Slik setter du sammen et fristende koldtbord
Koldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Koldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele sakenDenne lekre vrien på en gammel klassiker er signert en av våre mesterkokker, men den er fantastisk lett å lage også til hverdags.
Les hele sakenHer er det brokkoli og potet som er brukt. Toppingen er med stekt hjertesalat og litt kjøttrester.
Les hele sakenDenne suppen er så god at den kan serveres både varm, lun og kald. Alt etter hva det lunefulle aprilværet tilsier.
Les hele sakenDet betyr selvsagt med en god dose urter. Og det gir denne populære retten ekstra dybde.
Les hele sakenVarm og smaksintens suppe er perfekt i mørketiden.
Les hele sakenOksehalesuppe er som skapt for søndagsmenyen. Denne oppskriften gir deg masser av tid til andre gjøremål.
Les hele sakenRødbeter har en sterk farge. Derfor følger det med en bruksanvisning for hvordan du bør håndtere denne grønnsaken når du skal tilberede retten.
Les hele sakenDenne oppskriften er like super dagen før dagen som på selve dagen - om det skulle bli litt kaldt og hustrig utover kvelden.
Les hele sakenDu bruker en råvare som vi burde utnytte bedre, du kan gjøre andre ting mens maten lager seg selv, og du får en smak av sommer
Les hele sakenHar du noen slappe gulrøtter i kjøleskapet, ikke kast dem, men bruk dem i denne suppen.
Les hele sakenPaprika kommer ikke bare i mange farger og former, men også mange styrker. Hvilken velger du selv.
Les hele sakenIngenting er så velgjørende som en varm suppe en kald januarkveld. Med en klype cayennepepper stenges all kulde ute. Her er oppskriften.
Les hele sakenServer en het og velsmakende suppe til middag i dag med et herlig krydret preg.
Les hele sakenDenne suppen egner seg også som forrett om du slår på stortromma denne helgen.
Les hele sakenFor om ikke akkurat en spiker, så lager du denne fyldige suppen med råvarer fra nærbutikken eller nærmeste grønnsaksutsalg.
Les hele sakenDet er nærmest umulig å komme på en eneste ingrediens som ikke kan brukes i suppe. Prøv en av disse oppskriftene.
Les hele sakenLag en rykende varm suppe til middag i dag og kjenn hvordan varmen brer seg i kroppen.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 26. februar kan du bli med på en unik mat og vinopplevelse. Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Klosteret disker opp med en 5-retters meny.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Nyt 10 fantastiske viner fra et av Italias mest ikoniske vinhus. Dette er en unik sjanse for deg som liker viner fra Chianti Classico.
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.
Les hele saken
Når du likevel er på polet eller butikken, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.
Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.
Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.
Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.
Les hele sakenDenne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.
Les hele sakenDet som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Les hele sakenMed en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.
Les hele sakenTa for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.
Les hele sakenAppelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.
Les hele saken