Poteter i hovedrollen er alltid populært - også når den kommer som en tykk og deilig suppe som her
Denne lekre vrien på en gammel klassiker er signert en av våre mesterkokker, men den er fantastisk lett å lage også til hverdags.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne lekre vrien på en gammel klassiker er signert en av våre mesterkokker, men den er fantastisk lett å lage også til hverdags.
Les hele sakenHer er det brokkoli og potet som er brukt. Toppingen er med stekt hjertesalat og litt kjøttrester.
Les hele sakenKoldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele sakenDenne suppen er så god at den kan serveres både varm, lun og kald. Alt etter hva det lunefulle aprilværet tilsier.
Les hele sakenDet betyr selvsagt med en god dose urter. Og det gir denne populære retten ekstra dybde.
Les hele sakenVarm og smaksintens suppe er perfekt i mørketiden.
Les hele sakenOksehalesuppe er som skapt for søndagsmenyen. Denne oppskriften gir deg masser av tid til andre gjøremål.
Les hele sakenRødbeter har en sterk farge. Derfor følger det med en bruksanvisning for hvordan du bør håndtere denne grønnsaken når du skal tilberede retten.
Les hele sakenDenne oppskriften er like super dagen før dagen som på selve dagen - om det skulle bli litt kaldt og hustrig utover kvelden.
Les hele sakenDu bruker en råvare som vi burde utnytte bedre, du kan gjøre andre ting mens maten lager seg selv, og du får en smak av sommer
Les hele sakenHar du noen slappe gulrøtter i kjøleskapet, ikke kast dem, men bruk dem i denne suppen.
Les hele sakenPaprika kommer ikke bare i mange farger og former, men også mange styrker. Hvilken velger du selv.
Les hele sakenIngenting er så velgjørende som en varm suppe en kald januarkveld. Med en klype cayennepepper stenges all kulde ute. Her er oppskriften.
Les hele sakenServer en het og velsmakende suppe til middag i dag med et herlig krydret preg.
Les hele sakenDenne suppen egner seg også som forrett om du slår på stortromma denne helgen.
Les hele sakenFor om ikke akkurat en spiker, så lager du denne fyldige suppen med råvarer fra nærbutikken eller nærmeste grønnsaksutsalg.
Les hele sakenDet er nærmest umulig å komme på en eneste ingrediens som ikke kan brukes i suppe. Prøv en av disse oppskriftene.
Les hele sakenLag en rykende varm suppe til middag i dag og kjenn hvordan varmen brer seg i kroppen.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 27. februar har du en unik mulighet til å smake på 8 utsøkte viner fra en historisk vinprodusent fra Burgund. Den første kvinnelige visepresidenten tar selv turen til Norge for å dele sin kunnskap og historier om vinene.
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenDette har vi gledet oss til! En sjelden mulighet til å delta på en vinsmaking med flotte viner fra Burgund. Det er begrenset med plasser – så vær rask!
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser. Sjekk ut de 10 utvalgte vinene som blir servert!
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Norsk sider er i stor utvikling og de beste nyhetene og nytappingene er i storform foran julesesongen.
28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven - og til veldig gode priser. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.
Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Ikke fordi du sparer penger sammenlignet med polprisen, men rett og slett fordi det er en god vin. Julegavetips til det yngre vinpublikum finner du også.
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele sakenDen passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenSvinekjøtt med nøttesaus er både smakfull, krydret og lett å få til. Du blir ikke skuffet.
Les hele sakenBegge deler er like godt, men smaker altså veldig forskjellig - og med ulike bruksområder.
Les hele saken