julen 2007

    Her får du fiks ferdig Dagens rett hver dag frem til 2. januar. Du må nok lage dem selv, men vi håper oppskriftene er til stor glede for deg som kanskje står fast for ideer til varierte retter i julehøytiden?
    01. januar 2008
  • 31 Desember 2007 - 01:00

    Nyttårsaftens festmeny

    Vi serverer deg en komplett festmeny med 13 oppskrifter å velge blant - som alltid får du gode drikkeforslag til.
    31. desember 2007
  • 30 Desember 2007 - 01:00

    Nyttårskalkunen

    Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken - se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her!
    30. desember 2007
  • 29 Desember 2007 - 01:00

    Gravet kveitecarpaccio og grillet kveite

    Vi har noen av verdens beste råvarer i Norge, og i dag har vi laget en skikkelig symfoni på en av våre aller beste matfisker - kveita.
    29. desember 2007
  • 27 Desember 2007 - 01:00

    Lutefisk

    Dersom du ikke allerede i løpet av juledagene har inntatt årets lutefisk, er det nå på høy tid med et skikkelig fiskemåltid. Du får det attpåtil på video!
    27. desember 2007
  • 26 Desember 2007 - 01:00

    Pinnekjøtt

    I dag venter vestlandets stolthet deg - nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!
    26. desember 2007
  • 25 Desember 2007 - 01:00

    Juletapas

    Her får du nye, gode oppskrifter til det store julekoldtbordet - gledelig jul!
    25. desember 2007
  • 24 Desember 2007 - 01:00

    Juleribbe

    Her får du den beste oppskriften på hvordan juleribba skal bli perfekt - på video! Riktig God Jul!
    24. desember 2007
  • 21 Desember 2007 - 15:13

    Apéritifs videokjøkken

    La mesterkokken Ole Martin Alfsen vise deg hvordan du tilbereder ribbe, lutefisk og kalkun perfekt i herlige matvideoer.
    21. desember 2007
  • 21 Desember 2007 - 01:00

    Ovnsbakt ribbe

    Her får du en deilig ribbe med nye, spennende smaker - prøv den du også.
    21. desember 2007
  • 20 Desember 2007 - 12:40

    28. januar i Oslo - Enestående Bordeaux-smaking

    Bli med på en smaking med både hvite og røde viner fra verdens kanskje mest berømte vinområde!
    20. desember 2007
  • 19 Desember 2007 - 17:40

    7. februar i oslo - Kokkekurs - Fisk og skalldyr

    Bli med på et kurs du sent vil glemme sammen med noen av Norges beste kokker.
    19. desember 2007
  • 19 Desember 2007 - 16:29

    22. januar i Oslo - Whisk(e)y around the world

    Bli med når en av landets fremste whiskyeksperter presenterer whiskyer fra hele verden!
    19. desember 2007