Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 07 Desember 2000 - 03:00

    Kyllingsalat i pitabrød

    Apéritifs redaksjon vil i hele desember - helt frem til nyttår - gi deg tips til lettvinte, men velsmakende, oppskrifter som gir deg tid til overs for andre presserende oppgaver i julestria. Apéritif forsyner deg selvfølgelig også med tips til drikkefølge
    07. desember 2000
  • 06 Desember 2000 - 04:46

    Fargerik fisk

    Apéritifs redaksjon vil i hele desember - helt frem til nyttår - gi deg tips til lettvinte, men velsmakende, oppskrifter som gir deg tid til overs for andre presserende oppgaver i julestria. Apéritif forsyner deg selvfølgelig også med tips til drikkefølge
    06. desember 2000
  • 02 Desember 2000 - 18:02

    Michael Jacksons håndbok om maltwhisky

    Da er den kommet i norsk utgave, boken som for mange maltwhiskyelskere er selve bibelen: Michael Jacksons håndbok om maltwhisky.
    02. desember 2000
  • 01 Desember 2000 - 14:41

    1643 Augier XO

    VinCompagniet, representert ved Pål Atle Skjervengen og designeren Kristin Samuelsen er av Norsk Designråd blitt tildelt "Merket for God Design" for cognacen 1643 Augier XO.
    01. desember 2000
  • 29 November 2000 - 02:00

    1643 Augier XO - Tildelt Merket for God Design 2000

    VinCompagniet, representert ved Pål Atle Skjervengen og designeren Kristin Samuelsen er av Norsk Designråd blitt tildelt "Merket for God Design" for cognacen 1643 Augier XO.
    29. november 2000
  • 28 November 2000 - 02:00

    Beste amerikaner?

    Kendall-Jackson ble utnevnt til Winery of the Year i en årlig konkurranse i California hvor i alt 659 vinprodusenter fra 16 forskjellige land deltok.
    28. november 2000
  • 26 November 2000 - 22:40

    Reinkarnert

    Vi må begynne riktig - uten fløtesaus, sier Tore Namstad, Bollywood Dancing og Palace Grill, og serverer ganske så hotte reinsdyrkjaker à la Garam Masala. Dessuten er det viktig å få frem det respektløse; hvorfor ikke reinsdyrkebab? Ved siden av står same
    26. november 2000
  • 24 November 2000 - 14:50

    Cognacdamene

    Cognachuset Ragnaud-Sabourin har i mange år vært under fast styring av tre damer; bestemor, datter og datterdatter. Kvinnene viderefører husets satsing på gammel og eksklusiv cognac blant andre en variant der ti prosent av innholdet stammer fra før vinlus
    24. november 2000
  • 24 November 2000 - 02:00

    Gavin vant akevitt-saken

    Full seier for Oslofjord-akevitten. Lilleputt-produsenten Gavin vant over akevitt-kjempen Arcus Produkter i den første dragkampen om akevitt-varemerker i Norge. Oslo Namsrett ga ikke Arcus Produkter medhold i sin begjæring om full stopp i markedsføring og
    24. november 2000
  • 24 November 2000 - 02:00

    Bohem Absinth - Den forbudte nytelse

    -Årets virkelige nyskapning på brennevinssiden i Norge. Slik karakteriserer direktør Arve Røys Stranden den grønne myteomgitte drikken Bohem Absinth som i disse dager lanseres på Vinmonopolet (varenr 33319) og på serveringsstedene. - Dette er gjenskapning
    24. november 2000
  • 23 November 2000 - 02:00

    Russisk vin øker

    MOSKVA 22. November (Itar-Tass) Russisk vinproduksjon økte med 31 prosent fra januar til oktober 2000, melder det russiske nyhetsbyrået Prime Tass, som siterer en kilde i landbruksdepartementet.
    23. november 2000
  • 22 November 2000 - 20:43

    Liten rød og mektig

    De kommer, om ikke om natten, så iallfall i det skjulte, bestiller, spiser, betaler - og først da gir de seg til kjenne, muligens. Deres dom kan skape Vill Vest eller en fornemmelse av Undergang i Aftenland.
    22. november 2000
  • 20 November 2000 - 11:54

    Stavanger-mikser vant tur til 15 000

    Endelig er Apéritifs drinkmikser-konkurranse avgjort. Sannelig har det tatt lengre tid enn det vi i redaksjonen hadde drømt om, men med så mange kvalitative oppskrifter som både profesjonelle og ikke minst amatørdrinkmiksere hadde rukket å inngi før frist
    20. november 2000
  • 19 November 2000 - 02:00

