Guide
Oppskrifter til 17. mai
Foto: (wmaster890)
Ethvert koldtbord må ha roastbiff
13 Mai 2024 - 13:35
- 1. Slipp fantasien løs, men sats også på klassikere
- 2. En varm og vårlig suppe er en god start
- 3. Disse eggene blir favoritter
- 4. Pølsesnacks er alltid populært
- 5. Vegetarsnacks må med
- 6. Ethvert koldtbord må ha roastbiff
- 7. Gravet eller syltet laks er også obligatorisk
- 8. Gravet kjøtt må prøves
- 9. Kyllingleverpate er lett å lage
- 10. Grillspyd får bein å gå på
- 11. Disse salatene gir god smak og er mettende
Slik skal roastbiff tilberredes
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 125° C.
- Gni kjøttet inn med salt og pepper. Kjøttstykket kan gjerne surres med hyssing, da er det lettere å få pene skiver.
- Brun kjøttet hele veien rundt i smør i en stekepanne. Stikk deretter et steketermometer inn til midten av kjøttstykket.
- Når steketermometeret viser 55 grader er snittflaten rød, ved 60 - 65 grader er den rosa.
- La kjøttet hvile i 20 minutter før det skjæres opp. Bruk en skarp kniv.
- Roastbiff kan serveres varm med råstekte eller ovnstekte poteter, grønnsaksblanding og sjysaus eller rødvinssaus.
Kald smaker den godt sammen med pepperrotkrem, waldorfsalat, pickles, rå løk, potetsalat, her er det fritt valg på øverste hylle.
Se flere oppskrifter med roastbiff her
Her finner du flere småretter som passer utmerket til koldtbordet
Drikke som passer til denne oppskriften
-
93 POENG
-
92 POENG
-
90 POENG
-
90 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
- 1. Slipp fantasien løs, men sats også på klassikere
- 2. En varm og vårlig suppe er en god start
- 3. Disse eggene blir favoritter
- 4. Pølsesnacks er alltid populært
- 5. Vegetarsnacks må med
- 6. Ethvert koldtbord må ha roastbiff
- 7. Gravet eller syltet laks er også obligatorisk
- 8. Gravet kjøtt må prøves
- 9. Kyllingleverpate er lett å lage
- 10. Grillspyd får bein å gå på
- 11. Disse salatene gir god smak og er mettende
Forsiden akkurat nå