Poteter i hovedrollen er alltid populært - også når den kommer som en tykk og deilig suppe som her
Denne lekre vrien på en gammel klassiker er signert en av våre mesterkokker, men den er fantastisk lett å lage også til hverdags.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne lekre vrien på en gammel klassiker er signert en av våre mesterkokker, men den er fantastisk lett å lage også til hverdags.
Les hele sakenHer er det brokkoli og potet som er brukt. Toppingen er med stekt hjertesalat og litt kjøttrester.
Les hele sakenKoldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele sakenDenne suppen er så god at den kan serveres både varm, lun og kald. Alt etter hva det lunefulle aprilværet tilsier.
Les hele sakenDet betyr selvsagt med en god dose urter. Og det gir denne populære retten ekstra dybde.
Les hele sakenVarm og smaksintens suppe er perfekt i mørketiden.
Les hele sakenOksehalesuppe er som skapt for søndagsmenyen. Denne oppskriften gir deg masser av tid til andre gjøremål.
Les hele sakenRødbeter har en sterk farge. Derfor følger det med en bruksanvisning for hvordan du bør håndtere denne grønnsaken når du skal tilberede retten.
Les hele sakenDenne oppskriften er like super dagen før dagen som på selve dagen - om det skulle bli litt kaldt og hustrig utover kvelden.
Les hele sakenDu bruker en råvare som vi burde utnytte bedre, du kan gjøre andre ting mens maten lager seg selv, og du får en smak av sommer
Les hele sakenHar du noen slappe gulrøtter i kjøleskapet, ikke kast dem, men bruk dem i denne suppen.
Les hele sakenPaprika kommer ikke bare i mange farger og former, men også mange styrker. Hvilken velger du selv.
Les hele sakenIngenting er så velgjørende som en varm suppe en kald januarkveld. Med en klype cayennepepper stenges all kulde ute. Her er oppskriften.
Les hele sakenServer en het og velsmakende suppe til middag i dag med et herlig krydret preg.
Les hele sakenDenne suppen egner seg også som forrett om du slår på stortromma denne helgen.
Les hele sakenFor om ikke akkurat en spiker, så lager du denne fyldige suppen med råvarer fra nærbutikken eller nærmeste grønnsaksutsalg.
Les hele sakenDet er nærmest umulig å komme på en eneste ingrediens som ikke kan brukes i suppe. Prøv en av disse oppskriftene.
Les hele sakenLag en rykende varm suppe til middag i dag og kjenn hvordan varmen brer seg i kroppen.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenJanuar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.
Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenVi kombinerer to av våre beste råvarer i denne retten - fersk fisk og epler - både i fast og flytende form.
Les hele sakenErtesuppe med kjøttrester er skikkelig kraftkost, men ikke mektigere enn at den er innafor i januar. Ikke minst er den svært lettlaget.
Les hele saken