Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 07 Oktober 2000 - 02:00

    Siciliansk bitter

    På ekte italiensk vis bør du ta en bitter etter maten. Og det kan trenges etter de store måltidene du får servert på de breddegrader
    07. oktober 2000
  • 07 Oktober 2000 - 02:00

    Simers best

    Simers Taffel mottok den nye akevittpris som ble delt ut for første gang i år under det årlige evenementet International Wine and Spirit Competition, verdens største og mest betydningsfulle i sitt slag.
    07. oktober 2000
  • 30 September 2000 - 23:00

    Oslo-mann vant fantastisk tur til Irland

    Oslo-mannen Lars Martin Haavik ble den heldige vinner av en tur for 2 personer til gourmetfestivalen i Kinsale. Han starter i ny jobb dagen etter hjemkomsten den 15. oktober, så denne turen var en gladmelding for Lars - og ikke minst var den perfekt timet
    30. september 2000
  • 30 September 2000 - 14:42

    Nordmannen penest

    Den norske deltakeren i VM i østersåpning, Espen Nytvedt fra Kastanjen i Oslo kom på en åttende plass under mesterskapet som hadde finale den 24. september i Galway, Irland. Men nordmannen skåret mest når det gjaldt å åpne og arrangere østersen på den mes
    30. september 2000
  • 28 September 2000 - 01:57

    Frisk høstvin

    Denne uken nyter vi en høstlig vin ikke av det mørke fyldige slaget beregnet på regntunge senhøstkvelder, men av den typen som viser sesongens lyse sider og gjør et hvert måltid til en fest. For eksempel når det står en lammegryte på bordet.
    28. september 2000
  • 24 September 2000 - 23:54

    NYHET Titanbelagt Wokpanne

    Endelig i Norge! Profesjonell titanbelagt wokpanne med Tepura grillrist. Introduksjonspris NÅ Kr. 990,- Veil pris: 1240,-
    24. september 2000
  • 23 September 2000 - 15:01

    Gode budsjettviner

    Spanske hvitviner er ikke det du først tenker på når du skal fylle vinkartet, men denne testen demonstrerer til fulle at landet er kapabel til å lage gode viner i alle prisklasser. Testens vinner, Agramont Viura Chardonnay 1997 fra regionen Navarra, skåre
    23. september 2000
  • 23 September 2000 - 01:16

    Apéritifs store Kokebok

    23. september 2000
  • 23 September 2000 - 00:55

    Apéritifs Bartender

    23. september 2000
  • 21 September 2000 - 22:40

    Aperitif inviterer til mat- og vinseminarer

    Apéritif inviterer i samarbeid med Rune Pal på Klosteret Restaurant til helaftener hvor nytelse og lærdom står i høysetet. Hver seminaraften har sitt tema og starter med foredrag og vinsmaking. Fortsettelsen er en omfattende meny med ytterligere viner. I
    21. september 2000
  • 21 September 2000 - 13:53

    Lam er nam

    Nå er lammekjøtt på sitt beste og fårikålsesongen i full gang. Enten du velger tradisjonsmat som lammestek, eller utenlandsinspirerte retter med kraftige kryddersmaker finner du inspirasjon her. Og selvfølgelig tips til hva som smaker godt av flytende fød
    21. september 2000
  • 18 September 2000 - 02:00

    Slik lykkes du som kaffebareier

    Når kaffebarene skvetter opp som sopp etter regn, er dette på langt nær verken et særnorsk fenomen - eller ektefødte barn av vår tid. Kaffebarkulturen er faktisk et halvt årtusen gammel. Men de som skal overleve må tilfredsstille dagens kravstore kaffegje
    18. september 2000
  • 18 September 2000 - 02:00

    Sensuell finale med kaffe

    Gi gjestene det de fortjener. En sensuell og aromatisk avrunding av måltidet. Det koster bare litt mer omtanke. Her lærer du hvordan du skal gå frem.
    18. september 2000
  • 18 September 2000 - 02:00

    Slik serverer du vin

    Det syndes ofte mot lærebokens regler for servering av vin. Her er et lite repetisjonskurs.
    18. september 2000
  • 18 September 2000 - 02:00

    Mer øl på kartet

    Øl fortjener en større plass i drikkekartet på lik linje med vin. Først og fremst fordi øl ikke er noe mindreverdig alternativ til vin som følge til maten. Men tvert imot et selvstendig valg som kan berike måltidet. Her får du idéer til hvordan ølmenyen k
    18. september 2000
  • 18 September 2000 - 02:00

    Kunnskap selger mer

    Mat og drikke er kjernen i de fleste restaurantbedrifters produkt, men servitørens kunnskap er av uvurderlig verdi for den enkelte bedrift. Kursing og oppdatering må derfor prioriteres. Her får du hjelp til hvordan du skal gå frem for å gjøre restaurantbe
    18. september 2000
  • 15 September 2000 - 14:01

    New York er Deli

    New York: I verdens største gryterett virker det som om alle spiser samtidig til alle tider. Det er nesten alltid køer, om ikke så lange, og det er alltid noe som er åpent, døgnet rundt. Det er mat overalt, men ikke forvent å finne like mye kvalitet som k
    15. september 2000
  • 13 September 2000 - 14:29

    Ferieminne på flaske

    Mange kvier seg for å ta med seg sommerens varme vinopplevelser tilbake til et høstlig Norge. Men ukens vin i glasset lover vi deg at du ikke gjør noe galt. Tvert i mot tror vi at denne vinen er langt bedre enn mange av de røde vinene du tyllet i deg, hvi
    13. september 2000
  • 12 September 2000 - 17:02

    Mer øl på kartet

    Øl fortjener en større plass i drikkekartet på lik linje med vin. Først og fremst fordi øl ikke er noe mindreverdig alternativ til vin som følge til maten. Men tvert imot et selvstendig valg som kan berike måltidet. Her får du idéer til hvordan ølmenyen k
    12. september 2000
  • 11 September 2000 - 12:04

    tes

    sfasfsdf
    11. september 2000
  • 06 September 2000 - 03:13

    Velkommen til Apéritifs butikk

    Apéritifs butikk, spesielt innredet for deg som er glad i god mat og drikke og som jakter på de beste produktene innen kjøkkenutstyr, som panner og gryter, samt oljer og eddiker av spesielle kvaliteter i hyllene. I tillegg finner du høykvalitetsglass
    06. september 2000
  • 05 September 2000 - 21:40

    Nyhetsbrev

    05. september 2000
  • 05 September 2000 - 14:10

    Glede for ganen

    Da Apéritifs panel gikk fra smaksbordet etter å ha vurdert blindt til sammen 60 røde Rhône-viner, var det med et smil om munnen. For her var det ikke mange skuffelser. God til utmerket kvalitet, er hovedinntrykket. Også de rimelige Côte-du-Rhône-vinene ko
    05. september 2000
  • 05 September 2000 - 02:59

    Norske mattradisjoner som er et stev verdig

    Den muntre hardingen, kokken og TV-kjendisen, Frode Aga, debuterer nå som kokebokforfatter med Frode Agas Gjestemat .
    05. september 2000
  • 04 September 2000 - 03:06

    Beste østersåpner fra Kastanjen

    Espen Nytvedt fra Kastanjen Restaurant i Oslo er årets norgesmester i østersåpning. På nøyaktig 3 minutter hadde han åpnet 30 østers prikkfritt. Det hele skjedde søndag 3. september på Restaurant Hvalstrand Bad i Asker utenfor Oslo under en sommerklar sep
    04. september 2000