Større, enda bedre og til mange flere

Gode nyheter for serveringsbransjen. Apéritifs papirutgave blir fra nyttår distribuert til samtlige restauranter, barer og puber. Samtidig øker sidetallet med flere sider matstoff og ikke minst blir designet, som bladet fra før er kjent for, enda mer eleg
Redaksjonen
30 September 1999 - 18:40

Snart vil du som leser Apéritif på nett se magasinet med nytt design og forbedret funksjonalitet. Men vær trygg, med det samme stoffet som har gjort Apéritif til det mest leste nettmagasinet om mat og drikke på nettet.
 
Samtidig skjer det også meget spennende ting med papirutgaven. Da Apéritif kom på markedet for fire år siden, satte det en ny standard for fagblader til serveringsbransjen: Flott design og profesjonell journalistikk er stikkord. Selv om bladet fremdels betraktes som en ubestridt ener, har redaksjonen ambisjoner om å gi bransjen enda mer.
 
Større opplag
For at flest mulig skal få oppleve Apéritifs nye gode sider vil bladet bli distribuert til samtlige av landets restauranter, puber og barer.

 
Mer stoff om mat
Kombinasjonen mat og drikke har alltid stått sentralt og ettersom stadig flere kjøkkensjefer leser Apéritif, økes antall sider med matstoff. Nye profesjonelle journalister fra hele landet er tilknyttet redaksjonen for å gi kjøkkenet det beste.
 
Mer om brennevin og øl
Det betyr ikke på noen måte at det blir mindre stoff om

drikke. Apéritif roses som det magasinet som skriver best om vin, brennevin, øl og annet godt drikke. Nå er nye journalister også kommet til på dette området, og vi øker omtalen av øl og sterkere saker. Ingen billige løsninger i Apéritif. Derfor er det også at Schibsted-avisen Avis1 med over 240 000 i opplag ukentlig kjøper mat- og drikkestoff av redaksjonen til Apéritif.
 
Trender og analyser og tester
Det som også skiller Apéritif fra andre blader på markedet er de store og meget populære testene redaksjonen gjennomfører av alt som er godt. Neste år blir det enda flere tester. Dessuten øker vi vår overvåkning av hvilke trender som preger markedet og dermed påvirker bransjen. Journalister i utlandet og samarbeid med utenlandske medier vil Apéritif gi bransjen stoff om hva som skjer der ute før det kommer hit til lands.
 
Enda stiligere design
Apéritif er kjent langt uten for landets grenser for sitt elegante design. Mat og drikke er estetiske produkter og skal formidles slik, mener redaksjonen og bringer aldri tradisjonelle

fagpressebilder på trykk. Nå tar redaksjonen nok et skritt og vil gjøre bladet enda bedre designmessig. Du som bare leser bladet på nettet har kanskje sett det ligge ute på barer og kafeer. Selv om du etter loven ikke skal utsettes for faren ved å se alkoholreklame, har du kanskje sett at bladet ikke ser ut som de tradisjonelle fagbladene. Nei, derimot som ett du finner i hyllene til Narvesen. (Sjekk om du kan abonnere.) Apéritif mener at bransjen og temaet fortjener topp design og topp journalistikk.
 
Er du i serveringsbransjen, har du mye å glede deg til, sier redaktør Jan H. Amundsen.
29.10.99.
 
Bestill abonnement her:
 

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Dagens rett

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav

Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

La juletorsken få en ekstra julete vri
Dagens rett
Stekt torsk med appelsinsaus og potetmos

La juletorsken få en ekstra julete vri

Torsk, appelsin og fennikel gir alene julestemning i huset. Om du ikke er blant dem som spiser torsk på julaften, smaker den godt gjennom hele jula.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her