Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 05 Januar 2001 - 01:37

    Med nesen i sky?

    De er overlegne med nesen høyt hevet over sitt publikum. De plasseres et eller annet sted på skalaen mellom bilselgere og advokater når det handler om å oppnå tillit. Det er hva mange restaurantgjester synes om sommelierer. I hvert fall i USA. Men det kan
    05. januar 2001
  • 03 Januar 2001 - 14:59

    Til siste puff

    Verdens Helseorganisasjon, hvor vår egen Gro er butikksjef, mener sigarer er like dødelig som sigaretter. Men hvor sant er det når tall fra en omfattende amerikansk sigarundersøkelse faktisk viser at dødsrisikoen er mindre blant sigarrøykere, at 80 prosen
    03. januar 2001
  • 03 Januar 2001 - 13:08

    Løvehjerte på flaske

    Som så mange andre produsenter ønsket også calvadosprodusenten Christian Drouin å gjøre noe ekstra i forbindelse med millenniumskiftet, men i stedet for å lage en tusenårscalvados bestemte Drouin seg for å feire en annen hendelse.
    03. januar 2001
  • 02 Januar 2001 - 21:40

    Verdens største drueleksikon

    Apéritif kan nå by deg på oppdatert utgave av det største drueleksikonet på internett - med tillatelse fra forfatteren Anthony J. Hawkins.
    02. januar 2001
  • 31 Desember 2000 - 19:59

    Slow Food Kristiansand på plass

    Så er Slow Food etablert på Sørlandet og med en ivrig gruppe som alt planlegger tre arrangementer i 2001.
    31. desember 2000
  • 28 Desember 2000 - 02:00

    Nils Holby Houge ny sjef i VinCompagniet

    Allerede 15. januar overtar Houge etter Pål Atle Skjervengen som etter fem år i sjefsstolen takker for seg og overlater et solid selskap med meget gode resultater til sin etterfølger.
    28. desember 2000
  • 26 Desember 2000 - 14:56

    Pytt i panne av lutefisk

    Apéritifs redaksjon vil i hele desember - helt frem til nyttår - gi deg tips til lettvinte, men velsmakende, oppskrifter som gir deg tid til overs for andre presserende oppgaver i julestria. Apéritif forsyner deg selvfølgelig også med tips til drikke
    26. desember 2000
  • 22 Desember 2000 - 18:35

    Varme og kalde drinker i jula

    Så løfter vi våre begre, og ønsker hverandre en riktig god jul. Akkurat som tidligere år. I vikingtiden skålte man i øl, og ønsket ikke bare god jul, men også fred. En god skikk som også bør etterfølges i vår tid.
    22. desember 2000
  • 22 Desember 2000 - 11:38

    Svinefilet på spidd

    Apéritifs redaksjon vil i hele desember - helt frem til nyttår - gi deg tips til lettvinte, men velsmakende, oppskrifter som gir deg tid til overs for andre presserende oppgaver i julestria. Apéritif forsyner deg selvfølgelig også med tips til drikke
    22. desember 2000
  • 18 Desember 2000 - 20:53

    Apéritifs store julemeny 2000

    Apéritifs julemeny inneholder det meste av det du behøver for å gjøre julen vellykket når det gjelder mat og drikke. Vi forsyner deg også med noen ideer til gaver og da selvfølgelig av det slaget som øker muligheten til å nyte. Den største julemenyen på n
    18. desember 2000
  • 18 Desember 2000 - 14:08

    Antikkens viner i ny innpakning

    Bli med til antikkens vin, en reise i historien, føl suset fra vinrankene romerne dyrket og vinen som ble laget i Pompeii. Smak dagens vin fra Campania som dyrkes i de samme parsellene som romerne benyttet. Dette er garantert både spennende og smaksrikt.
    18. desember 2000
  • 15 Desember 2000 - 17:06

    Lanessan på spesialpolene

    her ser du hvilke viner du kan finne i spesialpolutsalgene pr 15. desember.
    15. desember 2000
  • 15 Desember 2000 - 02:00

    Eksklusiv Champagne med dyp smak...

