Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 17 Oktober 2000 - 15:34

    Het Trøst

    Antall porsjoner: 8-10   6-10 medium store skåldede og knuste tomater (fra boks eller ferske) 1 sellerirot, finhakket 1 Persillerot, finhakket 1 stor Purre, finhakket 4-6 store kløfter hvitløk,presset 1 stor løk, finhakket 1 1/2 dl vi
    17. oktober 2000
  • 17 Oktober 2000 - 11:06

    Vinklubber

    17. oktober 2000
  • 16 Oktober 2000 - 01:00

    Århundrets 10 på topp

    Magasinet The Quartely Review Of Wine ba noen av verdens største vineksperter å kåre det forrige århundres 10 på topp-viner. Vinene kunne komme fra alle land og med alle mulige druekombinasjoner. Clive Coates synes valget var enkelt og trengte ikke lang b
    16. oktober 2000
  • 15 Oktober 2000 - 17:26

    Horecanett er på nettet

    Apéritifs bransjested på nettet, Horecanett, er lansert. Med et tilbud du ikke finner noe annet sted. Du kan bygge opp ditt eget drikkekart online, legge ut gratis stillingsannonser, finne tilbud om spesielle vinpartier, bruke et eget vinkjellerprogram og
    15. oktober 2000
  • 15 Oktober 2000 - 01:00

    Test av cognac VSOP

    I Apéritifs test av i alt 22 VSOP (Very Superior Old Pale) og to spesiell-VSOP'er fant vi flere svært gode og enda flere gode cognacer. Rimeligst av toppskårerne er Prince de Polignac VSOP som med sin vellagrete blanding av inntil 30 år gamle cognacer tok
    15. oktober 2000
  • 15 Oktober 2000 - 01:00

    Test av mørkt øl

    Mørkt øl fortjener større oppmerksomhet. Det er Apéritifs blindtest av 20 typer mørkt øl et utmerket bevis på. Mye godt øl, både av norsk og av utenlandsk opprinnelse. Irenes stout stakk av med testvinneren i klasse D. Murphy's ligger hakket over både Ake
    15. oktober 2000
  • 15 Oktober 2000 - 01:00

    Test av kaffesirup

    Det er det generelle inntrykket smakspanelet sitter igjen med etter å ha vurdert 29 ulike siruper fordelt på fire ulike smaker, både naturelle og som ingrediens i italiensk soda og caffe latte. Men likevel klarte panelet å plukke ut noen produkter i hver
    15. oktober 2000
  • 15 Oktober 2000 - 01:00

    Test av spanske hvitviner

    Spanske hvitviner er ikke det du først tenker på når du skal fylle vinkartet, men denne testen demonstrerer til fulle at landet er kapabel til å lage gode viner i alle prisklasser. Testens vinner, Agramont Viura Chardonnay 1997 fra regionen Navarra, skåre
    15. oktober 2000
  • 15 Oktober 2000 - 01:00

    Franskmann vant

    Franske Olivier Poussier er verdens beste sommelier etter innsatsen under VM i Canada tidligere i oktober. Sveits og Paolo Basso tok andreplassen med japanske Hiroshi Ishida på tredje. Vår kandidat og regjerende norgesmester, Toralf Bølgen, havnet på en s
    15. oktober 2000
  • 15 Oktober 2000 - 01:00

    Svenske vant

    Historiens første Nordkalott-mesterskap i kokkekunst ble en suksess. Etter en lang og hektisk dag kunne de tre deltakerne presentere sine bidrag og seieren gikk til kjøkkensjef Stefan Möllergren fra Luleå i Sverige.
    15. oktober 2000
  • 14 Oktober 2000 - 13:08

    Rykende høstsupper

    Supper er populært som aldri før. Her serverer vi oppskrifter som gjør at du kan se høsten og vinteren varmt i møte. Gulrot- og appelsinsuppe, Potetsuppe, Persillesuppe og selvfølgelig tomatsuppe står på menyen.
    14. oktober 2000
  • 14 Oktober 2000 - 12:11

    Sausen gjør susen

    Vil du imponere med kokekunstene dine, skal du servere en rett med en velsmakende saus. Her gir vi deg de beste tipsene og rådene for å lykkes. Har du i tillegg litt fantasi er du snart en superkokk med all de gode sausene du får oppskriftene til her.
    14. oktober 2000
  • 13 Oktober 2000 - 19:51

