Gourmetmat på nettet

Nå kan du handle olivenoljer og spennende eddik, koke- og vinbøker, vinglass og supre kjeler og gryter på nettet. Apéritif Butikk åpner dørene ønsker deg velkommen inn til blant annet å få med deg boken SPRIT til bare 100 kroner eller italienske delikates
Redaksjonen
03 September 1999 - 13:16

Etter en meget kort testperiode der kun Apéritifs abonnenter av nyhetsbrevet har hatt adgang til butikken åpnes nå dørene for alle. Butikken er et samarbeid mellom Bokfinken AS, Handberg Engros AS og Apéritif Nett AS. Det vil si at førstnevnte leverer bøker om mat og drikke fra landets trolig største utvalg, mens Handberg bistår med kokekar av ypperste kvalitet, faktisk den mange av kokkene på landslaget benytter dessuten gourmetartikler det ikke er let å få tak i her i landet.
 

 
- Så langt er vi meget godt fornøyd, sier Jørgen Rustad hos Handberg. Vi hadde kanskje ikke ventet at folk i Oslo også handlet så mye på nettet som de vitterlig gjør, sier han.
 
Gourmetartikler
Her vil du møte resultatet av flere års leting på internasjonale matmesser og privatbesøk i Spania, Italia og Frankrike. Handberg har besøkt en rekke små familiebedrifter
som fortsatt setter sin ære i å produsere rene gourmetprodukter basert på til dels økologiske råvarer.
Internettsortimentet er basert på de mest etterspurte produktene, produkter som tusenvis av kunder har kjøpt og går god for. Her finner du olivenoljer og eddiker du knapt trodde var mulig. Trøffeloljer, trøffelhonning, grønne og sorte olivenpureér, pesto og sugo, ekte risottoris og mye mer.
 
Bøker og vinrekvisita

Bokfinken har Norges største utvalg i mat- og vinbøker og fører også de beste vinglass som finnes på det internasjonale markedet:: Oenologue, Riedel Sommelier og Vinum, Les
Impitoyables og Älghult Vintesterglass.
Her finner du vinrekvisita, karafler, vinopptrekkere fra blant andre. Screwpull, L’esprit et Le Vin. Riedel, Vacuvin og Rta Vinreoler og annet utstyr. Dessuten olivenoljer og
eddiker fra de beste vinprodusenter i Europa.
 
Oppkrav
Foreløpig sendes varene i postoppkrav. Digitalnett som har utviklet handelsløsningen WebTrade sier at andre betalingsløsninger snart vil være på plass.
 
Her finner du Apéritifs Butikk
 

 

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
+
Godbiter i pollisten

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med

Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
+
Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser

De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem
+

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem

Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Så heftig kan også skreimiddagen bli
Dagens rett
Stekt skrei med posjert egg og pancetta

Så heftig kan også skreimiddagen bli

Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
+
Godbiter i pollisten

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med

Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
+
Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser

De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik velger du vin til sushi
Mat og vin i kombinasjon

Slik velger du vin til sushi

Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Kyllingsalat med parmesankrutonger er på bordet i løpet av 20 minutter
Dagens rett

Kyllingsalat med parmesankrutonger er på bordet i løpet av 20 minutter

En fyldig salat som kan minne om en cæsarsalat, lager du raskt av ferdigstekt kylling - eller rester.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem
+

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem

Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her