    Spansk superolje

    Den som insisterer på toscansk olivenolje i en hver sammenheng bør ikke la de flotte jomfruoljene til spanske Dauro være usmakt. For her er det snakk om kvalitet i hver dråpe.
    19. november 2000
  • 19 November 2000 - 02:00

    Mousse og coulis

    Bestfoods som har en tredjedel av markedet for tørre desserter i Norden lanserer nå frossen fruktmousse og fruktcoulis under merket Ambrosia.
    19. november 2000
  • 19 November 2000 - 01:36

    Kaffe med godt i

    Kaffesiruper er et relativt nytt produkt i norske serveringssteder. Potensialet er stort. Om det tar like mye av som i USA, hvor bruken til tider nærmer seg det parodisk usmakelige, er tvilsomt. Men at kaffesirup gir nytt liv til caféopplevelsen din, er g
    19. november 2000
  • 16 November 2000 - 20:41

    Frem fra glemselen

    Stadig flere råvarer hentes frem fra arkivene og ut i butikkhyllene, og mange lurer sikkert på hva alle disse ny-gamle produktene skal brukes til. Vi velger ut en grønnsak som heter skorsonerrot som får godgjøre seg i ovnen før den serveres sammen med en
    16. november 2000
  • 16 November 2000 - 15:41

    Ukens vintest

    Ukens vintest Ukens vintest Ukens vintest Ukens vintest Ukens vintest Ukens vintest Ukens vintest Ukens vintest Ukens vintest Ukens vintest Ukens vintest Ukens vintest Ukens vintest Ukens vintest Ukens vintest Ukens vintest Ukens vintest Ukens vintest Uke
    16. november 2000
  • 13 November 2000 - 15:06

    Norsk vodka øker mest

    Av de nær 230 000 literne vodka vi drikker hver eneste måned, er rundt 100 000 liter norsk vare. Norske Vikingfjord, som kaller seg verdens reneste vodka, kan skilte med den største salgsøkningen.
    13. november 2000
  • 12 November 2000 - 02:00

    Krise for Champagne

    Champagnehusene har så langt i år solgt hele 45 millioner flasker mindre enn forventet. Millenniumsskiftet får hele skylden. Kan det bety lavere priser?
    12. november 2000
  • 10 November 2000 - 17:45

    Imponerende jul

    De som har sett fram til årets juleøl har ikke gledet seg forgjeves for ikke kan Apéritifs blindsmakere huske å ha smakt bedre kvalitet enn i år. I alt 35 juleøl fordelt på tre kategorier. Og hele 25 fikk mer enn tre stjerner. Klasse F, det ekte juleølet,
    10. november 2000
  • 10 November 2000 - 05:29

    Apéritif inviterer til spennende smaking

    Castello Banfi inntar hovedstaden 29. november. Du er invitert til smaking av hele 11 viner fra denne italienske topprodusenten presentert av Rodrigo Redmont og vinmakeren selv Rudi Buratti. Dette blir garantert en aften med mange spennende inntrykk. Alt
    10. november 2000
  • 10 November 2000 - 02:00

    Juleølet anno 2000

    De som har sett fram til årets juleøl har ikke gledet seg forgjeves for ikke kan Apéritifs blindsmakere huske å ha smakt bedre kvalitet enn i år. I alt 35 juleøl fordelt på tre kategorier. Og hele 25 fikk mer enn tre stjerner. Klasse F, det ekte juleølet,
    10. november 2000
  • 09 November 2000 - 15:29

    Hemmelig juleøl

    Siden Vinmonopolet overtok salget av sterkøl i 1993 har omsetningen gått ned med rundt 90 prosent. -Polet diskriminerer sterkøl og holder juleølet nærmest hemmelig, mener Torbjørn Bull-Njaa i Norske Ølvenners Landsforbund.
    09. november 2000
  • 08 November 2000 - 16:17

    Hvitt kjøtt passerer snart 10 kilo

    På nær 10 år har vi doblet vårt forbruk av hvitt kjøtt her i landet, og en ny spennende matvaregruppe har slått rot i norsk kosthold. Kylling og kalkun er tillatt i alle kulturer og religioner og er faktisk verdens mest spiste kjøtt. I tillegg er det mage
    08. november 2000