Guide
Oppskrifter til 17. mai
Foto: (wmaster890)
En varm og vårlig suppe er en god start
13 Mai 2024 - 13:35
- 1. Slipp fantasien løs, men sats også på klassikere
- 2. En varm og vårlig suppe er en god start
- 3. Disse eggene blir favoritter
- 4. Pølsesnacks er alltid populært
- 5. Vegetarsnacks må med
- 6. Ethvert koldtbord må ha roastbiff
- 7. Gravet eller syltet laks er også obligatorisk
- 8. Gravet kjøtt må prøves
- 9. Kyllingleverpate er lett å lage
- 10. Grillspyd får bein å gå på
- 11. Disse salatene gir god smak og er mettende
Aspargessuppe
Fremgangsmåte
- Skrell aspargesen og skjær dem i store stykker, kok dem møre ca. 20 min.
- Ta hodene av til pynt.
- Mos aspargesstykkene gjennom en sil.
- Bland mosen med eggeplommer og fløte, hell buljong over.
- Pisk suppen, mens den varmes opp, ha i aspargeshodene i og smak til med salt og pepper.
Tips:
Du kan bruke enten bare hvite eller grønne asparges, eller en blanding. Eller bare bruke de grønne til pynt.
Tips:
Om du ønsker en vegetarisk suppe, velger du grønnsaksbuljong. For vegansk versjon må du velge alternativer til fløten og 2 ss aquafaba som er laken fra en boks med kikerter.
Se alt det gode du kan lage med asparges
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
ØsterrikeVolum: 0.75 l Pris: 499.00 kr Bestillingsutvalget91 POENG
-
90 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
Sør-AfrikaVolum: 0.75 l Pris: 245.00 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
85 POENG
- 1. Slipp fantasien løs, men sats også på klassikere
- 2. En varm og vårlig suppe er en god start
- 3. Disse eggene blir favoritter
- 4. Pølsesnacks er alltid populært
- 5. Vegetarsnacks må med
- 6. Ethvert koldtbord må ha roastbiff
- 7. Gravet eller syltet laks er også obligatorisk
- 8. Gravet kjøtt må prøves
- 9. Kyllingleverpate er lett å lage
- 10. Grillspyd får bein å gå på
- 11. Disse salatene gir god smak og er mettende
Forsiden akkurat nå