    Et parti eksklusiv Champagne ble for en tid tilbake hentet opp fra havdypet. Nå er de siste 50 flasker av dette pariet lagt ut for salg. Nordmenn kan sikre seg en godbit...
    15. desember 2000
  • 14 Desember 2000 - 21:29

    Test av tørre musserende viner

    Apéritifs test av i alt 46 tørre musserende viner fra hele verden gir en rekke gode og rimelige alternativer når budsjettet ikke tillater champagne. De aller beste er imidlertid ikke identiske med de rimeligste.
    14. desember 2000
  • 14 Desember 2000 - 13:33

    Gilde Juleaquavit 2000 - med destillatørens egen julemeny

    Den årvisse Juleakevitten kom på markedet for første gang i 1988, og ble umiddelbart en suksess. Arcus Produkter lanserer årets Juleakevitt med GILDE som nytt merkenavn. Halvor Heuch, landets eneste offentlig godkjente destillatør, holder til på Arcus Pro
    14. desember 2000
  • 13 Desember 2000 - 23:18

    En uspansk en

    Spania er ikke det første som renner oss i hu når vi har ukens vin i glasset. For denne vinen har ikke de klassiske spanske aromaene, og er heller en mellomting mellom den gamle vinverden og den nye rent stilmessig.
    13. desember 2000
  • 09 Desember 2000 - 05:17

    Slik lager du ostefondue

    Apéritifs redaksjon vil i hele desember - helt frem til nyttår - gi deg tips til lettvinte, men velsmakende, oppskrifter som gir deg tid til overs for andre presserende oppgaver i julestria. Apéritif forsyner deg selvfølgelig også med tips til drikkefølge
    09. desember 2000
  • 08 Desember 2000 - 02:00

    Ledende norsk importgruppering og svensk importselskap slår seg sammen

    Norwegian Beverage Group as (NBG), den ledende norske gruppen av selskaper innen vin, brennevin, importøl og logistikk, har slått seg sammen med det ledende svenske importselskapet av vin og brennevin - Bibendum AB.
    08. desember 2000
  • 07 Desember 2000 - 03:00

    Kyllingsalat i pitabrød

    Apéritifs redaksjon vil i hele desember - helt frem til nyttår - gi deg tips til lettvinte, men velsmakende, oppskrifter som gir deg tid til overs for andre presserende oppgaver i julestria. Apéritif forsyner deg selvfølgelig også med tips til drikkefølge
    07. desember 2000
  • 06 Desember 2000 - 04:46

    Fargerik fisk

    Apéritifs redaksjon vil i hele desember - helt frem til nyttår - gi deg tips til lettvinte, men velsmakende, oppskrifter som gir deg tid til overs for andre presserende oppgaver i julestria. Apéritif forsyner deg selvfølgelig også med tips til drikkefølge
    06. desember 2000
  • 02 Desember 2000 - 18:02

    Michael Jacksons håndbok om maltwhisky

    Da er den kommet i norsk utgave, boken som for mange maltwhiskyelskere er selve bibelen: Michael Jacksons håndbok om maltwhisky.
    02. desember 2000
  • 01 Desember 2000 - 14:41

    1643 Augier XO

    VinCompagniet, representert ved Pål Atle Skjervengen og designeren Kristin Samuelsen er av Norsk Designråd blitt tildelt "Merket for God Design" for cognacen 1643 Augier XO.
    01. desember 2000
  • 29 November 2000 - 02:00

    1643 Augier XO - Tildelt Merket for God Design 2000

    VinCompagniet, representert ved Pål Atle Skjervengen og designeren Kristin Samuelsen er av Norsk Designråd blitt tildelt "Merket for God Design" for cognacen 1643 Augier XO.
    29. november 2000
  • 28 November 2000 - 02:00

    Beste amerikaner?

    Kendall-Jackson ble utnevnt til Winery of the Year i en årlig konkurranse i California hvor i alt 659 vinprodusenter fra 16 forskjellige land deltok.
    28. november 2000
  • 26 November 2000 - 22:40

    Reinkarnert

    Vi må begynne riktig - uten fløtesaus, sier Tore Namstad, Bollywood Dancing og Palace Grill, og serverer ganske så hotte reinsdyrkjaker à la Garam Masala. Dessuten er det viktig å få frem det respektløse; hvorfor ikke reinsdyrkebab? Ved siden av står same
    26. november 2000