    Unik cognacaften med Apéritif

    Apéritif inviterer til en unik aften i cognacens ånd. Møt kjellermester Jean Philippe Bergier hos Bache-Gabrielsen i Cognac og Toralf Bølgen, Bølgen & Moi, nybakt norgesmester i vinsmaking som også har gjort suksess som cognacblander. Spennende foredrag,
    13. oktober 2000
  • 13 Oktober 2000 - 16:19

    Franskmann vant

    Franske Olivier Poussier er verdens beste sommelier etter innsatsen under VM i Canada tidligere i oktober. Sveits og Paolo Basso tok andreplassen med japanske Hiroshi Ishida på tredje. Vår kandidat og regjerende norgesmester, Toralf Bølgen, havnet på en s
    13. oktober 2000
  • 12 Oktober 2000 - 16:09

    Svenske vant

    Historiens første Nordkalott-mesterskap i kokkekunst ble en suksess. Etter en lang og hektisk dag kunne de tre deltakerne presentere sine bidrag og seieren gikk til kjøkkensjef Stefan Möllergren fra Luleå i Sverige.
    12. oktober 2000
  • 11 Oktober 2000 - 15:24

    Kompleksitet fra Speyside

    Foretrekker du et dempet røykpreg på din maltwhisky, kan kanskje 15 år gamle Longmorn bli din nye yndling.
    11. oktober 2000
  • 11 Oktober 2000 - 01:00

    Har du et tips?

    Har du et nytt produkt, et godt produkt, et annerledes produkt, sender du redaksjonen i Apéritif en melding og gjerne et bilde. Alt vil vi gjerne ha elektronisk. Vi som våre lesere jakter på de gode tipsene.
    11. oktober 2000
  • 08 Oktober 2000 - 01:00

    Foran superårgang i Bordeaux?

    - Normalt er jeg ingen superoptimist, men jeg tror vi står foran en helt ekstraordinær årgang i Bordeaux med høyt alkoholinnhold og stor konsentrasjon. Det sa Christian Moueix, administrerende direktør i J-P Moueix, blant annet kjent for å lage Pétrus.
    08. oktober 2000
  • 07 Oktober 2000 - 20:11

    iJo er sharrewae

    iJo er sharrewae iJo er sharrewae iJo er sharrewae
    07. oktober 2000
  • 07 Oktober 2000 - 14:00

    Stjerne i øyekroken

    Etter utallige år i Stavangers første gourmetrestaurant, sa Jan Ekornes takk for seg. Inn kom Kjetil Skaret og André Velickovic. De har ambisiøse mål for restauranten, og serverer gjerne sjømat med råvarer fra lokale leverandører.
    07. oktober 2000
  • 07 Oktober 2000 - 01:00

    Norsk cognacdesign

    Fredrikstad-jenta Frøydis Solberg som er designstudent ved Statens Håndverk - og Kunstindustriskole stakk av med seieren da importøren av Louis Royer Cognac, Ivar Larsen i IBS inviterte studenter ved skolen til å gi cognacen ny design før lansering på det
    07. oktober 2000
  • 07 Oktober 2000 - 01:00

    Siciliansk bitter

    På ekte italiensk vis bør du ta en bitter etter maten. Og det kan trenges etter de store måltidene du får servert på de breddegrader
    07. oktober 2000
  • 07 Oktober 2000 - 01:00

    Simers best

    Simers Taffel mottok den nye akevittpris som ble delt ut for første gang i år under det årlige evenementet International Wine and Spirit Competition, verdens største og mest betydningsfulle i sitt slag.
    07. oktober 2000
  • 30 September 2000 - 22:00

    Oslo-mann vant fantastisk tur til Irland

    Oslo-mannen Lars Martin Haavik ble den heldige vinner av en tur for 2 personer til gourmetfestivalen i Kinsale. Han starter i ny jobb dagen etter hjemkomsten den 15. oktober, så denne turen var en gladmelding for Lars - og ikke minst var den perfekt timet
    30. september 2000
  • 30 September 2000 - 13:42

    Nordmannen penest

    Den norske deltakeren i VM i østersåpning, Espen Nytvedt fra Kastanjen i Oslo kom på en åttende plass under mesterskapet som hadde finale den 24. september i Galway, Irland. Men nordmannen skåret mest når det gjaldt å åpne og arrangere østersen på den mes
    30. september 2000